Mig. Natteravnen.

Barn igen.

Er hos forældrene. Og det kan godt være at jeg snart også er sådan én, men så er det godt man kan svinge forbi de gamle og være deres barn lidt. Og f.eks godt må bestemme hvad vi skal spise til aftensmad. Og det er jo noget farligt noget at give en gravid lov til. Især når man mest bare er glad for Nutella og makrel i tomat.
Men har fået lov at bestemme i dag og menuen hedder derfor råstegte kartofler, hakkebøf, bløde løg og SOVS!
Namme nam!
Pisse meget glæder mig!!

Kommentarer lukket til Barn igen.

 • Tm

  Her vil jeg gerne følge med! Du skriver dejlig frit! Er også førstegangsfødende, dog med termin 1 måned før dig, og er selv jordemoder.. Har dog de samme tanker som dig alligevel! Bliver sgu lidt noget andet at skulle føde selv. Men for dælan hvor man også glæder sig til at se barnet!!! Må man spørge hvor gammel du er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa 🙂 ja, kan slutte mig til at glæde sig til at se hvem det er der ligger derinde!! Nogle dage bliver spændingen også så stor, at jeg ikke ved hvordan ventetiden skal overkommes! Det må være lidt sjovt at være jordemoder og så stå med sin egen graviditet!? Ligger du bare med doppleren konstant? Og er du mere rolig end alle os andre uvidende mennesker? Jeg er 27 år gammel! Dig?

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tm

  Haha mange tror at vi konstant scanner os selv og lytter med doptonen, men nej.. Altså nu kan jeg jo mærke hende derinde, men har heller ikke gjort det tidligere i graviditeten. Synes man bliver så pisse nervøs af alle de scanninger..
  Tænker jeg er lige så spændt som alle andre gravide.. Er dog noget spændt på fødslen, om jeg kan finde ud af at være fødende og ikke jordemoder.. Altså lade være med at kigge på hjertelyden, være overbekymret mm nu hvor jeg ved hvad alt betyder.. Bliver interessant!!
  Er også 27 år!
  Skal du så føde på Skejby? Stiftet bekendtskab med jordemoderen endnu? De fleste synes de første konsultatonsbesøg er lidt la-la..
  Tak for sjov blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yes, er også på Skejby! Synes det var fint ved jordemoderen, ikke sådan vildt sjovt – men fint lige at få set hende og snakke med hende om løst og fast. Synes ikke de læge- og jordemoder konsultationer er så spændende, for min graviditet har været meget ukompliceret, så det er bare løs og fast snak. Men det værdsætter jeg også!
   Tror nu nok du kommer til at lægge det lidt fra dig, når veerne ruller ind, men helt væk tror jeg ikke man kan 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Mig. Natteravnen.