En lortemor på besøg.

Dagen man aldrig troede ville komme.

… Hvor man sender et billede af sig selv i sort undertøj til ens svigermor.
Tilsyneladende bliver ens grænser rykket en del når man er gravid.
Jeg ved ikke med jer andre derude, gravide eller tidligere gravide – men synes blufærdigheden topper max når man er formet som en and. Eller hvad? Hylder man sin fertilitet og tilhørende frodighed og laver en Mascha Vang?

20120909-223826.jpg

Kommentarer lukket til Dagen man aldrig troede ville komme.

 • Smilet

  OMG! I know the feeling!!
  Har rundet uge 35 og elsker min runde mave – og endnu mere det lille væsen der møffer rundt og trykker på blærer og ømme ribben.

  Har fået taget gravid-fotos…. og har seriøst overvejet om et enkelt foto skal ryge ud sammen med årets julekort til mostre, veninder mv. Hvad sker der lige for mig? Mig der normalt hader billeder af mig selv. Og som undre sig over andres behov for på Facebook at flashe nye billeder af sig selv, taget med smart phone i en småbeskidt badeværelsesspegl.

  ….trods undring… Overvejer jeg det stadig. Sidder her i selskab med bækkenløsning og tænker “at de har jo ikke set mig længe” og “de vil nok synes at det er sjovt at se mig med mave”. Seriøst – hvad sker der for hende den hormonfyldte, hvis krop jeg pt. befinder mig i??!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hæh, ja der sker mærkelige ting og sager med én, når man er gravid! Jeg har dog ikke delt så meget ud siden jeg for alvor begyndte at ligne en hval.

   Håber jeg kan holde det på samme niveau med barnet. Så jeg ikke drukner folk i ikke-flatterende billeder af mit barn.

   Men lad os nu se…. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

En lortemor på besøg.