Genbrug ftw!

En lortemor på besøg.

Fra Lola blev født og til hun var halvandet kunne hun kun lide sin mor. For mig betød det masser af tid med hende, men også masser af frustrationer over at min kæreste bare ikke – i hendes optik – var god nok. Det var næsten ved at koste os forholdet. Da Lola så indså, at hendes far ikke var så skidt endda, var den en lettelse uden lige. Man skulle tro, at jeg ville ud og drikke vin, shoppe, gå en tur eller bare være alene udenfor husets 4 vægge. Men nej. Noget af det første jeg gjorde, var at låse mig ude på toilettet og bare læse, og læse og læse. Og skide. At skide i fred, for første gang i halvandet år er ubeskriveligt. Ren lykke. Og siden da, har mine toiletbesøg været unikke oplevelser. Synes stadig det er fantastisk her 4 år efter. 

Nu er lillebror på vej. Og er spændt på, om drengen er indrettet på samme måde. Så indtil min termin, får den fuld gas på tønden. Fordi jeg stadig kan.

– Astrid 31 år og mor til Lola på 5 år.

Og endnu en på vej!

Næste indlæg

Genbrug ftw!