Skide pinligt altså..

Genbrug ftw!

Drengebarnet har efterhånden mere tøj end sin mor og far, tilsammen.
Det er min uvidenhed – blandet med min enorme shoppingtrang. For har fået fortalt, at sådan et kræ tisser og skider i ét væk – og at det er er god idé at have en del ved hånden. Og det har jeg så taget meget bogstaveligt.
Og nu hvor jeg har vænnet mig til kønnet – og ikke længere skuler over mod det fimsede, lyserøde pige-gejl har en ny verden åbnet sig for mig:

Drengebarnet har bare at kunne lide print. For lige nu har han dragter med hunde, robotter, meloner, æbler, ugler, aber, traktorer og biler. Og vi er ustoppelige!
Selv hans far sidder på nettet og finder cute-ass outfits til ham.

Og nu, hvor vi er så langt i processen tager indkøbene jo også fart. Og jeg glæder mig helt enormt over alt det tøj jeg har klunset mig til, til småpenge. Halleluja for internettet, halleluja for genbrugsforretninger.

Tjeklisten er fyldt med hak-tegn. Og vi har endnu ikke betalt fuld pris for mere end to-tre ting.

Mit krejlerhjerte banker løs – og denne måneds loppemarkeder, som desværre også er de sidste i år, kan forhåbentlig også give lidt pote!

Næste indlæg

Skide pinligt altså..