Tøjkrise for både lortemor og lortebarn.

Graviditet er en fest!

Har ligget vandret det meste af dagen. Faktisk aner jeg ikke om min ryg gør ondt – enten fordi den gjorde det i forvejen – eller om den gør ondt af at ligge ned?
Har set utallige afsnit af ‘Grey’s Anatomy’ – pisse god serie, spist rigtig mange vindruer – fordøjelse here we come – og nu er jeg rykket ind i sofaen, fremfor sengen – da jeg tænkte at jeg hellere må ‘stå op’ selvom det i virkeligheden bare betyder jeg er gået fra én vandret position til en anden – bare i to forskellige rum.
Ligger og ser DR2 tema… Om epigenetik. Om kost og lækre hormonforstyrrende ting og sager i bl.a sutteflasker.
Og skulle aldrig have set det færdigt. Fuck. Nu er jeg jo nødt til at skaffe sutteflasker etc. uden bisphenol A, nonylphenol, ftalater og ……
Og kan man overhovedet få det i Ønskebørn??
Pis.
Man skal aldrig – ALDRIG se for meget DR2….

Næste indlæg

Tøjkrise for både lortemor og lortebarn.