Av!

Lænd din lort!

Jeg er ramt. En falden kvinde, der slæber sig henad de hårde gulve på jobbet. Det brænder i min lænd, min venstre røvballe gør ondt og så lystrer mine ben mig bare ikke. Min skelet er vakkelvorn, og kan ikke længere tro at der er noget der holder ledene sammen. Kort sagt: jeg er fucked. Har en tid ved lægen på torsdag, og jeg er bange for at han giver mig det røde kort. Bare sådan uden lige. Jeg håber på det gule, der hvor jeg stadig er med i kampen. Hvis jeg får det røde, er jeg henvist til sofaen derhjemme de næste 4 måneder. I min optik er det tre måneder for meget. I hvert fald to… Føler mig som en, ja: lort. Fordi jeg skal passe på mig selv og min krop. Det skylder jeg, når nu jeg ikke bor i den alene. Men hvad med det jeg skylder mig selv? Mit arbejde? Min hverdag? Min fritid? Fuck.
Bækkenløsning is a bitch.

Næste indlæg

Av!