Ønskebørn.

Mere baby-lort.

Har et helt tørrestativ fuld af stofbleer i stuen. Så er det at virkeligheden rammer. At om få måneder, så er der en der over-gylper dem og skider løs. Og det er ikke mig – ej heller kæresten. Men en rigtig baby.
Har tænkt mig at vaske røven ud af dem, for hvis de fungerer efter samme princip som håndklæder og viskestykker, så skal de runde maskinen et par gange mere før de er rigtig gode.
Vi har besluttet os for at tage tilbage til Ønskebørn igen i dag.
Først skal vi have byttet et schmaaaart folde-badekar til et andet mere kedeligt badekar. Mega øv, men lortet kan ikke tåle babyolie, og hvad fanden skal vi så bruge det til, når man ikke kan vaske små babyer i vand og sæbe?
Ydermere skal jeg have byttet en BH jeg købte, da jeg åbenbart hverken er small eller medium men nærmere en large. Forstår godt hypen omkring amme-bryster. Det sæt jeg render rundt med ligner jo noget de fleste lægger 30.000-40.000 kr for på en privatklinik. Et fint princip, der også gør det tåleligt for mændene at glæde sig over en graviditet. Krydser fingre for, at jeg må beholde bare halvdelen af dem, når jeg engang er færdig.
Sidst, men ikke mindst skal vi se på en seng. Vi har nemlig fået en gave af Svigermor. En Stokke Sleepi tingest. Og den skal vi ud og se nærmere på igen.
Vil derfor rigtig gerne høre jer, om I har ris eller ros til netop dén seng? Er det bare (rigtig mange) penge ud ad vinduet? Eller er det Rolls Royce’en indenfor sove-lir?

20120922-083958.jpg

Kommentarer lukket til Mere baby-lort.

 • Jeg ved desværre ikke noget om sengen. Her har vi gammelt arvegods, som vi selv sov i som små. Men det der badekar. Er det et Flexibath? For det bruger vi og er meget glade for det! Mht babyolie, så behøver du ikke komme noget i vandet! Babyer har slet ikke brug for olie og sæbe i vandet i laaang tid, deres hud skal selv producere fedtstof. Senere kan man vaske med sæbe og skylle det hurtigt af, så lider badekarret ikke under det. Bare, hvis du gerne ville beholde badekarret….. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi drukner også i arvegods, så meget at Svigermor synes det var lige i overkanten ‘i skal også have noget som nyt!!’ nå jamen okay så…
  Tænkte også selv over det med sæbe pg olie, for kan ikke mindes at mine veninder har brugt noget i vandet, men hvis man snakker med ‘den ældre generation’ så er det åbenbart vigtigt. Fuck. Orker bare ikke den der ‘bruger du ikke olie-kommentar’ hver gang man får besøg… Men som mor til to der ikke er døde uden olie så, så tager jeg imod dit råd med kys-hånd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 🙂 Det er også fedt at få noget nyt! Det er nok derfor, jeg har købt så meget tøj til dem. Alt andet fik vi brugt! Jep, mine unger trives ganske fint uden olien! ha ha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved heller ingenting om den (surprise!), men den ser mega flot ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du kan sagtens bruge baby olie i flexi badekaret :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shm

  Uniddelbart synes jeg den seng fylder unødigt meget – og er dyr?
  Mine babyer er altid endt med bare at sove i vores seng alligevel… Så kan man også snorke sig vej gennem amninger.

  Vi har sådan et foldebadekar. Syntes det var smart – og har bare vasket baby i vand, og smurt olie på efter bad

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den fylder lidt mere ja 🙂 det er også klart med i overvejelserne!
   Vi har beholdt badekarret alligevel, for vi finder bare et alternativ på et andet tidspunkt, hvis det skulle blive nødvendigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Ønskebørn.