Ønskebørn.

Mere baby-lort.

Har et helt tørrestativ fuld af stofbleer i stuen. Så er det at virkeligheden rammer. At om få måneder, så er der en der over-gylper dem og skider løs. Og det er ikke mig – ej heller kæresten. Men en rigtig baby.
Har tænkt mig at vaske røven ud af dem, for hvis de fungerer efter samme princip som håndklæder og viskestykker, så skal de runde maskinen et par gange mere før de er rigtig gode.
Vi har besluttet os for at tage tilbage til Ønskebørn igen i dag.
Først skal vi have byttet et schmaaaart folde-badekar til et andet mere kedeligt badekar. Mega øv, men lortet kan ikke tåle babyolie, og hvad fanden skal vi så bruge det til, når man ikke kan vaske små babyer i vand og sæbe?
Ydermere skal jeg have byttet en BH jeg købte, da jeg åbenbart hverken er small eller medium men nærmere en large. Forstår godt hypen omkring amme-bryster. Det sæt jeg render rundt med ligner jo noget de fleste lægger 30.000-40.000 kr for på en privatklinik. Et fint princip, der også gør det tåleligt for mændene at glæde sig over en graviditet. Krydser fingre for, at jeg må beholde bare halvdelen af dem, når jeg engang er færdig.
Sidst, men ikke mindst skal vi se på en seng. Vi har nemlig fået en gave af Svigermor. En Stokke Sleepi tingest. Og den skal vi ud og se nærmere på igen.
Vil derfor rigtig gerne høre jer, om I har ris eller ros til netop dén seng? Er det bare (rigtig mange) penge ud ad vinduet? Eller er det Rolls Royce’en indenfor sove-lir?

20120922-083958.jpg

Næste indlæg

Ønskebørn.