Frem med fingrene.

Om at være hjemmegående.

Advarsel: hormonelt indhold!
Udretter ikke de helt store ting i disse dage. Dagen går med at spise, se TV, læse, rydde op, sove og så spise lidt mere.
Tænker naivt, at hvis kulissen så anderledes ud, ville alting være lidt sjovere. Altså, hvis jeg ikke sad i lorte-Risskov, men i København – så ville livet som sygemeldt være ren fest og farver.

Lang næse til mig. Det kan godt være, at jeg ville få drukket en del mere kaffe ude, hvis jeg havde Coffee Collective ved hånden. Eller spise lidt mere varieret, hvis bare jeg kunne gå på Grød, Meyers Deli eller sgu da bare Lagkagehuset.

Ved ikke om det passer, men bilder mig det i hvert fald ind. For fest er der sgu ikke meget af herude i lorteland. Jamen hvorfor tager jeg ikke bare ind til byen, spørger I sikkert? Jamen fordi Aarhus er røv og nøgler når det regner pisse meget, og i øvrigt er Aarhus slet ikke all that. Overhovedet.

Nogle mennesker prøver at sælge byen som værende MINDST lige så god som København. Det er en kæmpe løgn. Og hvis man siger sådan, så er man helt gal på den.
Aarhus er til jyder der kommer fra mindre byer end Aarhus. Jeg har sgu aldrig hørt om en Københavner der helt umotiveret er taget til Aarhus for at bo, medmindre der er et studie, et job eller en kæreste der lokker. Som er sket i mit tilfælde. Meld jer gerne på banen, hvis jeg blot er en nar der har taget helt fejl.

Næh, til gengæld har jeg oplevet en sand jydevandring til København. Af ren og skær kedsomhed. Hell, nogen af dem havde skam hverken bolig, job eller uddannelse i sigte – men flygtede inden trangen til at fremskynde en død af kedsomhed blev for stor.

Ih hvor er hun sur i dag, tænker I….
I er ganske velkomne til at komme og bo på Hotel Lorte.fede.vejlby.risskov.i.evigt.regnvejr. i en uges tid. I ville hoppe direkte på linje 888 og ikke stå af før I var SIKRE på at I aldrig skulle tilbage igen.

Nu er der kun lidt over en måned til vi ved hvor kæresten skal i praktik henne. Krydser alle mine fede fingre for, at det bliver i Staden. Jeg vil hjeeeeeeem. HJEM! Savner passive hash-tåger på Christianshavn Torv, en Metro der kører hvert 4. minut, røde, rare S-toge – hell savner endda næsten at stå op i 5a klokken 16.30 hele vejen nedad Nørrebrogade.

Næste indlæg

Frem med fingrene.