Frem med fingrene.

Om at være hjemmegående.

Advarsel: hormonelt indhold!
Udretter ikke de helt store ting i disse dage. Dagen går med at spise, se TV, læse, rydde op, sove og så spise lidt mere.
Tænker naivt, at hvis kulissen så anderledes ud, ville alting være lidt sjovere. Altså, hvis jeg ikke sad i lorte-Risskov, men i København – så ville livet som sygemeldt være ren fest og farver.

Lang næse til mig. Det kan godt være, at jeg ville få drukket en del mere kaffe ude, hvis jeg havde Coffee Collective ved hånden. Eller spise lidt mere varieret, hvis bare jeg kunne gå på Grød, Meyers Deli eller sgu da bare Lagkagehuset.

Ved ikke om det passer, men bilder mig det i hvert fald ind. For fest er der sgu ikke meget af herude i lorteland. Jamen hvorfor tager jeg ikke bare ind til byen, spørger I sikkert? Jamen fordi Aarhus er røv og nøgler når det regner pisse meget, og i øvrigt er Aarhus slet ikke all that. Overhovedet.

Nogle mennesker prøver at sælge byen som værende MINDST lige så god som København. Det er en kæmpe løgn. Og hvis man siger sådan, så er man helt gal på den.
Aarhus er til jyder der kommer fra mindre byer end Aarhus. Jeg har sgu aldrig hørt om en Københavner der helt umotiveret er taget til Aarhus for at bo, medmindre der er et studie, et job eller en kæreste der lokker. Som er sket i mit tilfælde. Meld jer gerne på banen, hvis jeg blot er en nar der har taget helt fejl.

Næh, til gengæld har jeg oplevet en sand jydevandring til København. Af ren og skær kedsomhed. Hell, nogen af dem havde skam hverken bolig, job eller uddannelse i sigte – men flygtede inden trangen til at fremskynde en død af kedsomhed blev for stor.

Ih hvor er hun sur i dag, tænker I….
I er ganske velkomne til at komme og bo på Hotel Lorte.fede.vejlby.risskov.i.evigt.regnvejr. i en uges tid. I ville hoppe direkte på linje 888 og ikke stå af før I var SIKRE på at I aldrig skulle tilbage igen.

Nu er der kun lidt over en måned til vi ved hvor kæresten skal i praktik henne. Krydser alle mine fede fingre for, at det bliver i Staden. Jeg vil hjeeeeeeem. HJEM! Savner passive hash-tåger på Christianshavn Torv, en Metro der kører hvert 4. minut, røde, rare S-toge – hell savner endda næsten at stå op i 5a klokken 16.30 hele vejen nedad Nørrebrogade.

Kommentarer lukket til Om at være hjemmegående.

 • Matilde

  Ha ha ha:) Jeg bor i Skejby. I rækkehus. Og jeg er skide glad for det. Så glad, at selvom jeg ved vi er nødt til, at flytte inden for det næste år, så er det eneste jeg ønsker mig et større rækkehus i Skejby. Hvorfor? Fordi Martha kan blive i den institution hun allerede er går i, hvor de har lagt en plan for, at hun skal starte i børnehaven til juni sammen med sin bedste ven. Fordi Skejby er roligt, kedeligt, og ligger i tilpas afstand til mit arbejde (som ligger laaaaaangt ude på det mørke Djursland, er pissesvært at skifte ud i disse tider, iøvrigt er jeg også glad for det). Fordi Skejby kun koster 150kr at komme til, når man i en fordrukken stund skal hjem fra 8000c. Men nok mest af alt fordi her har jeg mit netværk. Mine venner, mit familie, mit liv. Og nå ja, så har det været MIT eget valg, ikke en kærestes, eller et studie.
  Folk der kan lide Århus som Århus er, er muligvis kedelige I din optik, men hey – hvad så:)? Lad være med at hate så meget. Vær i stedet glad for, at du kan flytte tilbage til Staden igen – forhåbentligt snart. Jeg er bare pisse glad for det ikke er mig der skal flytte:)
  KH en jyde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var dog en dejlig kommentar 🙂 her til morgen har hormonerne også lagt sig, solen skinner og jeg ser alt lidt lysere. F.eks at det er rart at bo i total stilhed. At jeg ikke bliver råbt efter på vej ned til metroen: ‘kææælliiiiiiiing’ råbte sutterne altid, hvis ikke man gav den penge eller smøger om morgenen. Eller at folk ikke sover i min opgang om natten! Og at man i Jylland kan få birkes hos bageren.
   Man skal være lykkelig, der hvor man er! Det er du 🙂 og det bliver jeg også igen, snart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Det skal siges, at jeg har boet 5 år i centrum af Århus. To af dem hvor jeg har delt baggård med Sams bar – det larmede pænt meget. Skejby fik først tag i mig da jeg var i sjette måned og vores overboer spillede medina amok hver torsdag/fredag/lørdag nat! Hvis ikke jeg var hormonella var vi sgu nok aldrig flyttet, og havde vi ikke Martha nu, et godt job mv. Så kan det sgu også godt være, at København ville trække i mig. Aller helvedes meget. Mange af mine venner er på vej den vej. Men Skejby er hjem lige nu. Og det er faktisk pisse rart:) Rigtig god solskinsdag i Risskov! Dolcevita i Veri har åbent – iskaffe og provinscenter – du skulle prøve det;) ha ha..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg er faktisk en københavner, som helt umotiveret flyttede til Århus fordi jeg var så mega træt af det overfladiske, hårde og larmende Kbh. Nu har jeg boet i Århus i 10 år, og jeg kommer forhåbentligt aldrig tilbage til KBH… Men jeg er sjælden, I know 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en dejlig kommentar 🙂
   Du er sjælden ja, men kan sagtens genkende problematikken! Og nu hvor hormonerne har lagt sig, og efteråret viser sit kønne ansigt er Aarhus en skøn by, med en ro man ikke finder derovre i travlheden. For København er selvoptaget og larmende – hvor Aarhus er rummelig og overskuelig. Så kan sagtens følge dit valg, og lur mig om ikke jeg en dag sidder i København og savner Aarhus – bare lidt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Er lige begyndt at læse din blog fra starten af – og hold nu kæft jeg er hooked. Jeg er selv en KBH der er endt i Århus N efter at min kæreste fik job herovre… Vi lavede en deal der hed max 2 år – nu er den overskrevet..

  Men med en bebs i maven har jeg nu fået ham overbevist om at vi skal HJEM til KBH igen. Jeg glæder mig allerede. Tak for fantasktisk go underholdning indtil videre…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Frem med fingrene.