Spark! Hårdt!

Problemet ved at være kæreste med én der er gravid….

… Er at hvis man nu var i biografen – hvilket man lige har været – og den gravide (mig) synes en specifik replik er så sjov at man griner sammen med de andre i salen…. Men at ens hormonbalance er så fucked up at den gravide (mig) stadig griner lang tid efter også. Og man passerer momentet hvor det ikke længere er sjovt, men hormonerne desværre ikke er enige, og den gravide (mig) begynder at græde (og tisse lidt) og egentlig bare ikke længere er den gravide, men den pinlige kæreste man fremover ikke tager med i biografen så….
Lort.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Spark! Hårdt!