Upopulær lortemor.

Skide pinligt altså..

Har lavet en scene i dag. Heldigvis var jeg ikke tilstede til at opleve pinligheden selv. Næh, havde mere travlt med at være hende den gravide der besvimer i køen i Søstrene Grene.
Begyndte pludselig at få det varmt, så blev jeg svimmel og så nåede jeg lige knap at stikke min varme to-go kaffe til kæresten mens jeg mumlede ‘jeg har det dååååååårliiiiiiigt’.
Og så husker jeg ikke mere.
Ikke før jeg vågner op fra en virkelig dyb søvn – pisse irriteret over at blive vækket – af min kæreste der RÅBER mit navn igen og igen. Sidder nede på gulvet i forretningen og kan ikke huske hvorfor jeg var dér? Og hvorfor der står så mange og kigger på mig?
Var væk i knap et minut – og der er allerede blevet ringet 112. Jeg kigger på min kæreste, og mumler fjollet ‘jeg faldt i søøøøøvn’ og han er naturligvis helt ude af den.
Den stakkel – altså ham. Jeg oplevede det jo ikke på samme måde. Var bare mega udmattet, og folk er jo bekymrede – især når der er graviditet involveret. Blev pisse bange selv, og blev kørt i en ægte ambulance ud til min egen læge.
Mens jeg lå i ambulancen fik jeg det bedre. Nåede sågar at irritere mig over ikke at have min iPhone.. Total dårlig blogger ikke at forevige øjeblikket.
Efter en undersøgelse hos lægen, hvor alt så normalt ud traskede vi hjem igen.
Sikke en dag.
Pisse dårlig karma. Ved sgu da ikke om jeg tør gå ud alene mere!
Så holder lav profil i dag, og krydser fingre for, at det er en engangsfornøjelse der kun sker sjældent. Og husker mig selv på, at sidst jeg lavede samme nummer, var til en Westlife koncert i Forum i ’99. Good times.

Næste indlæg

Upopulær lortemor.