Om at være hjemmegående.

Søges!

Nyt herfra:

Antal hormonelle angreb de sidste dage: En million.
Lyst til sundt, groft brød: Nul.
Antal frugt spist de seneste dage: Tæt på nul.
Lyst til klamt, hvidt toastbrød: Stor.
Antal gange jeg er blevet barnligt meget ked af det i en forretning: Én:

Fandt en sindssygt fed kommode i går i en genbrugsforretning. Og jeg måtte skynde mig hjem efter kæresten og mit kort. Og nåede at stresse max over alle de potentielle, lede mennesker der kunne være så frække at købe den, mens jeg var væk.
Tog så turen tilbage, kun for at finde ud af at de rare gamle mennesker i butikken er nogle fucking krejlere. 975,- for en gammel kommode i teaktræ.
Var ved at gå ud af mit gode skind, eftersom prisen var helt uhørt, i forhold til standen og kvaliteten i træet. Og de ville slet ikke gå ned i pris.

‘Teaktræ er jo ved at blive populært’ sagde den gamle mand hånende til mig. ‘Og den er næsten som ny, jo!’

Ny, mig op i røven. Den kommode var mindst ligeså gammel og brugt som han var. Og hvis der noget jeg ved noget om, så er det TEAKTRÆ. Jeg bor i et fucking teaktræ. Og ikke engang på Lauritz.com ligger de i nærheden af den pris, medmindre det er en Børge, Johannes eller en Severin.

Måtte helt slukøret, gå hjem igen. Var helt ude af den. Og nu må jagten så fortsætte. For skal bruge én til al mit babytøj og ting og sager.
Så sidder der nogen derude i cyberspace, der har sådan en gammel satan i kælderen, så sig da lige til! Eneste must er minimum 6-7 skuffer. Smider jo gerne med pengene hvis den er fin.

20120929-111855.jpg

Sådan cirka denne størrelse. Behøver ikke være i perfekt stand.

Kommentarer lukket til Søges!

 • Elsker teak. Og er helt enig med dig i, at sådan nogle gennere nogle gange er for krejlede. Var det den der blå kors på Paludan Müllers vej? Der har jeg før oplevet pebrede priser. Tjek Brugtvareterminalen i Viby. De har ret meget! Og Genbrugsland ude bag ved Bazaren. De er ret billige! God jagt – siger til, hvis jeg falder over en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tip! Det var den på Grenåvej ude ved Veri Centeret. Creepy område, i øvrigt! Vil da lige tjekke det ud i Viby! Og ja, Genbrugsland ude ved Bazar Vest har jeg faktisk besøgt før. De har vildt fair priser!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh den er smuk! Skal nok holde øje. Vi har selv et skab i teaktræ og samme stil. Det måtte vi også smide en del for. Pointen: Det fandt vi på Den Blå Avis – prøv der også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tip om DBA, kan være jeg skal tjekke der! Faktisk har jeg ikke så meget imod at betale gode penge for sådan noget, så længe standen er i top – hvilket den bare ikke var i dette tilfælde. Og fordi jeg ikke kan lade vær med at sammenligne priser med ting jeg har i forvejen. Og er aldrig landet nær den pris, overhovedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Om at være hjemmegående.