Om at føde.

Penge op og penge ned, penge til ting i min mave….

Det er dyyyyyyyrt at lave børn for helvede….

20120919-180037.jpg

Skriv en kommentar

 • Trine har du bestilt alle de gratis pakker, de smider efter os med rogn??! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen der er jo mange, man kan jo ligeså godt tage alt det gratis, man kan få! 🙂 Libero, det er den man henter i Føtex, hvor man får et gavebevis tilsendt ca. 1 1/2 måned før termin ikke?! Så er der den fra Pampers, det er den der afhentes i Babysam og hvor der medfølger en gratis blespand. Så kan man hente en pakke i Matas, man skal bare tilmelde sig Club Matas baby. Rema 1000 har en stor kasse, med hele pakker af både bleer, engangsvaskeklude og vådservietter! Og sidst men ikke mindst, har Apotektet også en lille pakke, så jeg synes faktisk at der er en del at hente! 😉 I flere af pakkerne er der udover ble-, vakeklude -ammeindlæg og cremeprøver også sutter, sutteflasker, legetøj og andet sjov. Jeg synes har været ret fedt, med de små pakker. Enjoy! ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt, fedt! Fandme godt jeg har dig 🙂 bare du så er forberedt på at blive ringet op om natten efter 6. Januar – når jeg skal have hjælp til alt muligt andet også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg er sikkert vågen alligevel! ;-D Vi må jo hjælpe hinanden, alle os førstegangs tosser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Ikke at forglemme, at man kan (man kunne i hvert fald da jeg fik min datter for 1½ år siden) bestille en gratis mam sut på deres hjemmeside. Den kan sagtens bestilles efter man har født. Og TILLYKKE med den lille ny fra en ny læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at føde.