Rigtige mænd fragter vugger.

Jeg løber en maraton hver dag.

Det passer fandme! Ikke i bogstaveligste forstand, men kroppen arbejder på højtryk, og nogle gange føler jeg mig overset af den. Sådan lidt ‘hallåååååå, kan du huske mig, MIG?’

Den har én ting i hovedet, og det er den kæmpe baby, der møffer og mosler rundt inden i mig. Og selvom jeg er helt tosset med møffe-røven (kært barn har mange navne) og jeg elsker når han går amok derinde, kan det godt være EN SMULE belastende, når han sparker indad, og rammer flere vitale dele og især nyder at trampe på min blære.

Folk har en tendens til at kalde ham for ‘lille spiren’ – og undskyld mig – han er fandme ikke lille. Man ville jo heller ikke kalde en fuldvoksen missekat for ‘lille spiren’ vel? Og det er altså sådan en jeg render rundt med inden i maven. Og han er stærk. Og han slår hårdt. Og han fylder fucking meget.

Efter to uger med penicillin, efter at have raget en lækker urinvejsinfektion til mig, er jeg nu ved at være godt træt over det hele. Har sådan cirka en time om dagen, hvor jeg har lyst til at lægge mig ned på gulvet og skyde ryg og tude. For det er overvældende, ikke at kunne være i sin egen krop.

Smerterne i ryggen bliver værre og værre. I takt med, at der jo er en hormonel proces igang, der skal blødgøre mit bækken, således at der skal kunne komme en mellemstor familiehund igennem om to måneder, så er der nu smerter i BEGGE mine røvmuskler, min lænd brænder og er helt stiv og ufleksibel – og så er der, heldige mig, nu også kommet flere og flere smertefulde plukveer i tide og utide.

Puhaaaa. Det er så grimt at brokke sig over et universelt mirakel, men hvis vi lige lægger det storslåede på hylden…… så synes jeg faktisk ikke det er sjovt længere.
There. I. Said. It. Hæng mig, sten mig, demonstrer foran min hoveddør. I do not care.
Ville hellere end gerne spole tre måneder frem.

Inden da, så får I Iidt updates.

20121031-104314.jpg

Et lille udsnit fra vandrejournalen – ville sådan ønske jeg vidste hvad halvdelen af dens indhold betød.
Min jordemoder, tror jeg, synes det er lidt sært jeg ikke har flere spørgsmål når jeg er der. Men har ikke rigtig nogen spørgsmål – ej heller noget at berette. Tingene går jo som det skal? Jeg tager på, møffe tager på – og vi spiser fint, måske vi kunne æde lidt mere fisk og knapt så mange p-tærter… Men sådan kan vi jo blive ved.

Har i alt taget 13 kg på siden før jeg blev gravid. Og de sidder allesammen på min røv og på mine lår. Og de har taget deres ven appelsinhuden med. Ikke et bekendtskab jeg er glad for, men ved det forsvinder igen, sammen med kiloene. Måler nu præcis en meter rundt om dunken. Så den vokser og vokser, og mine propertioner er helt i uorden. Men altså, det går jo nok ikke? Har stadig ikke købt noget ventetøj, udover bh’er og et par bukser (jeg ikke kan passe) så det er jo et godt tegn.

20121031-105522.jpg

Det bliver vist et langt indlæg, det her… Men vil også lige fortælle jer, at jeg har to bøger jeg vil anbefale jer. Skriver lige lidt om dem de kommende dage. De er ret gode – og ja, det handler om graviditet og børn – og der er én til skeptiske damer og én til mænd også!
Regner nu ikke med, at der er overflod af mænd der læser med her, men så kunne I jo give den videre til en mand, hvis i står og skal igennem en graviditet med sådan én på sidelinjen.

Nå, men jeg har også en masse fjernsyn jeg skal have set nu her….. Såeh, vi ses, ik?

20121031-110011.jpg

Skriv en kommentar

 • Frigg

  Ja, du har, for helt at skifte emne GEEK blusen på, love it!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Hvad på vandrejournal forstår du ikke? Så skal jeg forklare! (Er mig jordemoderen igen) 😉
  Glæder mig til bog anbefalinger! Er 35+1 og synes sgu dagene er lidt lange… En mande bog jeg vil anbefale til din kæreste er Thomas Oldrup,” du skal være far og du har 40 uger til at fatte det”. Min kæreste slugte den og han læser ellers aldrig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det var præcis den bog jeg ville anbefale! Den er ret vellykket, synes jeg 🙂
   Ang. vandrejournalen er det mest jordemoderens kragetæer jeg ikke kan tyde! Og så den kolonne hvori der står ‘fosterpræs.’ og deri står bogstavet H! er det måden han ligger på, mon?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og du har helt ret; dagene ER lange!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Ja den er nemlig fin den bog! Glæder mig til at høre din anbefaling til kvinder!
  H’et betyder hoved og dermed menes altså at han ligger korrekt – med hovedet nedad! Perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nja… Men han snød hende vist også lidt – for jeg synes nu stadig han ligger på tværs det meste af tiden, så vi må se hvordan han ligger næste gang!

   Skal lige have læst bogen helt i bund, men den er god – det lover jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtige mænd fragter vugger.