Ro på.

Små ting er også fucking dyre..

Har købt et par bukser til drengebarnet. Og har sagt til mig selv at NU må vi ikke købe mere tøj i små størrelser. Men det er pissefarligt at gå i Magasin. Føj da – kunne gå bananas i deres new born afdeling!!
Endte kun med disse, men til 279,- har de også bare at ryge på hver eneste dag i 3 måneder.

20121008-131133.jpg

Om ikke andet, så kan de efter 3 måneder fungere som en ‘nuuuuuuuurh-faktor’. Småt tøj er nemlig populært at gå helt i spåner over. Man skal bare sige ‘se lige’ og tage dem frem – så klør det i andre fødedygtige kvinders æggestokke, mens de kigger på kæresterne med liderlige øjne. Win.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ro på.