Are you fucking kidding me??

World Press Photo 2012.

En udstilling jeg virkelig elsker, er den årlige foto-udstilling World Press Photo – der hvert år udstilles i Politikens Hus.

Af en eller anden grund lykkedes det altid at se den, hvad enten jeg bor på i København eller i Jylland.

Udstillingen består af pressefotos, alle taget af forskellige fotografer fra forskellige medier, fra forskellige brændpunkter og omgivelser.

Var glad for at se, der ikke var så meget død og ødelæggelse i år. Flere af billederne fra de forrige udstillinger sidder simpelthen fast i mit hoved. Og i år var jeg især glad for, at der ikke var mere end et enkelt billede af døde børn.

Et enkelt billede fra sidste år har printet sig fast på hornhinden, og jeg tror aldrig jeg glemmer det igen. Så det er ikke noget jeg vil vise her, men jeg vil rigtig gerne anbefale jer udstillingen, hvis I skulle befinde jer i nærområdet.

Mener udstillingen løber til midten af november.

Vinder-billedet får I dog her – det er taget af den spanske fotograf, Samuel Aranda. Det forestiller en mor med sin 18-årige søn – der ved første øjekast, ligner en der har været udsat for noget helt forfærdeligt.

I virkeligheden er han blevet udsat for tåregas, i forbindelse med gadedemonstrationer i Yemen d. 15. oktober. Ikke at tåregas ikke er noget skidt (når man som jeg har boet tæt på Christiania, ved man godt det gør herre nas) men demonstrationerne i den del af verdenen er jo en storslået ting.

Det samme synes jeg billedet her er.

20121024-214037.jpg

I kan se resten af galleriet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Are you fucking kidding me??