53 dage tilbage.

Efter 3 dage i Rom…

… Savner jeg min seng, min pude og mit fjernsyn.

Men efter tre timer på dansk grund, så savner jeg italienernes charme, hjælpsomhed og elegance. Og mest af alt deres iver for højgravide damer.

Har flere gange oplevet, at folk har brudt ud i iver og betagelse, som bar jeg rundt på en fluffy hundehvalp som alle gerne vil klappe.

Har sagt det før, men siger det gerne igen; danskere kunne virkelig godt tage dén form for venlighed til sig. En lille ting, som at komme til at sidde ned i en Metro eller en bus – at komme frem i en kø til et toilet eller andet som højgravid – er en selvfølge flere steder syd for DK’s grænse.

Og jeg synes faktisk det er dejligt at opleve, hvordan der bliver taget hensyn. Især fordi man sommetider har brug for det. Og jeg mener dermed ikke, at der skal rulles en rød løber ud, men hvor er det altså dejligt, ikke at skulle stå op i et tog, der skramler afsted, når man er tyk og i det hele taget føler, at man er i vejen hele tiden.

Vender stærkt tilbage i morgen, med mere at berette om weekendens tur. God aften til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

53 dage tilbage.