Kunsten at falde i søvn.

Fml.

Ved godt jeg lyder som en sang på repeat. Argh, er hun nu utilfreds IGEN??
Men alt gør ondt. Når det så er sagt, er jeg helt vild med tanken om, at jeg nu er i 35. uge. Dvs. IKKE lang tid igen. Og jeg hører igen og igen frasen; nyd nu din graviditet, det bliver meget hårdere når barnet kommer ud… Ja. Det bliver hårdere. Men jeg er også pænt klar på at det skal blive hårdere. På en anden måde, tak.

Har fået nok af at have ondt i røven. Så må tilbage til fys, for at se om hun ikke kan lave noget damage-control. For jeg kan ikke holde det ud længere. Og jeg kan jo ikke bare regne med, at det holder op i samme sekund jeg har født. Så må have hende til at grave i de muskler igen.

Min lungekapacitet er mindsket en hel del. De er pressede, og jeg kan mærke hvordan jeg ikke altid får luft nok. Og så bliver jeg svimmel og utilpas. Drengen fylder efterhånden så meget (et godt tegn!) at jeg skal pisse konstant. Må sommetider løbe ud på toilettet, hvis ikke jeg skal pisse i bukserne. Han er desuden utrolig glad for at ligge med røven helt oppe under ribbenene i min højre side. Og helst vil han gerne møffe rundt med den, så den presser på i tide og utide. Meget ubehageligt når jeg sidder op.

Hvis man er nysgerrig omkring hvordan det føles, at have 2500 gram baby i ens torso, så kan jeg anbefale at tage en ny-pumpet basketball og placere den i spænd under sine ribben. Sådan en satan giver sig ikke når man skal have strømper på, hvis man bøjer sig ned eller hvis man vender sig i sengen. Ej heller gør en gravid mave. Prøv ad, og se hvor længe der går, før i har lyst til at pifte bolden og smide den ad helvede til. For evt. at spice hele oplevelsen lidt op, kan man bede en ven om, i tide og utide, at slå til bolden således at den både ryger op i ribben men også meget gerne slår mod blære og andet godt.

Jeg glæder mig så ubeskriveligt meget til at møde ham. Og til at se hvad han er for en. Helt egoistisk set, så glæder jeg mig også til igen at kunne ligge på maven og sove. Og til jeg får min talje igen. Måske også til at smide de 12-13 kilo jeg har taget på…. Bare små ønsker, ikke?

Mest til at møde ham. Det bliver fantastisk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten at falde i søvn.