Rod.

Lykke.

Har haft et horribelt døgn. Masser af snyde-veer, ingen søvn, angst for at begynde at føde, flytning, stress og bare…… AAAAAAARGH i hele kroppen. Kan ikke anbefales.

24 timer i helvede, synes jeg. Og så har jeg ikke engang født endnu!

Heldigvis. For nu er den sidste flyttekasse sat. Vi er nået frem – og nu er klokken 7 om morgenen – og det er Lille Juleaften!!!

Har haft masser af hårde, regelmæssige plukkeveer i nat, og varmepuden har været på hårdt arbejde. Og heldigvis er de så småt gået i sig selv igen. Og i dag står den på ren afslapning, inden i morgen, hvor turen går mod Odense.

Kan godt mærke det kan ske når som helst nu. Og jeg ber bare til, at det ikke bliver 23, 24 eller 25. december. Det ville være synd, synes jeg. Kan godt lide d. 6. januar, men tror ikke på det. Alt for meget murren i kroppen.

Men lige nu, klokken lort om morgenen, og med en snorkende mand ved siden af mig, ånder jeg nu lettet op. Nu kan det hele bare komme an!

Glædelig Jul til jer allesammen derude! Ved jo I ikke læser blogs i disse dage, men hvis I savner updates, så kig forbi Instagram. Der ryger nok lidt billeder ud de kommende dage <3

20121223-072325.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rod.