Lykke.

Normale tilstande!

Godmorgen 27. december! Nu skal vi være normale igen. Der er IKKE mere jul nu.

Der er stadig heller ingen baby. Takker og bukker for det! Hormon-tudede da også lige max omkring d. 22-23. december. Frygtede at få et julebarn. Og frygtede udsigten til, ikke bare at skulle holde jul – men også fødselsdage oveni, de næste mange år.

To fluer med ét smæk? Nej tak herfra.

Der er næppe ro på i min livmoder, men modningsveerne bringer intet med sig, udover dårlig nattesøvn og en pæn portion ondt af mig selv.

Tilbragte juledagene i en lille fynsk flække. Hvilket forklarer min manglende tilstedeværelse fra diverse sociale medier. Og hvilket også forklarer, hvorfor flere har troet at jeg har ligget og født.

Næh, har bare ikke haft net på min telefon eller iPad. Sådan noget skal man lige vænne sig til.
Til gengæld er jeg nu rig på svigerfamilie og god mad. Og frygten for en fynsk fødsel forsvandt i går, på vej hjem, et sted over Storebælt.

Hjemme igen, fik jeg sat lidt styr på køkken og bad. Og her er nu ganske beboeligt. Og dagen i dag, skal nok gå med afslapning og måske en lille tur ind til kernen af helvede. Butikkerne.

Vil forsøge ikke at føde midt i kaos. Men udsalget trækker altså lidt, ikke? Og for første gang i 6 år er det ikke mig der arbejder bag kassen nogensteder.

Det skal fejres med en kage, tror jeg.

Håber I alle har haft en god jul. Det er jo en skrøne, at man er udhvilet efter sådan en satan. Men jeg er faktisk godt kørende. Trods et hoved langt nede i bækkenet, veer i tide og utide – så er jeg frisk og glad. Kan ikke være andet. Går jo bare rundt og venter på at føde et barn. Stilhed før storm, har aldrig været mere aktuelt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykke.