To the rescue!

Kroppen.

Har faktisk ikke rigtig skrevet så meget om kroppen i mine indlæg. Hverken den gravide krop, eller den hærgede efter-graviditets krop.

Har det mon overhovedet nogen interesse?

Ville lyve, hvis jeg påstod at det ikke var i mine tanker, da jeg stod med de to streger på tisse-testen. Fucker jeg nu min krop helt op?

Svaret (som man ikke kender dér) er JA. Helvede ja. Kroppen bliver aldrig den samme igen. Og hvordan står det egentlig til hos mig pt?

Vil være helt ærlig nu. Og med det mener jeg, at jeg ikke vil tegne et idyllisk billede af, hvordan min krop har forandret sig. For selvom jeg er positivt overrasket over hvad den kan, og så endda uden at flække midt over, så er jeg altså noget medtaget.

Pik. Aldrigfred hyler.
To be continued…….

Skriv en kommentar

  • Lotte

    Hehe! Du er så morsom! Tak for en formidabel blog. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min krop er også lammetævet og hvad værre er, når man får kejsersnit så skærer de ens mavemuskler over, fuck det er træls og sikke et rådden stykke arbejde, der ligger forude og jeg er bestemt ikke nogen fitnesshaj!!!

    Hehe, elsker iøvrigt drengebarnets (kæle)øgenavn!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To the rescue!