Årh crap.

Ondt i maven.dk

Alfred har pisse ondt i sin lille mave. Og jeg kan næsten ikke bære det. Hverken det at se ham krampe sammen i smerte, eller manglen på søvn (der manglede i forvejen) Bad om 3-4 timers sammenhængende søvn til mig – i stedet fik jeg en time ad gangen i nat. Det er fucking tortur, og det eneste man kan gøre, er at tude af afmagt.

Det eneste der beroliger ham er at spise (men hans mave skal jo have ro også) og så bliver han rolig når man hiver våbnet frem; hårtørren!!!

Han eeeeelsker den!
Men man kan jo for helvede ikke blæse på ham 24-7.
Så nu dropper vi D-vitaminet lidt, for at se om det er det, der får hans mave til at smerte. Det håber jeg!

Lige nu ligger han hos mig i sengen, og ser fredfyldt ud. Skønt. Bare.han.ikke.vågner.før.om.3.timer.dk

Mor er træt. Alfred er træt. Alle er trætte.

20130122-150200.jpg

6 kommentarer

 • Det kan godt være han har ondt i maven og holder sin mor vågen for længe, men hold da op hvor er han fin som han ligger der i Supermand positur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg husker det godt, puuh.. Svaret for os var kiropraktor, selvom det virker skræmmende på så lille en krop (hvilket det i virkeligheden ikke er). Vi troede, det var ondt i maven, men det var hold i nakken, ryggen og lænden efter fødslen. Det hjalp, og B stoppede med at græde og krympe sig sammen.
  Men sød ser lille Alfred ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Her havde vi præcis samme problemer. Sundhedsplejersken samt diverse læger nægter at tro på at det er D-vitaminet, men det hjalp altså at droppe det i en periode. Dagen, ungen fik det igen, fik hun ondt. Bum.
  Ellers prøv med Biogaia (Matas), som er en mælkesyrebakterie, som kan hjælpe en umoden tarm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor jeg husker det alt for godt… og ser ikke frem til det heller, selvom der ikke er sååå længe til igen! I har nok prøvet alt, men cykeløvelser og lidt sukkervand (nej du får ikke et sukkerafhængigt barn), samt at gå rundt med baby på armen hjalp. Og tror faktisk ikke det var D-vitamin. De små tarme skal jo lige udvikle sig. De har kun været vant til næring igennem navlesnoren, og nu kommer der hardcore mælk ned…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eskyum

  Kiropraktor kan også virkelig være et godt våben! Jeg har sindssygt gode erfaringer med kiroprakto + mine skrigende unger. De knækker dem slet ikke og forestil dig lige, hvad sandsynligheden for at få ondt i nakken er, når man har ligget krøllet sammen inde i en mave… Jeg kan slet ikke rose det nok. I Kbh er det sikkert heller intet problem at finde en, der har styr på det med børn.

  God bedring til ham (og søvn til jer alle!) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skiftede D-dråberne med kokosolie ud, til den slags med nøddeolie, det hjalp. Du udover er der en app der hedder Sleep Baby Sleep, den bruger vi rigtig meget, den har forskellige lyde som f.eks hårtørrer og tørretumbler. (Den er lyserød btw) 😉
  Jeg ved godt at du/I har det monster hårdt, jeg husker tydeligt de første uger, det var virkelig en følelsesmæssig rutsjetur! Men jeg ved det er en kæmpe kliché, men det bliver lettere, ikke fordi barnet bliver nemmere, tværtimod, men du bliver mere tryg i din rolle og sikkeri din sag!!!
  Kram fra en ligeså træt mor, med forkølelses djævlen på armen! :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årh crap.