Freeeeedoooooom!

Mareridt.

Væk mig lige. For håber lidt på, at vågne op et andet sted, end hvor jeg er lige nu. Gerne et sted der er varmt. Med palmer og lydisolerede rum.

Et sted, hvor jeg ikke har hovedpine, et skrigende barn, der ikke vil sove, og ikke mindst et sted, hvor jeg ikke får en stiv og stinkende kæreste hjem fra en fest.

Er simpelthen for gammel og gnaven, til at være samarbejdsvillig lige nu. Trænger til at sove en hel nat. Er begyndt at få en virkelig slem hovedpine. Tænker og taler usammenhængende. Og lige netop i dag, her til aften, havde jeg IKKE brug for det grædende barn, den berusede kæreste eller hovedpinen.

Så derfor har jeg malket ud hele aftenen. For natten mellem lørdag og søndag, ik? Den er min. Der skal jeg sove. Og det eneste man må vække mig med, er noget 112-relateret.

Pik. Jeg er så færdig. Har ikke sovet i et døgn. Og mit hjem lugter af bræk med promiller. Mor er rasende. Pik, for helvede. Piiiiiiiik.

Skriv en kommentar

  • Eskyum

    Argh. Det kan jeg så godt lige forstå. Min mand kom engang hjem og var så fuld, at han pissede på gulvet i soveværelset fordi han troede han var på toilettet. Og tørrede det i øvrigt også op med håndklæder. Der var mor også jævnt negativ, kan jeg afsløre.

    Jeg håber, du får en dejlig nattesøvn i nat!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freeeeedoooooom!