Hvad vi sådan har gang i.

Scary.

I morgen sker det. Første møde med min mødregruppe. (Indsæt selv Hitchcock musik)

Er spændt. Bange. Fucked.

Hvad nu, hvis de andre er sådan nogle rigtig voksne kvinder med styr på det hele? Hvad hvis de hader mig?

Og for første gang står jeg i den situation, hvor jeg skal finde ud af hvad både jeg OG Alfred skal have på.
Hvad tager man på, når man skal møde andre babyer?

Hvad tager man på, når man skal møde andre mødre?

Hvad hvis jeg glemmer Alfred derhjemme, og i stedet kommer til at tage Aldrigfred med?

Håber sådan at en af dem siger ‘pik, fuck eller pis’.

Så ved jeg hvad jeg har med at gøre.

Skriv en kommentar

  • Jeg havde fået 2 timers usammenhængende søvn inden mødet med min Mødregruppe. Så sendte mit alterego Ulla af sted. Og hun var åbenbart ikke bange for at bruge sætning som ‘du lugter af lort’ til Arthur og heller ikke for at bede om mere kaffe, mens de andre sad med skrigende afkom. Og vi ses altså stadig. Og hvis man bander mange gange nok, så kommer de andre også til det. Taler af erfaring!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Håber det gik godt!?!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vi sådan har gang i.