Om mig.

Ude af drift.

Har været ude af drift de seneste dage. Manglen på søvn resulterede i et mindre sammenbrud. Så har brugt tid på at sove, slappe af og overbevise min kæreste om, at jeg ikke er gået ned med flaget – at jeg ikke er sur, men træææææææææt.

Same shit, hvis I spørger mig.

Så NU skal jeg have mig en slyngevugge. Og erfaringer modtages med kyshånd! Og hvis der sidder én derude, med en de ikke bruger længere, så kunne jeg da godt være interesseret i at købe den!

Er dog skeptisk. Den er jo ikke billig. Virker lortet? Får den mit barn til at sove bedre?

GØR DEN??

Skriv en kommentar

 • Nina

  Det er tortur ikke at få sin søvn!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved Michelle/Babydutten var svært glad for sin – du kan evt. spørge hende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg ser tilbage, ville jeg ønske, jeg havde brugt pengene på en slyngevugge! Det gør jeg i hvert fald ved nr. to, ingen tvivl der. En fra min mødregruppe har haft en meget positiv oplevelse med slyngevuggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  det er i bedste mening: Ku’ al den der kaffe måske ha’ betydning for guttens skrigeture/manglende søvn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har tænkt på det, og spurgte også min sp. Men man kan godt se (og høre) forskel på mavekneb og ikke mavekneb. Så ved, at hans surhed om aftenen ikke skyldes ondt i maven mere.

   Og om dagen har han bare brug for at ligge tæt – så det kan jeg heller ikke give kaffe skylden.

   Gid det var så simpelt, for så var det da væk med kaffen og ind med søvnen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg kan ikke huske hvordan det går med din amning, men min datter sov i starten kun 6 timer i døgnet (ikke i træk). Vi fandt ud af, at hun var sulten. Jeg troede at jeg havde mælk, men det viste sig, at jeg ikke havde nok til hende, så vi ente på flasker efter 8 ugers kamp, og det hjalp.
  Ellers kan du evt. prøve at tage han til en kraniosakralterapeut, de små bliver presset fra alle sider under fødslen, så der kan godt være noget der trænger til at blive løsnet lidt op.
  Når det er sagt, er der bare nogle spædbørn der ikke sover de famøse 20 timer i døgnet. Vi kom op på 8 timer i døgnet efter start på flaske, hvor 6 timer var i træk (afbrudt af en flaske, men på det punkt tæller det ikke).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Slyngevuggen virker!! Vi har været virkelig glade for vores, har brugt den til to børn og solgt den videre bagefter.

  Kender du “the babywhispere”? Ret amerikansk talkshow-agtig, men det virkede for os. Hans dvd kan købes på Amazone.

  Hvid støj (emhætte, hårtørrer og den slags) sammen med slyngevuggen løste aften-skrigturene for os.

  Held & lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mig.