MERE AF DET GAMLE.

LORTEMOR VAR PISSE SUR GRAVID.

Surt opstød fra midten af min graviditet. Der skulle ikke meget til, men især nedenstående pissede mig af….

Der findes én enkelt sætning jeg hører igen og igen. Og det er en sætning jeg ikke rigtigt har noget comeback til, desværre. Men jeg ved, at for hver gang jeg hører dén sætning, bliver jeg mere og mere vred. Og mere og mere opsat på det satans comeback.

‘Graviditet er jo ikke en sygdom’.

Hvad kan man sige til sådan noget?
Har meget tidligt erfaret, at det er ilde set for gravide at brokke sig over ubehag. Og jeg synes ikke det er spor fair. Det er pisse overvældende, grænseoverskridende samt f…ing sært hvad der sker i ens krop. Og man må åbenbart ikke tale for meget om det.

Så nu har jeg fundet en liste over typiske gener ved en graviditet. Og kan allerede se, at der ofte, ikke skal mere end en enkelt af generne til, før det er ok at melde sig syg, hvis man ikke er gravid vel at mærke.

Så til dem, der i fremtiden ynder at benytte ovennævnte sætning, husk på at man som gravid gerne lider af to-tre af disse ting AD GANGEN. Og luk så ellers røven derefter:

Kvalme
Opkast
Forstoppelse
Hæmorider
Svimmelhed
Jernmangel
Ødemer
Bækkenløsning
Humørsvingninger
Træthed
Halsbrand
Ledsmerter
Plukkeveer
Ligamentsmerter
Trykken for brystet
Hovedpine
Hyppig vandladning
Blærebetændelse
Svamp … op til flere steder
……..

Hej, heeeeeeej.

7 kommentarer

 • Lærke

  Åååårh hvor er jeg bare med på den lige nu.
  Jeg er ca. 7 uger henne, og måtte forklare min meget uforstående kæreste hvorfor jeg ikke lige var på toppen.
  Jeg har kvalme, kaster op, er svimmel, skiftevis fryser og sveder, er trææææt og er bare ked af det det meste af tiden. Jeg føler det kort sagt som om jeg har en influenza fra helvede, men uden det privilegie at kunne ligge mig syg, for jeg er jo ikke syg, men det varer tilgengæld ca. 3 måneder før det bare kan blive lidt bedre. Derfor er jeg nok en smule slatten og knotten! xD
  Tror nok han fattede det… lidt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke! JO! Du ER syg! Hvem ville ikke lægge sig syg med dine gener?

   Uge 6-12 er et helvede uden lige for mange. Jeg var træt, med træt og sur ovenpå. Sværger, jeg havde ild ud ad ørerne i de uger!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

   Haha… Jeg elsker dig lidt nu,
   Jeg er en dag skingrende vanvittig, det er nemlig anden gang jeg gør det her. Og jeg tænker, at man ikke kan være helt normal hvis man vælger at lave det nummer TO gange.
   Jeg burde jo have lært af det?
   Men de er jo så søde de unger der kommer ud af det. Især efter de starter i vuggestue, og man begynder at blive et menneske igen. ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvor er det dog sandt! Og kvalme + opkast gør faktisk en ret så dårlig… Sygdom eller ej…. Hvad fanden er det egentlig, de tror, de får ud af den kommentar? Hmpf!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Hansen

  Yes mam! Kan vi få det banket op på alle byers lygtepæle, bare liiiiige for at få det slået fast en gang for alle??? Alle kvinder der har været gravide burde da vide at selv en influenza kan føles som det rene vand ved siden af en graviditet.
  Amen siger jeg bare!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie

  Mit comeback til den kommetar er noget ala “neeeej det er det godt nok ikke…tømmermænd fx er heller ikke en sygdom og begge tilstande har man jo selv bedt om, fordi man har hygget sig lidt i godt selvskab, men derfor kan man godt have det pisse dårligt alligevel!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fandme iorden skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERE AF DET GAMLE.