MIT HJERTE SMELTER FANDME.

MERE AF DET GAMLE.

Et indlæg fra før LORTEMOR.COM-tiden.

Jeg kan ikke blive mæt. Slet ikke. At være gravid er som at få en omvendt gastrisk bypass. UANEDE mængder plads til mad. Der ligger en halv kilo tung fugleunge i min mave, med åbent næb og hele lortet, der bare tager i mod. Og det er den der er skyld i min manglende mæthed. Hvordan skal jeg ellers forklare at jeg lige har spist 12 pandekager? Og om lidt topper dem med en pose chips? Hva’?
Piiiiiiiiiiiiiiiip. Chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiips. Kan I høre det? Hvad fanden skal jeg gøre? Kan jo ikke ligefrem gemme mig.
I det mindste kan jeg tilføje, at til stede er en form for psykisk mæthed, idet jeg udemærket godt ved det er på tide at skrælle et par gulerødder, og så forsøge at tilfredsstille pip-hans med dem fremfor en plade Marabou.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT HJERTE SMELTER FANDME.