SØNDAG.

DENNE MORGENS SAMTALE.

Denne morgen, under baby-fodring:

Mig: ‘Har du sovet godt?

Kæresten: Ja, jeg var lige lidt træt da han vågnede, men så lå vi lidt og puttede, og faldt så i søvn igen’.

Mig: ‘Jeg ved godt jeg sagde at jeg gerne ville have en pige også, men nu er jeg ikke så sikker længere… Alfred er jo perfekt, han er glad, sund og virkelig nem. Er bange for, at vi så bare får en hysterisk, irriterende og kolik-ramt pige. Hun skal i hvert fald ikke hedde ……. * så! Hun skal have et irriterende navn.’

Kæresten: ‘Julie Zangenberg’?

* vores pigenavn, som vi ikke deler med nogen.

Hvordan tør man få flere børn, når den første bare er helt perfekt?

Skriv en kommentar

 • Det har min mand og jeg også spurgt os selv om, men ikke desto mindre venter vi nr. 2 nu, så nu krydser vi bare fingre for at lillesøster bliver lige så perfekt som storesøster 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man stopper mens legen er god! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det tør man heller ikke, men nogen gange må man gribe chancen, krydse fingrene og håbe på det alligevel lykkedes…og det gør det i de fleste tilfælde!
  På den igen, når tid er, så I kan berige jeres tresomhed med en lille Julie Zangenberg! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eske

  He he…. Noget helt andet: du skrev om en creme der er guld for sarte brystvorter – hvad hedder den? Venter nr. 2 om en måneds tid og havde et helvede med amning første gang, så gode råd modtages med kyshånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cremen/salven hedder Lansinoh og fås på apoteket! Om jeg begriber, hvorfor der ikke er flere der skriver om den/forærer den til alle der står overfor en ny ammeperiode!?

   Den er rigtig god! Og heldigvis drøj, eftersom den kommer i en lille bitte tube 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og er røvdyr! Altså hvis man ser på literpris. Men her holdt den også til hele perioden med “av, mine bryster bløder”, og den var desværre alt for lang…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eske

   Mange tak! Jeg håber, den bliver min redning…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søster blev ret hurtigt gravid igen efter den første (efter tre måneder). Undervejs gik hun totalt i panik, og kunne slet ikke forestille sig, at hun ville kunne elske et andet barn, så højt som hun elskede det første. Og hun kunne ikke forestille sig, at hun kunne være så heldig, at vinde jackpot og få hele TO sunde, raske og glade børn. Men sådan gik det altså. Da prinsesse nummer to hoppede ud, fandt hun ud af at kærligheden ikke halveres, den fordobles kun. Og desuden fandt hun ud af, at selvom de er meget forskellige, så er begge piger helt perfekte på hver sin måde. Jeg, derimod, har mistet al form for mod på at få børn, for jeg kan under ingen omstændigheder leve op til kvaliteten af hendes afkom! Præstationsangst all over the place. Jeg er sikker på at en pige-version af Alfred ville være lige i skabet. Og for guds skyld, I må ikke engang joke med det der Julie Z.! That’s just mean!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HA! Jeg har det på samme måde…. og jeg har endda også hørt at drengebørn er nemmere end pige. Så hvornår bliver man så klar igen mon?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  I følger da bare samme opskrift 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAG.