PIIIIIIIIK OG PIIIIIIIIIIK!

DET ER ALTSÅ IKKE MED VILJE.

.. At man pt bliver sendt i app store, når man klikker på mine indlæg.

Og det er ikke mig, der har godkendt at skulle reklamere for et eller andet spil. Vil råde jer til, kun at scrolle ned gennem bloggen, og ikke klikke på hvert indlæg.

Og så må jeg se, hvad fanden man stiller op? Er jo ikke ligefrem et IT-geni?

Nogen derude med et fif? Hvordan får jeg min blog til at opføre sig ordentligt igen?

Skriv en kommentar

 • Jeg har ingen problemer med at læse indlæggene og ser heller ingen reklamer, mystisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har samme problem på min blog – det er SÅ irriterende. Så vidt jeg kan se, er der – hvis jeg tjekker mine indlæg med min iPhone – et lille ikon i bunden af indlægget som hedder “About these Ads”. Klikker jeg herpå kommer jeg til en side på WordPress, som forklarer, at de nogle gange ligger reklamer på for at klare omkostningerne til de gratis features, som de tilbyder???? Jeg kan se i dit tidligere indlæg, at der også er blevet snakket om virus, så nu er jeg da helt i tvivl, om jeg skal tilkøbe mig “no ads”-featuren, som WordPress foreslår, eller om der er tale om virus…hmmm, gid jeg var mere teknisk anlagt. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror desværre der er noget lummert ved det! Har kontaktet wordpress, for bryder mig ikke om, at mine læsere bliver omdirigeret til et andet sted, via min blog! Det er mega ufedt 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej – det er totalt ufedt, og det virker nemlig en smule suspekt. Jeg tager fat på WordPress med det samme. Håber, vi får det løst – hurtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIIIIIIIIK OG PIIIIIIIIIIK!