WISH ME LUCK.

PÅ DET SENESTE.

Alfred har bildt sig ind at blive over 3 måneder gammel nu.. Iiiiiiiih, synes det går stærkt!

På det seneste har vi;

Været på tur til Jylland. 8 timer i tog. 4 af dem stressende, svedende og trætte. 4 af dem hyggelige og virkelig rare. Må siges at være en succes så!

Havde lorte og bræk-syge den ene af nætterne. Det er ikke det nemmeste med en lille baby på slæb. Sad og brækkede mig i min venindes fine Margrethe-skål, i mens jeg gav Alfred mad. Hurra for multitasking.

Det er dejligt at komme hjem igen, og idag, med overskud igen på søvn-kontoen, har vi været med Alfred til baby-svømning! Neeeeeeeeeeeeej!!!! Hvor er det bare hyggeligt! Og han klarede de tyve minutter med bravour. Han ER altså også vild med vand – har været det fra dag ét, så det havde undret mig meget, hvis han havde hylet sig igennem det.

NU står den på weekend. Alfreds farmor kommer på besøg, og så skal vi, os forældrene, ud at spise for første gang i den virkelige verden.

Hvis vi tør.

Skriv en kommentar

 • Aj, har også lavet den der med at amme og kaste op på samme tid :-S Aldrig mere! Go’ weekend til jer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sejt at du nuppede sådan en tur i tog! Rimelig øv med opkast og alt det der, men godt du er i bedring 😉 Og så nyd lige den der aften uden baby! Og god weekend også…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! Og ja, håber det er sidste gang med de hormoner dér.. Det er jo ikke til at holde ud! Men den er sikker HVER gang, desværre. Har nydt tiden uden mens og piller!!

   God weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydser fingre for at I vover jer ud i den virkelige verden i aften. Det er altså guld værd med kæreste-tid uden mindreårige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Afsti-afsted med jer, det bliver I virkelig glade for, alene-kæreste-tid er guld værd, når man har børn! 🙂
  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISH ME LUCK.