OG SÅ SAGDE VI AT JEG BLEV MILLIONÆR LIGE OM LIDT.

PIIIIIIIIK OG PIIIIIIIIIIK!

Er blevet gjort opmærksom på, at bloggen fucker op lige pt..

Den virker fint på Mac og PC, men når den læses på iPhone, så ryger man ind i et nyt vindue osv… Skal lige have fat i wordpress og høre HVAD DET ER FOR NOGET FIS, og indtil da, så kan I altså stadig læse på computeren…

Skriv en kommentar

 • Maria

  Det samme sker når jeg besøger andre blogge via. blogloving.
  Mon det er hos dem problemet ligger.
  Jeg er nu gået via. safari og det virker fint og uden problemer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er virkelig sært. Og en hel del irriterende, for jeg har i hvert fald IKKE sagt god for, at mine læsere skal ryge i app store, når de læser min blog!

   Sur og træt smiley!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror også fejlen ligge ved wordpress og ikke på din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men det sker ikke hos jer? Har tjekker flere af jeres indlæg, og ingen af dem gør det samme som hos mig – vrææææl!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej du har sgu ret. Nu forsøgte jeg lige en anden browser (safari) og den går virus amok. Det er via det der candy crush saga – så det må da være en virus.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad søren gør man lige ved sådan noget??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skift kodeordet, også skal du undersøge om der er brugere tilknyttet dit site som du ikke selv har oprettet. Tjek om der er kommet lange kodelinjer ind i dit script (med masse underlige tegn) også findes der et plugin der hedder wordpress antivirus, kan sende dig et link hvis du vil?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meget gerne! Kæmpe ja tak til link! Spørger jeg dumt, hvis jeg ikke ved hvad script er?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er stykke kode – en bid der er sat ind. Hvis du bruger en template som du ikke selv piller ved, så burde du kunne se om der pludselig er et script/kodestykke inde på siden. Skal lige se om jeg kan sende en kopi af vores så du kan se den – den er jo næsten tom fordi vi bruger en template. Men så ved du hvor du skal kigge.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG SÅ SAGDE VI AT JEG BLEV MILLIONÆR LIGE OM LIDT.