JEG ÆÆÆÆLSCHSKER JER SCHHHHGU....

ER DER NOGET, HVA HVA HVA?

Sidder I derude med et ønske om noget jeg skal skrive om? Jeg skriver jo for det meste bare lidt fra dag til dag – og oftest er det tankeskrald det hele. Jeg vil høre jer, om der er specifikke emner I gerne vil have jeg tager op – enten som en form for debat, eller måske bare lidt tanker fra mig, omkring et eller andet? Fill me in, det kan jo være jeg skriver om lige netop dit forslag?

OG, har jo trukket en vinder i konkurrencen om “Leg med dit barn” – og har også kontaktet vedkommende – men intet hørt, jakobsenlea – er du der?

Skriv en kommentar

  • anonym

    Sjove, klamme eller undelige ting som Alfred gør (eller bare i det hele taget sjove, klamme eller underlige ting)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja for søren jeg er her. jeg tror det er første gang jeg har vundet noget. storartet. har du sendt til min mail? i så fald må jeg lige tjekke spam filteret! tusinde tak…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ÆÆÆÆLSCHSKER JER SCHHHHGU....