ANGST. ANGST. ANGST.

JEG ÆÆÆÆLSCHSKER JER SCHHHHGU….

Indrømmet, jeg er begyndt at få mega præstationsangst. For I er mange derude. Rigtig mange endda. Så mange, at vi kunne samle en hel hær, der sagtens kunne overtage verdensherredømmet.

Eller…. Måske bare noget af det.

Og det kan godt være, at jeg er en smule beruset – gav den lige gas nok med den G&T jeg skænkede mig selv for lidt siden, men nu skal der altså deles kærlighed ud til jer allesammen.

Da jeg startede med at blogge – ovre på et andet domæne – kunne jeg helt irritere mig selv dagligt over at forsøge at lave en mode/livsstil/se mig-blog. Dengang var der måske 100-150, der dagligt kiggede forbi. Og ærlig talt var jeg ikke særlig god til det. Jeg havde ikke evnerne, midlerne eller lysten til at skrive om mig selv og poste billeder, hvor jeg prøvede at ligne en, der tog mig selv mere seriøst end jeg rent faktisk gjorde.

Ser I, jeg er nemlig ikke så skide interessant. Jo, min kæreste synes vel jeg er cool nok – Alfred synes jeg er den FEDESTE i verden. Så i virkeligheden passede det mig rigtig dårligt at blogge om mig selv og det tøj jeg havde på – fordi det slet, slet ikke sagde noget om hvem jeg er eller hvad jeg kan lide. Så da jeg blev gravid, og jeg vidste at mit liv nu skulle tage en anden drejning, gik jeg og rugede over hele det her LORTEMOR-koncept. Var det for strengt? MÅ man kalde sig selv for LORTEMOR? Ville alle ikke bare misforstå mig? Og hvad nu, hvis det fucking viste sig, at jeg var en pisse dårlig mor?

Jeg begyndte jo med at læse med HER og det gjorde jeg faktisk også inden jeg blev gravid.
Så jeg tænkte, at hvis der var plads til hende i blogland, så var der nok også plads til mig.

Og det var der!

Jeg startede LORTEMOR.COM i september sidste år. Og i dag har jeg ramt et besøgstal på 100.000. Det er over 10.000 i gennemsnit pr. måned. Og langt de fleste er stået på i løbet af de sidste to-tre måneder. Det er for sindssygt.

Af hjertet tak. 230152_10200101481442493_1953759435_n

9 kommentarer

 • Tak fordi du har sådan en fed blog at følge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er virkelig også vildt altså! TILLYKKE! Jeg tror bloggen kommer til at føre dig steder hen, du ikke havde drømt om! Og hvem har ikke forsøgt sig med sådan en mode/livsstilsblog og total failed. Jeg kan ikke POSE! Jeg kan ikke, det er for dumt, hehe. (siger hende der læser 60 modeblogs om dagen)

  Jeg kan faktisk stadig huske hvordan jeg faldt over din blog – det var før du fødte, og jeg havde lige født. Min veninde har arbejdet med dig i magasin i Aarhus, og hun sammenlignede ofte os to 🙂 Men det ved du selvfølgelig intet om. Jeg er lige et par måneder foran – babywise- og det er sjovt, og dejligt (altså på den der beroligende måde) at se andre kan være ligeså meget ude af flippen i den her morrolle som mig.
  Jeg har kommenteret her før, og bliver ved med det. Trine – din blog er skøn, du er skøn. Din unge er endnu skønnere, og jeg tænkte om jeg kunne lægge billet ind på en svigersøn?

  Mvh én på den anden side af skærmen, der beundrer dit mod og følger (alt for) nysgerrigt med!

  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare en pæn kommentar du har lagt … Er sådan helt – er det virkelig til mig-agtigt.. Er det Heidi du kender? For så kan jeg godt huske hun ofte nævnet dig i løbet af de mange timer vi stod og rullede øjne af kedsomhed ude i Magasin.

   Jeg er ikke så god til at modtage ros, får altid sådan en kigge-over-skulderen-tanke, det kan da ikke være mig der er dygtig til noget. Men tusind tak for ros, jeg er meget, meget glad for at du kan lide at læse med!

   Kh Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er det lige præcis ! Det er sjovt! Heidi er nu gudmor til O 🙂

   Der er ingen grund til at kigge over skulderen! Det ER dit mod jeg beundrer, og som jeg og tydeligvis mange andre får gavn af ! Tænk hvis jeg var så modig som dig.
   Nogle gange giver jeg O hue på, selvom hun har det varmt, fordi jeg er bange for at møde nogle jeg kender, som så tænker: “Hvorfor har barnet ikke hue på!?”. Det er jo åndsvagt. FOR åndsvagt! og så er det altså dejligt at klikke herind til et frirum, som favner både min pylrede, irriterede, kærlige, trætte, sure og glade side af mor-skaben. (jeg dør når vuggestuetiden kommer)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også stprt tak for en ærlig og sjov blog! Elsker når der kommer indlæg fra dig! Elsker det!

  Vh Kia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dig og din blog er så seje!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Hansen

  100.000!!! Sejt! Og jeg er en af dem. “Opdagede” dig på IG og har fulgt dig siden for ærligt talt: du er pisse sjov. Og ærlig! Og jeg sidder tit i sofaen og kluk-griner over dine tanker og oplevelser hvor kæresten bare kigger mærkeligt på mig og jeg så må læse højt for ham. Så han har også glæde af dig og synes også dy er ret så underholdende. Så faktisk har du 100.001 der følger dig 🙂
  Bliv ved. Bliv veeeeeed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANGST. ANGST. ANGST.