DET VAR SÅ DÉN WEEKEND.

KÆRE MENSTRUATION. FUCK DIG.

Tre uger. TRE UGER. I tre fucking uger har jeg haft menstruation. Hvis det bliver ved på denne her måde, så er det ikke kun Alfred der skal have kogtvandsklude i enden. Begynder sgu da at få blenumse snart..

Mon den tænker; SÅ! Nu har hun ikke haft det røde siden marts 2012 – vi giver den lige gas, skruer op for trykket, og værsgo’ – blod i stride strømme.

Hvad? Er I sarte? Er jeg ulækker?

Jeg bliver van.vit.tig.

Går rundt og glor på kæresten, som var jeg en tæve i løbetid. (Hvilket jeg jo nok lidt er…) for man er jo altid mest romantisk anlagt, når det er lukket for det varme vand, er single eller har fået svamp.

Nå. Nu skal jeg nok lade jer være.

Men sig mig, hvordan slukker man for ens blodtilførsel?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET VAR SÅ DÉN WEEKEND.