APROPOS ! ! !

DET ER JO BARE BRYSTER.

Wow. Sikke vrede I bliver når man åbner munden omkring hele amme-politiken i dagens Danmark. Nå, men nu skal der altså ske noget. Derfor er I ALLE inviterede til det her event og hvis I kan deltage, så er det bare fedt!! Hvis I sidder langt væk fra København, så er jeg ked af at det bliver så langt væk – men håber på, at I vil støtte op og dele linket ud, så vi kan få flere bryster med på dagen!

Det er ikke en reel demonstration – ej heller en flash mob – men en ting ind imellem. Det er en ‘se os, vi vil FANDME ikke finde os i, at blive ekskluderet fra samfundet fordi vi har fået et barn og dertil er så frække at amme det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APROPOS ! ! !