BØH!

LORTEMOR PÅ TYSK.

Jeg blev kontaktet af det tyske dame/mommy magasin Brigitte, der gerne ville lave en artikel til web om amme-demoen. Det er der kommet denne artikel ud af.

Skide ærgerligt jeg ikke helt kan læse den! Jeg var nemlig fransk-typen i folkeren… Nogle der kan fill me in?

20130627-105746.jpg

Skriv en kommentar

 • Det er egentlig bare dine svar der er blevet gengivet. Det er opstillet som spørgsmål og svar. Der står lidt om hvordan du fik demoen op at stå, at du var overrasket over at se så mange, hvorfor du har lavet demoen og lidt om dine personlige erfaringer med amning til sidst. Rigtig fin artikel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danskerinden Trine Larsen, 28, er mor til babyen Alfred. Shit jeg har styr på det tyske 🙂 Tror dog jeg nøjes med at skimme artiklen, men sejt demoen er kommet helt derned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BRIGITTE MOM.de: Hvordan har du formået at flytte hundredvis af mødre til at pakke i midten af ​​Rådhuspladsen deres bryster?

  Trine Larsen: Det var virkelig ikke så svært! Jeg skriver en blog om sin mor og livet med min fem måneder gamle søn. Læs blog om 1500 mennesker dagligt. I det, jeg havde allerede skrevet flere gange om amning. Da debatten for to uger siden højtkogende igen, besluttede jeg at blande sig. Jeg skrev et par nye stillinger og inviterede mine læsere via Facebook og Instagram til en fælles protest på torvet én. At så mange kvinder, babyer og bryster dukkede op, men jeg var stadig overrasket. Alle disse mennesker kom bare fordi jeg havde fortalt dem? Det var stor, men næsten lidt skræmmende.

  Den danske skuespillerinde Trine Larsen, 28, er en mor til barn Alfred og skriver blog lortemor.com
  Hvad der præcist udløste debatten omkring offentlige amning?

  For to år siden en kvinde blev sendt fra en københavnsk café, fordi der de havde ammet deres barn. ‘Amning er ikke almindeligt her, “sagde en tjener på hende. Kvinden klagede til det danske udvalg for ligestilling, og det har nu besluttet i maj, at der ikke var tale om forskelsbehandling, til at sende dem ud af cafeen. Udvalget kom til den konklusion, at det generelt ikke tilsidesætter retten til at forbyde kvinder ammer på caféer eller restauranter. Var begrundet dette ved at sige, at amning er også en form for blufærdighedskrænkelse tid og de personlige begrænsninger af andre kunder vil skulle overvejes. Kort sagt, er det nu alle cafeer og restauranter tilladt kvinder at forbyde amning.

  Og der har irriteret dig.

  Ja. Jeg besluttede at organisere en no-protest, som viser, at det også kan være meget diskret amning baby og at mange kvinder er berørt af disse bestemmelser. Jeg ønskede at samle så mange kvinder som muligt at vise, hvordan utilfredse vi er med den afgørelse, udvalget, men også med den generelle retning af vores samfund: at amning bliver opfattet som noget upassende, hvad er bag lukkede døre, bedste hele hjemmet .

  Da konflikten mellem mødre og ammende modstandere kan det løses?

  Ved lov, anyway. Jeg tror folks holdninger skal ændres, og at vi håbede at opnå med denne handling. Jeg har modtaget mange e-mails fra unge mødre og gravide kvinder, der var tvivl om, hvorvidt de skal amme sit barn overhovedet. Det var den værste del af denne debat for mig. Amning bør ikke føre til at gøre mødre bekymre sig om at genere andre mennesker, så. Det kan ikke være, men at mødre er tvunget til at blive hjemme med barnet, bare fordi de ikke har tillid til i en café. Vi mødre kan ikke forvente særbehandling fra resten af ​​samfundet – men naturligvis ønsker vi at føle sig velkommen og ikke er udelukket!

  Har du tilfreds dig selv i offentligheden?

  Ja, min søn Alfred I ammet tre måneder (efter hans appetit var for stor til mig), og jeg har altid gjort det med stolthed. Jeg har derfor aldrig har problemer. Men jeg har set mange situationer, hvor andre mennesker åbenbart følt forstyrret af ammende kvinder. Og det er en skam! Hvem ønsker ikke at sidde og se amning en kone, så lad ham, men kigge væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brugt liiiige google translate!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Det der med Google oversætter det jo ikke korrekt, men man får en idė, hvad Artikeln handler om. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØH!