SIDSTE, DET LOVER JEG...

SHIT EN DAG!

Jeg er helt færdig. D O N E !

Jeg var SÅ tæt på bare at blive hjemme i dag – bare lave sådan en ‘slet begivenhed’ og så bare sige ‘aaaaaarj, det var da bare for sjååååååååw’. Men når man samler 700 mennesker, så bør man jo også dukke op selv, ikke? Men fik sgu da mega præstationsangst. Er ikke så god til det der med nye mennesker, og så var jeg i øvrigt også alene med Alfred hele formiddagen i dag – og det var jo der alle nyhedsmedier i DK besluttede sig for at ringe.

En anden gang ved jeg, at når man sender en pressemeddelelse ud, så inviterer man pressen til noget. Det kunne jeg nok have sagt mig selv, ikke?

Politiken, Berlingske, P3 Nyheder, DR Nyheder, AOK, TV2 News, TV2 Lorry – alle havde jeg i røret i formiddags – og Alfred var IKKE tilfreds! Og hold op hvor havde jeg dårlig samvittighed. Det var meget mere end jeg kunne rumme.

Måtte storme ud ad døren, så jeg kunne nå ind til byen – havde lavet aftaler med folk inde foran rådhuset, til live transmissioner på radio og på tv. Og jeg kunne slet, slet ikke huske hvem jeg havde lovet hvad eller hvornår. Ammehjernen kunne slet, slet ikke følge med. En kontrast til hverdagen som barlsende – hvor mon jeg skal drikke min kaffe idag?

Nå, men tog plads oppe ved rådhuset, og kunne stille og roligt se, hvordan barnevognene stille og roligt rullede ind på pladsen. Og her begik jeg min første fejl. Jeg havde lovet P3 Nyheder at udtale mig til deres nyhedsudsendelse klokken 15:00. I stedet burde jeg have brugt tid på at hilse på deltagerne – for da jeg var færdig med P3, så stod der flere journalister i kø, og der var flere og flere på pladsen. Og da jeg endelig var færdig med at udtale mig, så var klokken 15.55 og demonstrationen lakkede mod enden. Jeg skyndte mig rundt til de grupper der var tilbage – præsenterede mig og takkede dem for at deltage. Noget jeg gerne ville have sagt til ALLE.

Nu ved jeg, at det kræver seriøse overvejelser og en evne til at organisere, at stable sådan noget på benene. Så næste gang bliver det ikke mig. Jeg elsker at have muligheden for at stille mit domæne til rådighed – men det sgu hårdt arbejde – og jeg var stresset. BIG TIME.

Men også glad. For det forløb så fint. Og jeg ved bare, at 500 af de sejeste kvinder i Danmark – befandt sig på Rådhuspladsen i dag, mellem 15:00-16:00.

T A K !

<

20130618-092222.jpg

Skriv en kommentar

  • Lærke

    Du gjorde det skide godt!
    Jeg måtte desværre springe fra i sidste øjeblik pga. sygdom, men fulgte lidt med på sidelinien.
    Du kan godt være stolt. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Da jeg læste dit indlæg i toget her til morgen blev jeg virkelig rørt. Ikke over selve det med amning i det offentlige rum. Dér er jeg helt enig. Men at du har taget kampen op, ikke har fundet dig i at kvinder bliver set ned på fordi de dækker deres barns vigtigste behov og kvinders ret til at vælge til og fra. DU har gjort det. Alene. Det er mega sejt!

    Jeg håber, at du og baby Alfred får en rolig dag og afslappende dag. Det kunne I nok godt trænge til.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig godt gjort med demonstrationen! Jeg håber, I kan få slappet af de næste par dage.
    Jeg bliver dog lige nødt til at indskyde en helt anden ting: selvom man skriver, hvor du har billedet fra, må man ikke bruge det, hvis fotografen ikke er indforstået med det (her Mads Nissen fra Scanpix). Så for din egen skyld – for ikke at få sagsanlæg på nakken – ville jeg fjerne billedet igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Kære Trine
    Kan godt forstå det må have været ret så energikrævende at være i centrum for det hele med medier, facebookside, debatter og det hele. Og med en baby på slæb. Puha.
    Stor ros til dig for initiativ – det er så godt gået! Jeg synes at stemningen til demoen var så fin og i overenstemmelse med budskabet – stille og roligt, det er bare amning, det er ikke farligt 🙂 Vi ankom først kvart over og var lidt i udkanten af forsamlingen. To midaldrende, franske kvinder kom og spurgte hvad det handlede om ‘Why all these babies and mothers are here?’. Jeg forklarede konceptet på mit gebrokne franske og de fortalte at i Frankrig da de var unge var det altså ikke noget problem at amme og hvor var det godt at vi gjorde det bedste for vores børn osv.

    Tak for initiativ, tak for gåpåmod, tak for positivt fokus 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selv tak for i dag! Det var en god og vigtig demo! Vi fik debatten i medierne og jeg håber det har hjulpet!
    Jeg venter barn nummer 2 til november og det bliver sgu koldt hvis jeg skal forvises til en bænk udenfor!
    Jeg er så ked af at folkestemningen er vendt til at vi er ulækre når vi ammer. I Danmark har vi en god amme kultur og jeg syntes det er ærgerlig hvis nogen fravælger det pga. Denne ændrede holdning til ammende kvinder.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE, DET LOVER JEG...