NYT!

HVAD SKER DER??

Nå. Men lidt om livet ude på Nørrebro. Vejret er jo dejligt, sommeren er godt i gang og folk har rigtig fået ferie.

Folk. Ikke os. For når man er praktikant et sted, som f.eks på en radiostation, så lukker man jo ikke lige ned over sommeren, veeel?

Det betyder for os, at farmand først går på ferie i august måned. Og at det er mor her, der holder barnet underholdt samt i live. Og ja, jeg ved godt at vi selv har valgt det. Og JA – jeg ved også godt at jeg godt vidste hvad jeg gik ind til. Men det gør det bestemt ikke mindre hårdt.

Vores hverdag har været hård de sidste mange uger. Var alene med Alfred de 10 dage hans far var i Kina. Og da han landede søndag aften, havde han mandag fri, og så startede han på en ny redaktion, der sender om Touren. Det betyder for os, at han kun har fri når der er hviledag. Så det er tre dage på tre uger.

Og så møder han kl. 10.30 og er hjemme igen kl. 19.

De positive mennesker ville sige: ‘nej, guuuud hvor skønt med de morgener sammen’… Jeg siger, at jeg til ENHVER tid gerne forærer vores fælles morgener væk, til fordel for et ekstra sæt arme mellem 17-19.

Men alt det trælse er jo glemt om lidt, hvor vi endelig kan holde ferie og være sammen som en familie. Og heldigvis ser arbejdstiden også fordelagtigt anderledes ud efter ferien.

Tror det værste ved det hele er, at jeg hver eneste dag, oplever nye ting Alfred gør. Og jeg bliver ked af det, når hans far ikke er der til at se det også.

Det faktum at det er hårdt psykisk og fysisk arbejde at passe et barn, det overlever jeg nok. Det er de gode stunder med vores barn, jeg er ked af at opleve alene.

Ville også gerne lave et indlæg om kroppens status her 6 måneder efter fødslen. Men tænker jeg lige kan fortælle lidt kort om det her?

En graviditet og en fødsel er to sindssyge ting at udsætte sig selv for. Og man siger jo, at det tager kroppen 9 måneder at stabilisere sig efter en graviditet. Ja. Altså hormonbalancen og sådan… F.eks har jeg tabt meget af mit hår og det er konstant fedtet.

Min bækkenbund ikke heeeelt fucked, men alligevel er den heller ikke på toppen. Jeg har ikke prøvet at tisse så meget i bukserne. Bevares, har da lækket en tår eller to under et nys eller et grineflip og jeg kan ikke bare holde mig ubegrænset. Men det har jeg nu aldrig kunnet alligevel.

Mine bryster er tilbage til udgangspunktet, bare lidt mere til den bløde side. Jeg er ikke vildt ked af det, for det kunne have været MEGET værre, men havde da håbet på, bare at beholde LIDT af den mængde amningen bragte med sig.

Min vægt er tilbage på de oprindelige kilo hvorpå jeg startede. Og jeg vil ikke sige at jeg er kommet siddende til det. Jeg sultede de første to måneder og så går jeg gerne 8-10 km flere gange om ugen. Så grund-konditionen er i orden. Skal bare lige strammes op. Det tager jeg til efteråret.

Og sidst…. Hele situationen down there. Den virker. Ikke helt som før, men den virker.

Alt i alt kan jeg ikke tillade mig at brokke mig. Jeg ser næsten ud som før. At jeg så ikke FØLER mig som før, det er noget helt andet.

Det tror jeg ikke jeg kommer til igen, nogensinde.

20130712-143929.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT!