NØDVENDIGHEDER.

SOMMERFERIE!

Så blev det endelig vores tur til at få ferie! Godt nok også tiltrængt, kan jeg fortælle!
Vi har haft en rolig weekend, og nu har vi så taget hul på den første uge af en ferie på små tre uger. Desværre skal Alfred vaccineres i morgen. Og går det som sidst, så kan vi se frem til en nat med høj feber og ingen søvn.

Har investeret i Panodil Junior. Bare så de er i hjemmet, hvis det bliver nødvendigt. Synes ikke jeg var fan sidst, da Alfred ramte 39,5 grader…

Så heller stikke noget i måsen på drengen, og gøre hele familien en tjeneste.

Har I det godt derude? Jeg ved godt der er lidt stille herinde for tiden. Men det er jo sommer, og jeg kan jo se, at der næææææææsten er helt stille i blog-land. Så tænker det er ok, med lidt indlæg nu og da – uden dårlig samvittighed over de manglende, næsten daglige indlæg?

Alfred er snart 7 måneder gammel. Og han kan mere og mere. Og flere ting, som er en kæmpe hjælp i vores hverdag. Bare sådan noget som at sidde i sin tripp trapp stol! Selv holde sin flaske! Og selv sidde op og lege!

(vi er i øvrigt bagud med vacciner, hvis det skulle undre nogen!)

Synes vores hverdag er begyndt at tage form. På en god måde. Han er stadig ikke et barn der sover til middag, og han sover stadig 30-45 min. ad gangen et par gange om dagen. Så ingen lang lur, men flere små. Sådan er han vist bare.

Varmen er hård ved ham, så han får et dagligt afkølene bad, og gerne på altanen! Og det er svært at få ham til at sove om aftenen, da han er varm og overtræt.

Men altså…..

Han er bare et fantastisk barn! Vi har altså hele dage, hvor han slet ikke græder. Og hele dage, hvor han bare er glad og tilfreds. Han er så nem og så veltilpas. Tør godt sige, at vi har været utroligt heldige med ham.

20130729-163914.jpg

20130729-163946.jpg

20130729-164026.jpg

20130729-164137.jpg

Skriv en kommentar

 • Chek gerne ud min blog om mother life 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty Petersen

  Han er da bare sådan lækker lille barn. ja børn sover desværre aldrig helt “som det står i bøgerne”, men så er der flere gode timer sammen (-:

  Jeg håber i får den skønneste ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ditte

  Han fik mig til at smile stort! 🙂 Hvor er han dog lækker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NØDVENDIGHEDER.