EN LILLE GIVEAWAY!

ALFRED 7 MÅNEDER!

Så blev Arrrrrrrrldrigfred 7 måneder! Og hans første tand sidder og er på vej op i hans undermund. Alfred kan nu sidde helt selv, og han er bare fantastisk. Intet mindre!

Der er sgu ikke så meget lortemor over situationen lige nu. Vi har jo ferie, og far er hjemme. Så det er mest far, der er den populære, og mor som er old news. Tør ikke tænke på, hvordan det bliver, når vores ferie er slut. Så er det bare ham og jeg igen. Det bliver svært for ham den lille. Nok også ham den store. Og mig.

Kan se, hvordan de to bare er ‘two peas in a pod’ og at deres forhold er blevet forstærket så meget, at jeg nogle gange føler mig overset og udenfor. Selvom det gør ondt, så er det bare det hele værd. Er glad for at have en mand, der er så glad for sit barn. Og de er et stærkt team, de to.

Noget han også har fået interesse for, er hans tissemand. Alfred, altså. Eller…. Lidt dem begge to, ikke? Men det er lidt sjovere med Alfred. For hans sidder jo et sted, der altid er uden for rækkevidde pga. hans ble! Så i badet får den ofte en lille hiv.

Så der minder de jo nok utrolig meget om hinanden også, far og søn.

Og så har Alfred også fået sig en lyd! Når han er træt/sur/utilfreds og der er noget, der ikke lige passer ham, så skyder han underlæben ud og puster og puster og puster (og skyder sutten ud) og prøver at trække sine øjenbryn helt ned over næsen.

En spændende tissemand og et meget tydeligt tegn på utilfredshed – jeg synes, det er lige tidligt nok at ramme puberteten, når man kun er syv måneder!

Billede

… og så er han ret vild med balloner! ROCK ‘N’ ROLL!!!

Skriv en kommentar

 • Maj

  Tillykke med skønne Alfred – så sjovt at følge med i dine indlæg, Tristan er jo kun et par uger ældre, og hans første tand er også kun lige på vej op, og den det pusten du taler om, den kender jeg alt til!

  Åh den der følelse af at være udenfor, den bor også lidt her hos os, Tristan bliver så voldsomt glad for at se sin far når han kommer hjem fra arbejde, at det smelter mit hjerte, men samtidig giver et snert af æv, når jeg kommer hjem og han bare leger videre som om intet er hændt *suk* 😉

  Håber resten af ferien bliver lige så skøn, og at det ikke bliver så slemt når den er slut!

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk billede! Både håndtegnet og de fine farver fra ballonerne.

  Og tillykke med ham. Han er rigtig lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Verdens sejeste baby billede!!!! Er helt enig i det med, at det er vidunderligt når fædrene bare brænder for deres ‘fatherhood’. Det nyder jeg også godt af herhjemme. /Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE GIVEAWAY!