PIP PIP OG GODNAT.

ELSK HJERTET – IMENS DET STADIG BANKER!

Har du husket at værdsætte dit hjerte i dag? Altså at det stadig banker?

Det handler ikke om kærlighed eller forelskelse, men om du har husket at tænke ‘kæft mand, det er egentlig rart, at det virker som det skal’.

F.eks at du er hjemme hos dig selv. Og at du er sund og rask.

Sundhed betyder enormt meget for mig. Det at være rask og det at være i live. På den måde, hvor jeg, når alting er lidt træls og jeg ikke har nogen penge. Og der er et par sko jeg gerne vil have. I to farver. Og jeg ikke har råd. Det er skide irriterende.

For så er det at der tikker en mail ind fra Hjerteforeningen. Som netop nu kører en kampagne som får mig til at glemme skoene. Og i stedet får mig til at værdsætte at mit hjerte banker. Præcis så meget som jeg har behov for.

Og det gør min søns også. Og min kærestes. Og vi er sunde og raske. Og det vil jeg håbe at vi fortsætter med at være.

Og næste gang jeg er i Matas, så vil jeg smide 40 kr (det er en latte to-go, jeg godt kan undvære) og købe et af deres armbånd. Også selvom jeg fik tilsendt 4 stks. Jeg vil bare gerne støtte det.

God aften 🙂

20130814-192343.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIP PIP OG GODNAT.