UDEN MÆND OG PIKKE, DUER HELTEN IKKE.

HEJ HEEEEEEEJ – VINKE VINKE VINKE!

Nå, jamen så har kæresten lige forstuvet sin fod. Ja, heldet vil ingen ende tage. Endnu én som skal serviceres i hjemmet. Aj, han humper rundt på bedste vis med krykker, skinne og hele lortet. Og selvfølgelig skal jeg være rar og hjælpe ham med småting. Henter gerne et glas mælk og sørger for at han får et måltid eller to. Men når man insisterer på at tage på arbejde alligevel – så kan han helt sikkert også godt selv lave sig en spegepølsemad.

Jeg er ikke særlig nursende overfor syge mænd. Det er en major brist i min opdragelse.

Men begrænsende er det da, og det er sgu heller ikke særlig smart når man har en baby på 10 kilo. Han må jo ikke rigtig gå rundt med ham – og endnu værre er det jo, fordi man ikke står skide godt på en fod som gør ondt. Så lidt farligt også. Og når man så også har en baby, som for tiden vågner to gange hver nat (forSTÅR det ikke!!??) så er det jeg godt kan blive en kende træææææææt.

6 ugers hvile med hans fod… Pik.

Der er kun én ting der hjælper på mit humør. Eller to, faktisk. Det første er Bloglovin! Hold nu op det går stærkt med følgere derinde.

Det andet er øl. Skål.

Skriv en kommentar

 • Hele to gange hver nat? Sccchh, Trine…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep, det synes jeg sgu da er mega nederen. Men det er jo fordi at han har sovet igennem siden han var to måneder.. Så ja, synes det er skide irriterende, rent ud sagt. Han sover jo ikke længere af den grund. Han står jo stadig op kl. lort.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L.

  Åh, det lyder fandme hårdt med sådan en krykhusar af en mand… Mænd skal kunne hjælpe, ikke skulle hjælpes!!! Håber på snarlig bedring, fantastisk babysøvn og ikke mindst øl til mor i lange baner! Tak for en fantastisk blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gry vej

  Jeg kender det godt: 4 børn og en mand der har en ødelagt skulder og må bære 1kg med den gode arm?! nogen gange har man bare lyst til at gå en meeeeget lang tur, fx til kina….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, Kina! Så kan man næsten ikke komme længere væk, hva?

   Jeg synes jo man burde få ordineret en hjælper til huset, hvis den ene part i en børnefamilie er skadet. Det er mega hårdt. Og så med flere børn… Du fortjener sgu da også en tur til Kina. På samfundets regning!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis det kan trøste dig vågner min mini på 5 mdr. MIN-I-MUM!! 10 gange hver nat.. Og jeg har i en eller anden seriøs brandert inden vi bestemte os for at begynde at brygge på sådan en lille mand, bestemt mig for at man da sagtens kan skrive sin kandidatafhandling færdig mens man er på barsel. Så det har jeg lige gjort. Og nu er jeg RIGTIG TRÆT! Jesus altså! Hvor meget kan man lige undervurdere motherhood.. Men anyways. Ville bare forsikre dig om at du ikke er alene i barsel-er-bare-pisse-hårdt-nogle-gange klubben 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDEN MÆND OG PIKKE, DUER HELTEN IKKE.