ALFRED 7 MÅNEDER!

LORTEMOR PÅ 2. RÆKKE.

Så så man lige mig til modemesse. Blandt modemennesker og ivrige sælgere. Havde parkeret Aldrigfred hjemme, sammen med hans farmor. En meget god idé, eftersom musikken til de der shows er virkelig højt, og fordi der er virkelig varmt i de haller.

Jeg var inviteret til New Generals show, der holdt show i CIFF-KIDS ude i Bella Center. Min jomfru-tur som blogger. Og som mor.

Følte mig ikke decideret malplaceret, for kan jo nok godt vænne mig til at det er sådan noget man gør når man skriver om børn. Synes det var specielt at se små børn gå ned af podiet. De var jo über cute, men også små og nervøse.

Var ret positiv over New Generals kollektionen. Jeg er jo vant til at være glad for retro og øko osv. Og naturligvis er New Generals også et etisk ansvarligt brand. Men der er ikke meget retro over det, hvilket faktisk er meget forfriskende, i en virtuel verden fuld af retro-elskende øko/spelt/organiskbomulds-mødre. For er faktisk overbevist om, at New Generals-børn vil få det lidt nemmere i skolegården, fremfor lille Viggo evigt iklædt nyeste retro-printede helvede – som helt sikkert mere er mors smag, end hans egen.

New Generals var friskt og minimalistisk og til tider helt vildt råt. På den fede måde. Små poptøser, med skæve kasketter og mega fin attitude. Og små drenge i slim jeans og med fede sweats, printede t-shirts og omvendt kasket.resellers

Skriv en kommentar

 • Jeg var også på anden række med nogle bloggere 🙂 Men musikkens lydniveau var godt nok højt, så det var da godt, du ikke havde din dreng med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var siiiindssygt højt! Tror måske jeg så flere kendte ansigter. Men fik aldrig kastet håndtegn efter fellow-bloggere. Jeg er nok lidt for genert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Også mig. Jeg havde heldigvis fundet ud af at der var flere nye bloggere der skulle afsted, som jeg så kunne mødes med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en fantastisk oplevelse – trods lyd og nye stemninger. jeg var der også (press afdelingen) – desværre ikke som blogger – men jeg var blæst tilbage over shows – især i dag.. Næste år må I/vi have navneskilte på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en fantastisk oplevelse – trods lyd og nye stemninger. jeg var der også (press afdelingen) – desværre ikke som blogger – men jeg var blæst tilbage over shows – især i dag.. Næste år må I/vi have navneskilte på!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALFRED 7 MÅNEDER!