KENDER I DET DER MED...

UDEN MÆND OG PIKKE, DUER HELTEN IKKE.

Nå? Var det lige en rubrik der fængede, hva?

Efter indlægget i aftes tænker jeg, at det må være på sin plads at uddybe lidt. Vi har det lidt svært. Men det er ikke fordi vi står og er ved at gå fra hinanden. Slet ikke.

Der er mange ting i vores hverdag vi har svært ved. Dels fordi vi er to meget forskellige mennesker – med forskellige behov og grænser der går hvert vores sted. Det gør det helt vildt utrolig hårdt for os, at imødekomme hinandens behov og desværre ender vi ofte ud i skænderier, som andre mennesker måske slet ikke har.

Ofte er vi gode til at gå på kompromis med hinanden, fordi vi netop ved at vi er forskellige. Andre gange går det ikke så nemt. Og i går var det en af de dage.

Jeg var ekstra pylret, fordi vores ferie lakkede mod enden. Og fordi jeg igen stod foran babytjansen – alene. Fordi kæresten jo har et arbejde.

Derfor ville jeg gerne have, at vores lejlighed ikke lignede en af de der kilometer lange lossepladser de har i Afrika. Hvilket den gjorde. Og babytjansen er hård nok – så udsigten til at have den på toppen af en afrikansk losseplads var en kende for meget.

Vi fik ikke nået en skid, synes jeg. Og han synes vi havde nået nok. Jeg synes ikke vi arbejdede effektivt nok. Han synes vi var liiiiiiige effektive nok. Den åndssvage onde cirkel.

Så står man jo der og tæver sin opvask, mens han overspringshandler et andet sted. Og så er jeg den sure, og han gider i hvert fald ikke gøre som jeg siger hvis jeg er sur. Og jeg ville ikke blive sur, hvis blot han gjorde som jeg sagde….

Jada jada jada.

Big problems. Stupide problemer.
Som jo nok egentlig bliver bedre når Alfred flytter ind på sit eget værelse. For som overskriften siger… Så er vi nok bare lidt ensomme i vores forhold. Der er gået lidt for meget surhed, opvask og lortebleer i den.

Op på pikken hesten!

20130826-123253.jpg

Skriv en kommentar

 • Sikke et fint indlæg. Det er sguda bare svært – og jeg forestiller mig at de ting, der har været svære i ens forhold indtil nu godt kan gå hen og blive forstørret af et ekstra og ret krævende familiemedlem, mindre søvn osv. osv. Tak fordi du deler – og fordi du er ærlig. Det synes jeg er megasejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie 🙂 jeg ved ikke om de ting man slås med i forvejen bliver værre? For nogle gør de helt sikkert. Jeg ved bare, at man virkelig kører på nogle pumper, som arbejder i døgndrift og nu og da, så sætter de bare ud 🙁 og man er træt, på en måde man ikke anede man kunne være træt på. Og man kan, selvom man jo inderligt elsker sin partner, få lyst til at partere ham levende. Og man kan være så udmattet, at man nogle gange kommer til at tænke; hvis der kommer nogen og kidnapper mit barn, så tager jeg mig sgu lige en lur – og ringer til politiet bagefter. Såe…. Børn. De er fantastiske og bestemt det hele værd. Men de suger også livet ud af en – og sætter ens forhold på prøve. Big time 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Det scenarie du beskriver så malende Trine, det kunne lige så godt have taget plads hjemme hos os – du rammer SÅ meget plet ifht forskellene mellem to parter, og jeg er også altid hende den sure mokke der altid synes der lige kunne blive ryddet lidt mere op…

  Jeg håber at I snart finder hinanden igen, her hjalp det betydeligt da T begyndte at sove igennem! Så kom der pludselig mere overskud i hverdagen 🙂 og mere tid til at holde i hånd og ligge i ske 😉

  Tak for et fint indlæg – som jo kræver sit, når man sådan blotter sig selv, og fortæller uden filter, det er skønt og befriende!

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SaraJ

  Fint indlæg!
  Det er jo skide hårdt at få en baby – også sjovt og givende og dejligt og fantastisk – men også hårdt! Her i hytten havde vi i weekenden den første kæreste-aften i jeg ved ikke hvor længe. Hvor vi drak os fulde (der skal ikke meget til, når man jo ikke rigtig drikker fordi man ammer) og talte om alle vores drømme for vores lille nye familie. Var trætte dagen efter, men det var det hele værd!
  Håber I snart får en lille pause hvor I kan få nydt hinanden og jeres lille familie. Sender gode tanker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Panduro

  Hej Trine. 10000 TAK for dit meget ærlige indlæg. Det er ikke mange der tør være så ærlige omkring det at få barn. På manges facebook og instagram ser det hele så idyllisk ud 🙂
  Det du beskriver kunne sagtens have fundet sted hjemme hos os. Vi her en søn på ca. et år(som stadigvæk ikke sover igemmen) Tror bare at det at få en baby er hårdt for parforholdet, og hvis man sætter ord på…bliver det hele lidt lettere igen. Elsker din BLOG!!
  – Kristine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, alt kan se så idyllisk ud når man lige smider et billede på Instagram eller Facebook. Men som regel skider ungen på gulvet, brækker sig eller skriger en time efter kameraet er lukket ned! Tænk hvor fælt de sociale medier ville være, hvis man udelukkende viste den ufiltrerede virkelighed? OMG!!

   Jeg bestræber mig dog på at vise både det smukke og det ækle. Både i billeder men også på skrift 🙂

   Jeg er glad for du vil læse med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg springer med i koret. Hvor er det godt og ærligt skrevet. Helt uden undskyldninger. Ja det er pikkehårdt at få børn. Vi fik nummer to for 10 måneder siden. Jeg starter op efter barsel om 14 dage, min kæreste er lige startet op på studie efter en mega lang sommerferie. Jeg glæder mig til hverdag. Men jeg ved hvordan vi har gået hinanden på nerverne mens vi har haft fri, og hvordan skal det ikke gå når der går hverdag i den.
  Jeg synes han er en nar der ikke tager nok ansvar for den daglige drift, han synes jeg er en sur husmor der er pisse kedelig……wiii. Vi går heller ikke fra hinanden af den grund. Men fårk hvor ville jeg ønske at det var noget man snakkede om i det offentlige rum, synes jeg går og prædiker at sådan ha alle det jo en gang i mellem, men andre har så travlt med at fortælle hvor glade og lykkelige de er. Jeg ved ikke om det er fordi jeg er pessimist og ser det dårlige frem fo det gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder pretty much som samme situation herhjemme. Jeg gruer også for hverdagen!! Selvfølgelig går man ikke fra hinanden over en opvask, men det er jo begrænset hvor længe man gider kæmpe de samme kampe mod hinanden. Håber I finder hverdagen tilpas overkommelig 🙂 den er jo uundgåelig, desværre !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et ærligt indlæg, som jeg bestemt også kan nikke genkendende til.
  Jeg nyder at læse din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, det er altså lidt rart at man ikke er alene om de ting 🙂 tak fordi du læser med – og tak for respons på et svært indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Det lyder præcis som vi har det her. Vi har lige været en uge i sommerhus og det var virkelig tiltrængt. Som i : VIRKELIG tiltrængt. Det kan godt være at jeg “bare går hjemme på barsel” men hold k… hvor bliver jeg træt af at glo på de samme vægge, de samme gader, de samme vejskilte…. Og jeg NØD virkelig at være afsted, at slappe af, at være TO om at tage sig af A. (Det er vi jo også i hverdagen men størstedelen af tiden er det jo mig).
  Da vi så kom hjem i lørdags begyndte jeg straks at stresse/blive irriteret over de ting jeg ville nå inden manden startede job igen mandag. Vaske tøj, rydde op, og så havde han (igen) lovet at male hendes værelse færdigt så jeg kunne begynde at indrette, så vi kan få hende derind og sove, så vi kan få et sexliv igen!!!!
  Det var bare som om at ligeså snart vi trådte ind ad døren herhjemme, lyste den røde knap….. Hvorfor???!?? Aner det ikke… Men vi er nok ligeså forskellige som du og din kæreste er! Det skal jo gå…… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KENDER I DET DER MED...