ATT. NØRREBRO-FELLAS

DU MÅ IKKE GÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Åh altså. ‘Vi’ har ramt en periode hvor nogen slet, SLET ikke er med på at mor forsvinder ud af syne. Kæft det er hårdt. Folk med børn ved hvad jeg taler om. Folk uden børn kan forestille sig følgende scenarie; man dikke dikker, tænker at det kunne være rart med en kop kaffe, noget mad eller en lille tissetår i toilettet. I samme sekund man forlader nogens synsfelt går der en alarm.

Mor du må ikke gå-alarmen. Den larmer. Den græder. Den lyder som en høj hyletone der går straight i hjernen og hjertet. Nå, men så holder jeg mig da bare. Og jeg tager bare noget at spise senere….. og kaffen? Not gonna happen.

Holder ikke styr på de tigerspring, men andre mødre har fortalt mig at vi vist nok står midt i et… Og det giver da også ret meget mening. Han er svær at få til at sove – og han vil ikke være alene. Faktisk virker han ikke særlig glad. I hvert fald ikke ret længe ad gangen, hvilket er rigtig atypisk for Alfred – formerly known as the gladeste barn ever.

Så her til aften er jeg bare helt færdig. Og har nu lovet mig selv at jeg holder fri i morgen. Ingen store udflugter, men masser af leg, Baby Einstein og klappe, klappe kage hjemme! Faktisk noget jeg glæder mig til. Håber det hjælper på humøret. Både på hans og på mit. Dog vil jeg lige indskyde, at jeg godt kan være i liiiiidt godt humør over at jeg har nået 500 følgere på Bloglovin! Mega optur! Af hjertet tak til ALLE som følger!

God aften derude 🙂

20130904-205918.jpg

Skriv en kommentar

 • gry vej

  jo jo, seperationsangst er herlig, Magne giver den lige en tand ekstra en gang imellem. så må jeg slet ikke flytte mig fra ham overhovedet, han møver efter mig mens han siger ‘mømmømmøm’ og så krammer mine fødder og hiver fat i mit bukseben. for fanden det er irriterende! Så bliver det svært at lave mad og sådan, og det bliver han jo også sur over, for han vil jo gerne have mad NU! når han er sulten ik? ;0)
  Jeg har faktisk slet ikke fulgt med i de tigerspring her med barn nr.2, vores standart grund er, nåh det er nok tænder… måske jeg lige skulle læse lidt op på det 🙂 fedt nok, lektier på barsel…
  Jeg håber A bliver verdens gladeste barn igen snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • palsgaard

  Åh er helt med… Min A var glad med glad på, NU sur og kontaktkrævende 24/7(knap 8 mdr. baby)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ATT. NØRREBRO-FELLAS