PETITESSE.

TRÆT, TRÆTTERE, TRÆTTEST!

Så er Alfred’s navnefest veloverstået! Kæresten er godt i gang med oprydningen i kælderen, og jeg sidder med en yderst træt dreng – godt på vej til at sove.

Jeg var über stresset i dagene op til. Ventetiden hvor jeg ikke kunne forberede mad. Dagen hvor jeg endelig kunne lave mad. Og så selve dagen.

Må indrømme at jeg ikke fik specielt meget ud af selve dagen. Jeg var optaget af maden, kagerne, logistik og på at virke helt enormt social og overskudsagtig. Mens jeg i virkeligheden slet ikke kunne fokusere ret meget på gæsterne eller på f.eks at spise selv.

I skrivende stund kommer jeg i tanker om, at jeg ikke har fået en eneste kop kaffe i dag. Men til gengæld har jeg drukket en del rosé. I så små slurke, at jeg ikke engang blev beruset.

Man må derfor konkludere, at alkoholen har opvejet manglen på koffein.

Her er lidt billeder fra dagen. Fra Instagram. Det er bare nemmest!

20130915-195154.jpg

20130915-195205.jpg

20130915-195216.jpg

20130915-195248.jpg

Skriv en kommentar

 • Sådan var det også for mig! Hvorfor udsætter man sig selv for det (man er vel en pleaser, og vil gerne gøre det godt for ens lillefis) men.. Man kan jo knapt nok huske dagen når den er slut. Baby kan overhovedet ikke huske dagen. Næste gang vil jeg gøre det anderledes. Some how. Som om. Forhæve. Du er stadig sej, supermama. Drik en ekstra god og dyr kaffe i morgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, sådan synes jeg næsten ALTID det er når man selv skal holde noget…! Men nogle gange er det jo også bare dejligt at se gæsterne have en skidegod dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ser skønt ud, selvom jeg nu overvejer at købe al maden –

  Hvordan fik du lavet de flotte navne-tags på kagerne? På forhånd tak…;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Det kan kun anbefales at få andre til det! Men jeg ville gerne sikre mig at at var god og ordentligt mad 🙂

   Mht kagerne, så er det en udstikker jeg så venligt havde fået lov at låne af en pige på Instagram 🙂 den kan fås i specialbutikken.dk 🙂 eller måske det hedder specialkøbmanden.dk?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan jeg sagtens relatere til 😉 Mange tak for svar og link !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PETITESSE.