NOGET MED DAGENS MOR & BARN.

DAGEN HVOR ALFRED VAR I FARE!

Beklager den tidligere skræmmende overskrift! Den er nu rettet til noget lidt mindre dramatisk.

Der blev lige pludselig meget stille derinde. Han var lige vågnet, og jeg var egentlig på vej ind for at hente ham.

Jeg blev siddende lidt, tænkte ikke over stilheden, for ofte ligger han bare og piller ved sine tæer eller leger med sin sut.

Jeg vidste dog at han var vågen. Sådan noget ved man bare.

Så jeg gik ind mod soveværelset og fandt ham. Liggende på gulvet, med et ansigtsudtryk jeg udemærket kender. Han var helt sikkert i færd med noget ulovligt. Og netop som jeg nærmede mig, kunne jeg se at jeg ikke tog fejl.

I munden havde han stikket til en iPhone-oplader, med strøm på, og det var helt sikkert en triumf af dimensioner. For ham. Ikke for mig.

Vi skal vist til at have baby-proofet vores lejlighed.

Skriv en kommentar

 • AnneC

  Åh PLEASE, sig at det ikke er farligt! For så er jeg da på skideren….min lille fis finder jævnligt ledninger han kan putte i munden, og iPhone ladere er helt klart en favorit. Og de sidder som oftest i stikket…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var ikke en sjov overskrift 🙁 min puls steg lige med 100!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Sorry, men elektronik er jo skide farligt, så det passer jo!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er IKKE farligt. Alm husholdningsspænding (220V) er normalt for lidt til at kunne gøre skade, medmindre man er hjertesyg. Det kan selvfølgelig gøre ondt, men så lærer man måske at holde nallerne væk. Dog bør man nok ikke have ledninger liggende hos babyer, som ikke er i ens synsfelt pga kvælningsfare (omend lille).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Præcis! Ledninger er ikke godt, så vi skal have dem væk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Bare rolig, relæet slår fra. Min hvalp har ædt 7 opladere, direkte i stikkontakten, alle sammen. Det værste der skete alle gange, var udover at mangle strøm fordi din iPhone naturligvis er flad netop når du opdager det, er at man i op til flere minutter frygter at man har glemt at betale el 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Åh, er lidt lettet. Men de skal jo bare væk asap. Vidste bare ikke han overhovedet kunne komme helt derover 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET MED DAGENS MOR & BARN.