ANDRE DER HAR DET PÅ SAMME MÅDE?

DU DU, DA DA.

Ja, mit ordforråd er fordoblet siden sidst jeg skrev et indlæg for mor!

Min mor er skide træt for tiden. Og far også. For jeg er nemlig lidt streng ved dem om aftenen og om natten. Men hvad kan jeg gøre? De fatter jo ikke en meter…

Først og fremmest forstår de ikke hvad jeg mener med kraftig gestikuleren og højt råbende adfærd. Men hvor svært kan det være? Det betyder jo bare ‘la nu VÆR med at gøre det du GØR’.

Prøv dog noget andet, mor og far! Ik?

F.eks synes jeg det er ret lækkert når mor synger. Og gerne ‘Elefantens Vuggevise’ – og hvis hun tror at 4 gange er nok, så må jeg le!! Som OM!

Og måske I kan forsøge at lade mig spise og røre ved ALT indenfor mit vingefang. Og her mener jeg både mors hår, fars kasket og fremmede menneskers ting i bussen.

På listen over ting de heller ikke forstår finder vi også mad. Jeg GIDER ikke at spise bananen. Fat nu at skrællen er det gode. Jeg har forsøgt, i et pæn tone, at komme med en hentydning.

De bliver så trætte af det når jeg laver flitsbuen og rammer falsetten. Men jeg synes godt nok de har det nemt i forhold til mig. De skal fandme ikke tro at jeg ikke HAR opdaget at de prøver at spise spændende mad bag min ryg.

Det kan godt være at jeg er langsom rent motorisk. Men jeg ser alt. ALT!

Og jeg vil have alt. ALT hvad de har, det vil jeg have. Og indtil da, så kan de glemme det der med at falde pænt i søvn, eller ikke vågne om natten.

Men i går prøvede vi noget nyt! Jeg sad bagpå mors ryg i en bæresele. Det var fedt! Så kunne jeg nemlig råbe ad folk på gaden. For mor kunne ikke nå min mund med sutten, hæhæ.

Hilsen Alfred.

20131021-193216.jpg

Skriv en kommentar

 • Maj

  Albert, Albert, Albert!
  Hvor er det synd for dig at du har så uforstående forældre, dig og Tristan ville have meget at tale om, for Tristan har nemlig også meget grumme forældre der ikke synes at han skal pille i alting, spise kattemaden og slikke på beskidte vinduer – sikke nogle skarn!

  Tristan leger til gengæld Rotisseri-kylling en milliard gange om natten, og står efterfølgende tidligt op, så hans forældre er også meget trætte, har mange sække under øjnene og generelt flossede i kanterne 😉 så Albert, selvom dig og T har nogle seriøst trælse forældre der ikke fatter en meter, så vær lidt søde ved dem, så kan det være det kommer 😀

  – Maj og T 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Aaaaaaaaalfred!! Jeg hedder Alfred!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

   Der kan du bare se hvor træt Tristans mor er :S ikke første fejl i dag med navne… Undskyld ALFRED!

   – Maj den trætte ZzzZZZzzZ

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Trine. Du er fantastisk….elsker bloggen her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit

  Alfred du er jo et geni! Bedste blog indlæg til dag dato!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Hahahaha, mon du kan kende noget af det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg faldt lige over din blog, og nu sidder jeg her og skraldgriner inden sengetid… Du skriver simpelthen så godt, så visuelt og det er en fornøjelse at læse 🙂

  Hilsen pædagogen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANDRE DER HAR DET PÅ SAMME MÅDE?