NÅR MAN ER EN STOR OG FED LØGNER.

ER DET MON TRÆLS?

Hvis jeg kaster en bold op der hedder ‘hvad vil I vide’?

Sådan noget alá skriv.en.kommentar.og.spørg.mig.om.hvad.som.helst.og.så.svarer.jeg?

Sad lidt og pønsede på et facts-indlæg, men det blev lidt noget lort. Noget om flyskræk og hang til klejner.

Er der noget I vil vide om mig? Jeg er jo ikke hende der lægger flest billeder ud af mig selv, og jeg skriver heller ikke om hvad jeg har på af tøj …. HVAD ER DET DOG FOR EN BLOG DET HER? Kan I mon se den røde tråd?

Gider I overhovedet vide noget?

Skriv en kommentar

 • Jeg gider godt vide noget 🙂 pønser lige på hvad jeg skal/kan spørge om 😉

  Tak for ærlig og underholdende læsning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg nyder virkelig at læse din blog! Det faktum at du understreger, at alt ikke er rosenrødt i livet som mor finder jeg utrolig forfriskende. Din sarkasme i dine skrevne ord gør det kun endnu bedre. Jeg er trofast læser og er yderst tilfreds.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Juul

  Jeg ELSKER at følge med i din blog, jeg får altid et grin med på vejen, og må tit lige læse højt for kæresten, så han også kan grine lidt 😉 Jeg syntes det er fedt at følge med i en blog, ja et liv, om det hele der er lidt svært, og der er modgang, ligesom for os andre! Og fedt der endelig er en blogger der ikke køber det nye smarte, af ALT! En med lidt for lidt moneter, (penge), som nogle af os underbetalte mennesker 😉 Ville gerne have flere billeder af dig og dine outfits, også de nederen dage.. 🙂 men ellers, fortsæt din fede stil!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når du er så hudløs ærlig mangler der ikke noget! Mem du har nævnt lidt om en anden uddannelse du godt kunne tænke dig hvis muligheden bød sig, hvad er det du drømmer om at læse ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Elsker din blog! Hvad synes du er det bedste og værste ved at være på barsel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Melchiorsen

  Bum, bum, bum, den var svær! Måske noget om, hvor du køber tøj til Alfred? Han er yderst lækkert klædt på! 😀
  Ha’ en fantastisk weekend – barsel – eller hvad vi nu kalder det!? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Det kan jeg sagtens skrive lidt om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Har læst med i din blog et stykke tid nu – og tænker at der da må være gode/sjove stunder hvor du flækker af grin eller tænker – hold nu kæft hvor er han (Alfred) sød og lækker?

  Synes det er rart at du er pisse hamrende ærlig – og at bølgen af speltmødre der går ned med akut stress fordi de skal stå klar med nybagte økologiske klidboller når mødregruppen træder ind af døren med lille bebsen i det sidste nye skrig fra en af yndlingsdesigneren – klar til “Hvem er bedst?”-konkurrencen, får “konkurrence”. Eller at du i hvert fald giver moderskabet andre nuancer 🙂

  God weekned

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din kommentar 🙂 skal gøre mit bedste for at besvare dine spørgsmål 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • eskyum

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, om du vil have flere børn? 😉 Det er sådan et spørgsmål, jeg ikke kan forestille mig, jeg er den første der stiller! Jeg synes i hvert fald, det begyndte at komme med jævne mellemrum MEGET kort efter den første var født. Men mig bekendt, er det ikke noget du har skrevet noget om?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Haha, nogle dage ikke? Der er jeg overbevist om at Alfred bliver enebarn!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej til dig, “Lortemor”.
  Jeg kom tilfældigt forbi din blog igår, da én bekendt delte et indlæg på FB, Og ved du hvad. Jeg sad klistret til skærmen – og kunne ikke lade vær. Og det til trods for, at jeg hverken har børn – eller er i nærheden af.
  SKØN ærlig læsning. Man bliver så samvittigheds-presset, når man ‘skal’ ende med at være den økologiske-kærlige-jeg-elsker-at-stå-op-klokken-3-om-natten-mor (som der tit fremstilles), når man nu som single ikke engang overskuer at tage opvasken efter én selv – og bare eeeelsker ego-tid! Der er håb forude. Det gav du mig. Det er ikke sidste gang, jeg kigger forbi.
  Det jeg dog også synes kunne give lidt nuancer er en anelse (kun en anelse) flere skønne historier. Lige der hvor moderskabet går op i en højere enhed. Men jeg er med på, at det ikke er ‘det perfekte liv’, du ønsker at fremvise herinde. Bare så der er lidt både-og.
  Thumbs up, og god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Du har ret, for jeg skal blive bedre til at skrive om alle de positive sider også 🙂 tak for et rigtig godt råd 🙂

   Og velkommen til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en ret ny læser, ca. en uge har jeg fulgt med – og meget få blogs kan holde min opmærksomhed – men det kan din! Det er faktisk befriende at din blog ikke handler om ret meget (børne)mode og indretning – for dem er der så mange af! Så tak for det og for de gode grin. Du er en interessant personlighed og (en god) mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Hej Helle 🙂 tusind tak! Er meget glad for at du har lyst til at læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Ana

  Jeg havde tidligere læst klummer af Dumme mor, og fortalte min veninde om den.. hun sagde jeg så skulle prøve at læse din og det gjorde jeg.. (for 4 dage siden).. og på to dage fik jeg klemt intet mindre end 96 SIDER af din blog i mig indtil jeg nåede til i dag. Så læst frem til september inden du fik Alfred og jeg er i den grad fan af din blog og din ærlighed! Tak for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Det er fandme imponerende!!!!

   Fedt at du kan lide at læse med 🙂 det er så dejligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TM

  Elsker din blog og har fulgt med lige fra starten af din graviditet. Du er den bedste!
  Vil gerne vide:
  Hvad det er for en branche du var i før din fødsel!0?
  Hvad din drømmeuddannelse er?
  Om du gerne vil have flere børn?
  Hvor du ser dig og din familie om 10 år?
  Om du har oplevet noget negativt ved at have en blog?
  Hvis ikke du vil svare, lader du bare være!
  Kh TM.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for den fine kommentar 🙂 der kommer svar på spørgsmålene snarest 🙂

   Og tak fordi du er så trofast en læser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej,
  Jeg har læst med fra lige før Alfred kom til verden. Du er skide god til at skrive og formulere dig, jeg sætter stor pris på dig og din side som lortemor!
  Jeg har ingen børn men er netop blevet moster til en lækker lille mand. Jeg har anbefalet min svigerinde at læse din blog fordi den har en god portion humor og realitet!
  Jeg vil gerne vide hvad du syntes det har gjort ved dig at blive mor,. Hvad er kommet bag på dig, overrasket, mere bevidst omk. osv…
  Du har skrevet det indlæg mht sengen, nætterne osv. Men hvad har Alfred ændret ved jeres forhold? ( jeg er typen der er ved at skide i bukserne af skræk ved tanken om en baby! Tanken om at jeg skal dele min fantastiske kæreste med nogen (en baby) gør mig skrækslagen!! Derfor jeg spørg – det er ikke på den der snerre måde)
  Du er en sej lille dame med god smag og en glad lækker basse af en søn, det er MØG godt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tusind tak, Amalie 🙂 jeg skal gøre mit bedste for at besvare dine spørgsmål snarest 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af din blog. Og jeg synes netop, at det er forfriskende med en “mor-blog”, der ikke samtidig skal handle om (alt for dyr) børnemode, indretning og alverdens DIY.

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad du savner allermest ved at være barnløs – og hvad der er det allerbedste for dig, ved at ha’ Alfred? 🙂

  Kh. Karoline.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] dette indlæg opfordrede jeg jer til at stille mig spørgsmål – om der var noget I gerne ville vide om […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja

  Hej kære “lorte”-mor!
  Du har sikkert skrevet det før, men jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om dig og din kærestes forhistorie – selvfølgelig kun det, som du har lyst til at dele, men så som, hvor I har mødt hinanden, hvor længe var I kærester inden søde Alfred kom til – noget i den dur! 🙂
  Og selvfølgelig en stor ros for din måde at skrive på! Er kun en ung tøs på 20, som ikke har planer om barn i den nærmeste fremtid – men din måde at skrive på gør alligevel, at jeg læser med om et emne, som ikke siger mig så meget! Kæmpe ros herfra!
  Hilsen en læser i det skjulte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Det kan være jeg kommer med en lille beretning om hvordan vi mødtes, min kæreste og jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Kære Lortemor,

  Jeg blev helt glad da jeg første gang for nogle måneder siden fandt frem til din blog. Dejlig befriende – endelig er der én anden, der også bruger ordet PIK som bandeord. Der er langt mellem den slags personer. Har været trofast læser siden. Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for det, Dorte! Er super glad for du vil læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej 🙂

  Jeg har læst din blog i et stykke tid nu. Jeg har hverken børn eller er gravid, der går nok også lige et par år endnu før det sker. Men er til gengæld suuuuper skruk! Jeg nyder at læse din blog som jeg synes råt for usødet beskriver det at være mor, og det er fedt 🙂

  Jeg vil gerne vide hvad du lavede før du fik Alfred?

  http://www.dittesdag.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN ER EN STOR OG FED LØGNER.