AD.

JEG KUNNE GODT TÆNKE MIG…

….. At vide hvem I er?

Jeg er helt med på, at blogs er en form for tørst man slukker. Man æder det ene indlæg efter det andet, og ofte bruger man kun få minutter på de forskellige sider.

Som blogger findes der forskellige måder, hvorpå man kan lære sine læsere at kende. Jeg kan se hvor I kommer fra, hvor mange I er – og jeg kan se hvor længe ad gangen i hænger ud på min side.

Men Google Analytics kan ikke fortælle mig hvem I er, eller hvorfor I læser med. Jeg kan godt føle mig lidt ensom nogen gange.

Det skal ikke forstås på den måde at det er ‘noget for noget’ for I er alle sammen så hjerteligt velkomne til at kigge forbi og skynde jer videre, så snart I har læst det daglige indlæg.

Men jeg ved jo, at det kun er sådan cirka 1 ud af 150 der kommenterer. Og så bliver jeg lidt nysgerrig! Hvem mon I andre er?

I behøver som sådan ikke udlevere jer selv, men hvis I gider lægge en lille kommentar omkring hvem I er, og hvorfor I læser med, så trækker jeg lod blandt kommentarerne, og laver en lækker lille giveaway indenfor 48 timer!

Og hvad mon det er?

OBS! Jeg har forsøgt at svare jer allesammen, for vil gerne takke for alle de fine og dejlige kommentarer!! Men jeg kan slet ikke følge med!

Jeg er verdens heldigste blogger, med de dejligste læsere!

Jeg kan røbe, at det er noget der kan læses og noget der kan spises.
Stay tuned!

20131027-182951.jpg

287 kommentarer

 • Anna

  Hej.
  Jeg er nybagt mor til Sonja på knap 4 måneder. Hun er et uplanlagt ønskebarn.
  Jeg elsker at hækle, læse blogs og indrette vores skønne lejlighed.
  Din blog hitter ved mig, fordi du er hudløs ærlig, og fordi jeg kan genkende mange af ‘lorte’-situationerne i hverdagen. -og så får man sig jævnligt et godt grin, hvis man læser din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Hej Anna! Dejligt at ‘møde’ dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina g Knudsen

   Låner lige en svarpost her.

   Jeg er 23 år 24 den 30. Er mor til en pige på 15 måneder og bonus mor på 9 år.
   Læser med hverdag. Kommentere aldrig. Fordi at jeg er på fra mobil:-)

   Elsker at læse dine indlæg de er sjove

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Først fulgte jeg dig pga dit navn! 😀 er mor til to en på 6 år og en på 7 mdr og i guder hvor kan jeg bar godt føle mig som en lorte mor en gang imellem (ikk at jeg tror det er derfor du måske hedder det) så tænkte at der bar der noget jeg måtte kunne relatere til. Og Bingo! Du skriver så godt og rigtigt, så nu tjekker flere gange om dagen efter et nyt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Haha, jeg ER en lortemor! Især i disse dage. Vi tæller dagene til Alfred starter i vugger. Mor er træt!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Indrømmet jeg er ikke altid god til at få kommenteret. Det er faktisk primært tekniske årsager (er på via mobilen og min Google konto kan ikke linke direkte til min egen blog, ikke livsnødvendige, men nu hærchef trods alt fået den til at linke til min Google profil med link frem for til min gamle bligadresse). Nå men sidespring.
  Jeg er selv mor, dog til 2 piger, en på 1 og en på snart 7. Jeg er uddannet lærer og underviser i 1-2 klasse på 5 år.
  Jeg er gift og min mand er it-konsulent med eget firma.
  Vi bor syd for køge i fin parcelhusvilla. Rigtig meget familien DK med flagstang und alles.

  Min egen blog er et stort samsurie af kreativitet, hverdags frustrationer/glæder, mad, indretning og tøjkriser.

  Tak for mange genkendende situationer hvor jeg i den grad trækker på smilebåndet

  Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Det er også noget kompliceret noget med de Google konti 🙁 kender det alt for godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg er nybagt mor til lille August, jeg er 25 år og bor i parcelhus-“helvede” med min dejlige mand og vores ti mopser – familien Danmark much 😉

  Jeg har læst med stort set fra start og jeg hænger ved, da jeg elsker din ærlighed, humor og dit mod. Du tør skrive om mange af de ting vi andre bare tænker og det beundrer jeg! Og så har det jo været rigtigt skægt at følge din graviditet og så frem til nu, hvor Alfred er blevet så stor!!

  Nu hvor jeg selv er blevet mor , kan jeg VIRKELIG relatere til mange af dine indlæg og jeg har også været tilbage i arkivet og læse nogle af dem igen.

  Tusind tak for et dejligt og ærligt indslag i min hverdag!

  Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Selv tak, Nina 🙂 dejligt med folk der har læst med fra start!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ej okaaaaay! TI MOPSER!? Der skulle stå 2!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Hahahaha, tænkte også at det godt nok var mange vovser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Faldt over dit blognavn haha og selvfølgelig måtte jeg følge dig. Er tudsegammel i forhold til dig, 44 år og 4 børn( så Jow- der er altså nogen der gør det mere end en gang,mht søvnløse nætter osv) synes du skriver så jordbærtid og gad min datter følge dig også. Hun er nemlig nybagt mor og hun kan om nogen sætte sig ind i dine tanker og oplevelser.

  Skriver sjældent kommentarer, ene og alene af den grund ,jeg bruger min iPhone eller iPad og det er sgutte altid at man kan skrive en kommentar herfra…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Hej Heidi 🙂 det er da mega sejt at have en læser som dig 🙂 tænk at man kan ramme så bredt 🙂 kæmpe smil på min læbe dér!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Trine
  Jeg er 38 og har tre børn – en lille på knap 10 mdr, en på 7 år og en på 14 år. Jeg bor alene med dem, så der er noget at se til 😉
  Jeg så dit navn på instagram og begyndte at følge dig der og fandt derefter også bloggen her, elsker at følge med, selvom vores liv ikkeligner hinandens bortset fra at vi begge har drenge på knap 10 mdr 🙂
  Jeg er enormt dårlig til at få kommenteret, selvom jeg egentlig gerne ville, det kan være det kommer en dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jeg kommenterer stort set aldrig, heller. Jeg skal klart være bedre til det, men kender det alt for godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg er mor til Lille A på 4 1/2 måned og ellers ejendomsmægler til dagligt. At blive mor har været en kæmpe omvæltning i mit liv, havde måske nok en lidt naiv forestilling om at barselslivet ville blive ren hygge med tid til at bage boller, læse bøger og ordne hjemmet. Men så fik jeg Lille Som ikke har taget en lur på 2 timer siden han var to-tre uger gammel, og som nu max sover 30 min af gangen om dagen. På en god nat vågner han hver 1 1/2 – 2 timer.. Puha det er møg hårdt!! Havde aldrig forestillet mig at noget så simpelt som søvn skulle fylde SÅ meget allerede. Ellers er han heldigvis den dejligste og smukkeste baby <3 Jeg siger tit til han at han er perfekt hvis bare han gad sove 😉

  Anyway jeg læser med fordi jeg til dagligt næsten kun møder candyfloss mødre som kun snakker om hvor fantastisk set går og hvilke motoriske færdigheder deres baby nu har tilegnet sig.. Suk..
  Ja så er det altså meget befriende og hyggeligt at læse med her hos dig, du siger det som det er. Og det er rart at læse at man ikke er den eneste som går gennem udfordrende perioder med deres baby. Det har ihvertfald været en stor trøst og hjælp for mig 🙂 Så tak for det Trine! Glæder mig til at høre om dit og Alfreds nye liv efter barsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   At bliver mor er det mest sindssyge i verden. Tror aldrig jeg kommer mig over det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

   Føler med dig. Min søn var ligesådan og der var f…… Hårdt .
   Efter barsel og tilbage på arbejde… Var som en zombie.
   Var oppe 5-8 gange hver nat.
   Han sov først igennem da han var over 4 år.

   Nu sover han igennem – helst i vores seng. Og han er 8 år.
   Den største putte- og tryghedsgøj.
   Tænker at han på et tidspunkt får nok, og vil sove for sig selv.

   Hilsen hende som pt ligger i hans seng med hunden i fodenden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Nina, 31 år og gravid med første barn….
  Læste ivrigt med på din gamle blog, men hoppede af da du blev gravid og det (naturligt nok) kom til at fylde en del. Nok mest af alt da jeg selv rigtigt gerne ville være gravid. Så nu hvor det endelig er lykkedes læser jeg glad med igen. Elsker din no-bullshit beskrivelse af livet som mor!
  Så er vi lige ved at flytte ud til forstæderne så jeg kommer sikkert til at savle i dine beskrivelser af livet på Nørrebro inden længe….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Hvor dejligt at du er kommet tilbage! Og kæmpe tillykke med babyen i maven! Lad nu være med at læse for meget her! Husk at læse med ovre ved dem, hvor der er lyserøde skyer og happy thoughts!!! Bare lidt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  26-årig kvinde, nyuddannet folkeskolelærer, ingen børn (ej heller planer om det foreløbig), læser mange blogs, elsker virkelig reality-showet Real Housewifes of Beverly Hills og så er jeg vild med at cykle rundt i Kbh.
  Jeg er vild med din blog pga din selvironi og fordi du får de mest ‘lortede’ situationer med børn til at være sjove.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jeg elsker også Beverly Hills. Den serie dør ALDRIG hen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Jeg er egentlig en 18-årig 3.g’er, som umiddelbart slet ikke har noget at gøre på din blog om børn og moderskab – umiddelbart. Men jeg er fanget af din tone, dit sprog, din ironi og det der med, at hverdagen ikke altid er lige fed. Du er et menneske og du er ikke voldsomt sentimental omkring det, og det kan jeg godt lide 🙂 jeg er nok heller ikke lige din typiske teenager, men jeg ynder at smutte forbi når hovedet bliver for fuldt af differentialregning og åndssvagt tøsefnidder og få en lille bid af et andet liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Hvor sejt du læser med, Bodil 🙂 og hvor sejt er dit navn ikke lige!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Er 24 år, stresset chokoladespisende medicinstuderende, der dagligt bruger din blog som overspringshandling.. (Jo jo, jeg har eksamen lige rundt om hjørnet) Er ikke selv mor eller tæt på, men nyder alligevel din ærlighed omkring det at blive mor, det virker heldigvis ikke til, at du har smidt din personlighed sammen ud sammen med moderkagen.. Du giver mig troen på, at selvom man gerne vil være mor, kan man også godt være sig selv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Orv! En ægte stud.med!! Det er mig en ære!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bjørn

  Mette – 31 og bosat i Hinnerup, Østjylland! Jeg er lortemor til en dreng på knap halvandet…!!!
  Jeg synes du er sjov, ærlig og dejlig selvironisk – derfor læser jeg med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er 23 år og læser min kandidat på CBS i København. Jeg stødte første gang på dig på instagram, hvor én havde liket et billede af din søde dreng. Så fandt jeg din blog, og jeg synes, at du skriver så fint utraditionelt og ærligt! Jeg har ingen børn selv eller på vej, men jeg glæder mig meget til den dag, hvor jeg skal være mor, og derfor er din blog et frirum, hvor jeg kan drømme mig væk i smug uden en kæreste, som sender bebrejdende og rædselsslagne blikke 😉
  Så tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Haha, selv tak! Mig en ære at være din guilty pleasure!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg hopper lige med på Cecilies tråd, for den minder meget om det jeg selv ville have skrevet.

   Jeg er nemlig også en 23-årig studine, dog med daglig gang på Aarhus Universitet. Jeg kan faktisk ikke helt huske, hvordan jeg fandt frem til din blog – men tror måske også det var det kære Instagram. Og da jeg først havde fundet din blog, var jeg hurtigt fanget. Jeg brugte din blog som en dejlig overspringshandling fra min bachelorafhandling, og for at det skulle være en lang overspringshandling (jaja, man havde vel bare liiiige brug for en weekends pause fra afhandlingen 😉 ) så bladrede jeg helt tilbage til bloggens begyndelse og læste den som en lang fortælling.
   På trods af at jeg ingen børn har, og ej heller venter mig noget nu, så tror jeg at blev (og fortsat er) fanget af bloggen fordi du virker så hudløst ærlig, og fordi du ikke er bange for at male et lortebrunt billede af hvordan nogle dage som mor kan være, frem for at fremstille det som lyserødt og speltbrøds-fyldt. På den anden side, så er det jo også dejligt at høre, når det går jer godt. Og set sammen, så giver bloggen mig tit et godt grin – enten på den ene eller den anden måde :).
   Og selvom din blog har været medvirkende til at jeg nok har fået et langt mindre lyserødt billede af hvordan det kan være at være mor, så glæder jeg mig altså stadig til den dag det bliver mig!
   Tak for de mange timers underholdning – jeg ser frem til mange flere 😀
   DBH fra én af dem som ellers aldrig kommenterer

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er en ung pige på 24, der er kontorelev og bosat i København.

  Jeg læser med fordi jeg en dag faldt over din blog via en anden blog (kan altså ikke huske hvilken…) og jeg elsker din ærlighed, humor og sarkasme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hedder Simone, og er 23 år. Jeg har ikke selv børn, men jeg nyder at læse dine beretninger om at være mor. Jeg kan ikke huske hvordan jeg fandt din blog. Men da jeg “fandt dig” var jeg solgt. Jeg elsker din ærlige og lidt provokerende måde at skrive på, og du er en stor inspiration for mig, og min blog, selvom jeg aldrig vil turde skrive så ærligt som dig 😉
  Din blog giver mig også en ro, i mig. Min drøm er at få børn, men min frygt er også at det ikke er så rosenrødt som mange andre bloggere beskriver, derfor er det dejligt at læse din blog, der ikke altid er så rosenrød, men som sagt ærlig.
  Tak for din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Lidt i modsætning til andre læsere (kan jeg se) så er jeg en 22-årig studerende, uden børn 🙂 Jeg sidder her og griner lidt for mig selv, da jeg måske burde følge alle mulige modeblogs jf. min alder – men jeg synes altså det er sjovest at læse om jer, der har børn, fordi man får et indblik i jeres hverdag i stedet for noget nyt, dyrt tøj, jeg ikke har råd til 😉 Her kommer det hele på fadet – alt det træls og alt det gode og helt almindelige ting jeg kan relatere til. I like 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Ih, hvor dejligt! Tænk at jeg kan slå de satans modebloggere! Jeg læste også enormt mange af dem førhen. Men fik lidt nok til sidst. Alt det tøj jeg aldrig fik råd til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R

  Jeg er 23 år, læser international handelsøkonom og jeg er glad for din ærlige og skønne måde at have en blog på. Jeg er en sucker for mom blogs som jeg kalder det. Jeg glæder mig usandsynligt til at blive mor og har egentlig været klar i et par år men min kæreste er ikke helt der endnu og er også kun halvvejs i min uddannelse og har stadig en pba tilbage. Udover den ærlighed du giver nyder jeg også din skønne dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Dejligt at du kan læse med i smug 🙂 det er jo på en måde godt at læse lidt realisme inden man koster sig ud i noget så vanvittigt at få børn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Liv

  Jeg er en pige på 23 år, der bor i Brøndbyøster. Jeg er først lige begyndt at følge din blog for nogle mdr. siden, men den er et stort hit! 😀 Mvh Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak, Katja 🙂 Dejligt at du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 27 år, fra Aalborg. Jeg interessere mig for bøger, krea, kolde øl, mine dejlige søstre og kongeligt porcelæn. Planen er at jeg en dag vågner op og er voksen, for ellers ved jeg ikke rigtig hvordan det skal ske.
  Jeg læser med fordi du skriver godt, jeg elsker dine ord og din humor og derudover har du jo en ret dejlig lille dreng, som det er hyggeligt at læse om (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jeg elsker også øl. Og kongeligt porcelæn 🙂 og så elsker jeg at du goder læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er ny på din blog!
  Jeg hedder Julie og er midlertidigt bosat i udlandet. En lille uges tid inden jeg tog afsted på min “dannelsesrejse” fandt jeg ud af at jeg er gravid (UPLANLAGT!!!). Som den informationsnarkoman jeg er, begyndte jeg at undersøge alt om graviditeter og om at blive mor, så faldt jeg over din lille hule og jeg morer mig over at følge med herinde.
  Du er med til at lette noget af angsten omkring hvad der venter når jeg i den nære fremtid skal poppe babyen ud. Så tak for at lette presset.
  Jeg er i øvrigt 24 år og normalt bosat i København. Jeg læser og læser og håber en dag at færdiggøre min kandidatuddannelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Hold da kæft!! Sikke en oplysning lige at pakke med i kufferten, hva?

   Tillykke mand! Og god rejse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit

  Jeg er 26 år og er mor til Emmie og Otto på 11 måneder. Vi bor sammen med deres far på vesterbro 🙂
  (På 4.sal!!!!) Jeg arbejder i en vuggestue når jeg ikke er på orlov.. Gudskelov ellers ved jeg da ikke hvad jeg skulle ha’ gjort da jeg fik tvillingerne!!

  Jeg begyndte at følge dig fordi jeg synes vi havde meget til fælles, humoren rammer plet hver gang og jeg holder virkelig af din ærlighed. -din blog skiller sig meget ud fra resten og det er kun et plus!

  Og så ELSKER jeg når lille, dejlige, tykke Alfred skriver på din blog! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   I know you!! Og Emmie og Otto er nogle darlings, er de!

   Sygt nok at arbejde i en vuggestue! Du har jo en kvart stue derhjemme nu!

   Jeg elsker at følge dig på IG. Også selvom Otto og Alfred ikke ligner hinanden så meget mere! Er du gal, vi tog så meget pis på farmor nogle gange med billeder af Otto!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majbrit

   Ja det tror jeg også bliver en udfordring med alle de babyer!
   Haha det kan være de bare har en fase hvor de ikke ligner hinanden så meget.. Men en dag står de i Store Robert og kigger på cowboybukser og læderveste og kigger pludselig op og får øje på hinanden og tror i et split sekund at det er et spejlbillede. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Loooooool!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  19 år, 3.g’er, fra Jylland.
  Jeg aner intet om børn. Men det er forfriskende med en blog der ærligt indrømmer når det hele er noget lort engang i mellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg hedde Sofie og jeg er 13 år 🙂 ja, 13 år!!!! Øh, jeg har ingen børn, men jeg har to katte. Jeg følger med, fordi jeg synes dine indlæg er ret sjove, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Trine,

  jeg læser med fordi du siger alt det jeg går og tænker, men som man ikke føler er “tilladt” at sige (gør det dog ofte alligevel). Det er bare befriende måden du kommer af med dit “galde” på 🙂

  Jeg er 29 år og har Sophia på 15 mdr, er gift, bor i parcelhus uden for Århus, og arbejder som ergoterapeut.

  Er glad for at din blog ikke har ændret sig siden du startede i et blogfællesskab (eller hvad det hedder), for der ser man desværre tit sker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina her – lyvogtyve år (læs 32 år) mor til to skønne prinsesser. En præmatur på 4 1/2 år ig en smutter på 2 år, og nybagt marathon løber.
  Faldt over dit navn på instagram og LORTE tiltrækker bare. Elsker din ironi, uhøjtidelighed og at du er dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er Elisabeth. 29 år, gift med en handyman, mor til lille Ane på 12 uger. Tror det var under Pat-paraden, at jeg “opdagede” dig. Først på IG, så her. Jeg læser med, fordi du er lige på og hårdt, råt for usødet. Er blevet lidt fyldt op af blogs, der viser alt det pæne – den nye lampe og det flotte tøj. Jeg har manglet lidt sjæl og personlighed, så du kom som kaldet:) Jeg følger dig flittigt, men kommenterer sjældent, fordi (bløder det lige op ved at skrive, at du er rigtig sød og har pænt hår og en kær unge) du ikke svarer tilbage. Det skal du altså øve dig lidt i, hvis du vil ha’ mine kommentarer;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jeg er SÅ dårlig til at svare på kommentarer!!! Tak for den, det havde jeg lige brug for. En virtuel lammer! Af hjertet tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen, nu gjorde du det jo!!! Min lammer virkede:):)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg hedder Christina og er 19 år gammel 😀 jeg fandt dig via instagram og nogle andre bloggere, sneglcille tror jeg nok? Er ikke sikker, men er glad for jeg endte her! Jeg elsker at følge med pg bruger blog lovin appen og hver gang der er nyt herfra bliver jeg så glad 😀 det er ikke fordi jeg relaterer meget til alle børne indlæggene etc da jeg kun er 19, og et år i udlandet lige pt, men følger stadig med, elsker din måde og skrive på og din humor og ærlighed 😀 og så kan jeg slet ikke stå for de dejlige baby billeder 😀
  Jeg kommenterer næsten aldrig, fordi jeg er oftest læser blog-indlæggene hurtigt og med blog lovin appen på iPhone, så det er lidt besværligt. Dog læser jeg hvert indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Er glad for du vil læse med, Christina 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hedder Caroline, er 29 år og bosiddende på Vesterbro – og så er jeg mor til en lille Elvis på 4 måneder.:) (Ham skriver jeg om på min blog Tordenmor – navnet er altså ikke rip off af dig, men fordi han er min lille tordenbaby…)
  Jeg kan ikke huske, hvordan jeg fandt din blog – jeg tror, jeg faldt over den gennem Instagram. Nu læser jeg glad med, fordi jeg SÅ meget kan relatere til babykvalerne, og samtidig skriver du godt og befriende ærligt.:)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Åh Gud. Tror lige jeg fik en mindre navne-orgasme dér! Hedder din søn seriøst Elvis? Jeg er jo den største Elvis fan ever. Og det er det sejeste navn i verden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det hedder han.:) Det krævede lidt overtalelse fra faderen, men jeg er så glad for, at han holdt fast, mens jeg lige skulle vende mig til det. Det er nemlig det sejeste navn!

   //Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vænne, ikke vende… (Klokken er fire og jeg sidder og ammer – så ryger stavningen sgu!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Uhh, noget om mig..
  Jeg er 26 år, pædagog, bor på Nørrebro og er slemt skuffet over du ikke har valgt min vuggestue til Alfred..
  Jeg er først lige begyndt at læse din blog, men gør det måske også til ekstremerne nu (tror jeg efterhånden har læst alle dine indlæg)..
  Jeg går selv med drømmen om at blive mor snart (venter bare på at kæresten er klar), og selvom jeg via mit arbejde rimelig meget har smidt den idylliske ide om livet med barn, synes jeg sgu bare i bund og grund at det er enormt rart at tingene bare bliver sagt lige ud og uden indpakning.. Og så skriver du bare pisse sjovt!!
  Og så går jeg lidt og håber på en dag at støde på dig på Nørrebro, så jeg kan betragte dig på afstand og få svar på om du i virkeligheden er lige så kæk og uden filter som jeg har indtrykket af.. (Haha, lyder som en stalker nu.. Shit!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jamen hvilken vugger er du da i?? Jeg laver jo ikke andet end at gå rundt på Nørrebro hele tiden!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Haha! Ja, det er vel dét barsel er – godt det snart er slut, hva?
   Jeg er i Mosters Hus på Møllegade.. Kan dog huske at jeg også har søgt job i Barndommens Land engang, så den skal i nok blive glade for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Vi krydser fingre for at vi har valgt rigtigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Det har i helt sikkert! Bare udstrål at du er tryg, for så er Alfred det også! Og stol på at pædagogen vil jer alle det bedste, sådan er vi nemlig indrettet os pædagoger!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

   Fede fede navne til institutionerne på Nørrebro! Det kunne vi godt bruge lidt af her i Midtjylland..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er Sara. Gift med Claus, min dejlige kæteste gennem 13 år. Mor til 2 piger. Liva på 3 år i morgen og lille nye kolik Bjørk på knapt 3 måneder. Jeg elsker og hader min tilværelse. Synes det er vidunderligt vildt og voldsomt voldsomt. Synes det er mega angstprovokerende og synes det er helt vildt synd for mig. Sundhedsplejersken siger at jeg har en fødselsdepression. Jeg siger nej. Jeg reagerer fandme bare på at det hele er så f…… hårdt!!! Læser med hos dig fordi du ikke lyver. Alle de andre lyver. Sgu. Nå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Har det faktisk også lidt som om alle andre lyver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  29 år, forstadsmor til to knægte. Holder af sport og fritid, indretning og børnegear. Læser til daglig jura og din blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Dejligt du læser både jura og mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kan da godt forstå at du gerne vil vide lidt om hvem der læser med 🙂 Jeg er 28 år gammel og har en søn på 16 mdr. Jeg kan godt lide at læse om, hvad andre med jævnaldrende børn gør sig af tanker omkring moderskabet. Både dem der tænker nogenlunde som jeg, og dem som er kommet ind i dette her mor-liv på en ganske anden måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Sidse, 25 år, Horsens, pædagog studerende, kæreste med Jens og Lortemor til vores to lækre drenge, Frederik på 3,5 og William på 1,5. Jens er pt. udstationeret til Afghanistan, så jeg står alene med hele pisset, og det er ikke så lidt endda, skulle jeg hilse at sige! Nyder at læse din blog, fordi dine ord ofte er mine tanker! Vi kunne alle lære lidt af, bare at få galden ud, fremfor at brænde inde med det. Forsæt endelig det gode arbejde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Thomsen

  Hej 🙂

  Jeg er en ung pige på 23 år, der bor i Randers og studerer i Århus.
  Mit største ønske for min kæreste gennem 6 år og jeg er, at få et barn.

  Når man går med så brændende et ønske, er det rart at læse om både det sure og det søde, og mest af alt få et meget ærligt indblik i, hvordan det er, at have et barn. Og stadig misunde dét!

  Bliv endelig ved med at skrive som du gør 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jeg lover jeg nok skal fortsætte! Held og lykke med projekt baby 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Er 22 og bosat i Kolding. Forhåbentlig færdig med uddannelse om 2 uger.
  Fandt dit navn på instagram, begyndte at følge dig der og senere din blog. Du har den mest fantastiske måde at skrive tingene på, din selvironi er skøn! Er desuden en sucker for babysnak og -læsning. Din humor fanger mig fuldstændig og kan bruge lang tid på at læse dine gamle indlæg 🙂
  Jeg har ingen børn – endnu. Vi er i gang med projekt baby, så der går forhåbentligt ikke længe, før jeg virkelig kan sætte mig ind i “lortemor”-rollen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Åh, held og lykke med projektet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg hedder Camilla, er 31 og er mor til Clara på 9 mdr.
  Har læst med et par mdr nu og elsker bare at jeg kan se mig selv i så meget af det du skriver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa!
  Jeg hedder Christina er 25år og blogger selv under frkstubba.
  Jeg har ingen børn selv (endnu), men jeg elsker virkelig din direkte og ærlige måde at skrive om det at få/have børn. Det er sgu ikke lutter lagkage, som mange bloggere giver til udtryk – så det er DEJLIGT at få et måske mere ærligt billede af det. Derfor følger jeg trofast med; du har en helt genial måde at skrive på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg er Maj, 32 år (puuuhhh…), mor til Tristan på 10 mdr og kone til Michael – han samler robotter og jeg er arbejdssøgende, nu hvor min barsel lige er sluttet! Jeg er uddannet Markedsføringsøkonom med speciale i Film og Medier, jeg elsker at gå i biffen, specielt Art film, lave mad og spise alt for meget af føromtalte 😉

  Jeg kan ikke huske hvornår og hvordan jeg fandt frem til dig, men læste med hos dig, fordi Alfred er skidelækker, ham og Tristan er samme alder og fordi du skriver lige ud af posen, og det havde jeg brug for – lige der hvor jeg fandt dig!
  Jeg var lykkelig over at finde en, som ikke synes alt var lutter lagkage toppet med candyfloss, for jeg synes (og gør det stadig til tider) at det er pissehårdt at være mor!

  Jeg er hende som altid skriver laaaange kommentarer, når jeg endelig smider en, og det fortsætter jeg nok med 😉

  Tak fordi du er til (eller skulle jeg skriver Merci ;D) for hos dig finder jeg en modersolidaritet og et fællesskab jeg har haft brug for!

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pil

  Ej, det her er virkelig en god idé, det her!
  Jeg er 22 år og mor til en pige på snart 1,5 år. Jeg bor i Aarhus med min kæreste og datter og arbejder pt, mens jeg venter på at nogen finder ud af, hvad jeg skal studere til sommer (!) Jeg er den eneste i min vennekreds, der har barn og føler mig ofte som en meget atypisk ung mor.
  Jeg læser med, fordi jeg kan genkende mig selv i meget af det, du skriver. Det er især sjovt at læse om dig og din familie, når Alfred lige er lidt yngre end min pige, for kan virkelig nikke genkendende til mange af de samme problemer og fede oplevelser med det første barn.

  Bliv ved med at skriv som su gør, det er fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Åh, det er hårdt at være den første i vennekredsen 🙁 hæng i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Melchiorsen

  Mette, 28 år og bosat i Aalborg (forholdsvis ny læser).
  Mor til Cassius fra d. 12.12.12 (ja der skulle heldigvis komme en freaky dato ud af at gå 2 UGER over tid, og tilmed blive sat igang!!!!!) Kæreste med Kåre, som ofte kigger mærkeligt på mig, når jeg skrælgriner for mig selv foran computeren eller med telefonen i hånden over dine skønne og bundærlige kommentarer. Ja, jeg er hende den trælse (hurra for jysk), som har haft en nem graviditet og tilmed et nemt barn – DOG med et træt underliv efter en gang fødsel og FORFÆRDELIG opstart – MEN jeg elsker dit umiddelbare syn på tingene, og din måde at beskrive livet som mor på, hvor ikke alt er så rosenrødt – du er så bundærlig. TAK!!! 😀 Vi har sgu alle vores problemer i hverdagen, og du tør at stå ved dem og forholde dig til dem! 😀 Jeg er og bliver en fast læser! …og Alfred er for lækker! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak Mette 🙂 dejligt med en fast læser!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ChalleLotta

  Jeg er en 28-årig svensker som er blevet forelsket i en vestjyde og DK, soon-to-be læge og endnu ikke mor til nogen… Selv om jeg formentlig er nød til at erkende at jeg er forfærdligt moragtig indimellem (hader det!), dog beskylder jeg tre yngre syskener for dette ucharmerende træk. Andre sider af mig: elsker morgenmad og gerne mørkristet kaffe til det! (hvorfor er det så svært at få fat i i DK?), er lidt nørdet og er pjattet med film og indrettning.
  Jeg læser med da jeg først faldt over din instagram med lækkre kommentarer og fine billeder, så småt begynde jeg at besøge din blog og blev med detsamme lidt småt addicted! Elsker din ironi og sarkasme, det er befriende med din ærlighed. Ønsker flere ville have din tilgang til livet, store som små ting, så ville ihvertfald jeg smile, grine og blive berørt endnu lidt mere i hverdagen :). Har taget dit indlæg til mig og lover at kommentere mere, hvis jeg nu synes jeg har noget fornuftigt, sjovt eller spænende at tilføje 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej!
  20 årig frisørelev bosiddende i Kbh, som nyder at følge med og har gjort det i et godt stykke tid 🙂
  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Selv tak 🙂 dejligt du vil læse med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på 7. semester, så hvis alt går vel, bliver jeg færdig til sommer – yay!
  Og så er jeg veninde, ven, søster, datter, bekendt, madblogger (på baermonster.wordpress.com), skør, glad (og til tider sur, men mest glad), spørgende, finurlig og meget andet. Og umanerlig glad for at danse grimt.

  Jeg har læst med siden før du fik Alfred, og læser med, fordi din blog er ærlig, åbenhjertig, spændende, godt skrevet og fordi du er god til at bringe relevante debatter om moderskabet o.lign. på banen. Jeg er ikke selv mor, men er nået den alder, hvor flere af mine gode veninder har fået børn, så jeg synes, det er ret spændende. Og så kan man jo altid forberede sig lidt på den dag, man forhåbentlig selv får børn. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Der læser min kæreste også 🙂 han er dog i praktik pt 🙂 tak for din kommentar! Er glad for du vil læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heeeej Trine!

  Jeg hedder Lisa, er 26 år og nybagt mor til Marie Sofie. Bor i O’ense med min efterskolekæreste og far til pigebarnet. Han er i gang med at uddanne sig kok (sagde du lorte arbejdstider – ja tak, manner!)
  Jeg selv er sosu-hjælper når jeg ikke er på barsel – overvejer dog stærkt at finde noget andet at lave.
  Jeg fandt din blog imens jeg var gravid og har nydt at læse din ærlige beretning om det at blive mor – jeg forsøger selv at skrive om alt hvad det indebærer, både positivt og negativt, men det er som om du er lidt bedre til det end mig – jeg fik i hvert fald mange rynkede næser og fik at vide om jeg ikke var lige lovlig negativ af at skrive at min graviditet ikke var særlig lyserød og svævende – tværtimod.

  Nåh men som sagt, så nyder jeg at læse med – mest af alt fordi du er så ærlig! Og fordi det handler om alt andet end at have det nyeste tøj og bolig-halløj. Jeg mener, come on – der er da grænser for hvor personlig en bolig kan være for én, når den ser ud som alle de andre boliger i blogland. Okay, sidespor.

  Du er pisse ærlig omkring alt – og jeg elsker det.

  Kh. Lisa (som ikke kan skrive korte kommentarer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Åh, kokke har slemme arbejdstider!!! Er glad for du vil læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er 27, har en pige på 2 år og et rodet liv.
  Jeg er også ved at brække mig af lyserøde mor-blogs! – derfor ELSKER jeg din blog og nogle indlæg læser jeg endda 2 gange. Jeg kan godt lide din stil og elsker at du ikke kun skriver om de gode, pæne, politisk-korrekte emner og den afslappede holdning du generelt har til det at være mor.
  Mvh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din fine kommentar! Er glad for du gider læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er mor til råbe-kongen, kejseren, lille tut’en, fisen(Albert) på 11 mdr – verdens smukkeste, sødeste og dygtigste baby. 😉

  Jeg læser din blog fordi jeg føler mig tilgivet og mindre alene og når jeg f.eks har givet Albert glas-lasagne at spise 3 dage i træk, når jeg putter sukker på hans havregrød, når jeg ferbrilsk zapper rundt mellem kanalerne for at finde reklamer (Albertsyndlingstv) og når jeg venter med at hente ham fra vuggestuen, fordi jeg er midt i er afsnit af Beverly Hills 90210, som jeg sandsynligvis har set 40 gange før…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Haha!! Jeg kommer til at gøre præcis det samme med BH 90210!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er en 22 årig studerende fra Aalborg, uden børn. Jeg læser med fordi jeg er vild med din måde at skrive på, den er humoristisk, du kan formulere dig spot on så man har følelsen af at være med i alle situationer, selvom man sidder hjemme bag skærmen. Du er, som andre også har nævnt, hudløs ærlig, hvilket er en befrielse blandt alle de selviscenesættende personer som findes blandt bloggere. Derudover berører du også andre emner end lige børn, som vi alle kan nikke genkendende til. Det er en fornøjelse at læse med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din fine kommentar! Er glad for du gider læse med 🙂 det er så skønt med faste læsere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 30 år og har to børn. Jeg blev uddannet sygepeplejerske for snart syv år siden, og har arbejdet med ultralydsskanning af gravide maver de sidste par år. Nu er jeg så startet på en kandidatuddannelse på ITU, så det er en helt ny verden 🙂 Jeg bor i lejlighed i København. Jeg følger med fordi du skriver rigtig godt og personligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Mor til to, bor i udkantsdanmark, gift med selvstændig landmand.
  Jeg læser gerne fx blogs når jeg lagt børnene i seng, og har brug for lidt afslapning. Jeg faldt over din blog pga navnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Navnet er også noget der fanger ens opmærksomhed, tror jeg?
   Tusind tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Jeg er 29 år, bosat i Odense, ansat i detailbranchen med udlængsel til en anden branche (har derfor forsøgt at læse en bachlelor, men ved stadig ikke, hvad jeg vil være, når jeg bliver stor) og blev gravid ved et tilfælde. Derfor er jeg nu mor til lille Lumsen, som hun kaldes af alle, på 8 måneder. Jeg faldt over din blog, da en veninde kommenterede et af dine billeder på facebook. Det er ca. 3 uger siden og har læst stort set samtlige dine indlæg ind i mellem lortebleer, mødregruppe, dadada og generelt kaos. Jeg elsker din ironi og hudløse ærlighed. Jeg har brugt absurt meget tid på at Google og læse på minmave (hvor jeg virkelig føler mig fortabt), for at se, om der ikke bare var én enkelt, som ikke synes motherhood er the shit. Men som også synes det tog tid at lære den lille klump at kende, har det svært med alt det dadada, og samtidig synes det til tider er det sjoveste i verden, at man har skabt det lille menneske. Du har simpelthen gjort, at jeg nu ved, jeg ikke er helt alene i verden (sådan på den helt cool og beundringsværdige måde, ikke på den stalkeragtige og tilbedende facon) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din fine kommentar! Er glad for du gider læse med 🙂 og skønt med andre der bliver gravide på ups-måden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Jeg er 29, kæreste med M, bor på Frederiksberg, indehaver af en tøjbutik på Nørrebro og mor til Louie på 7 mdr. Jeg ELSKER din blog og er så lykkelig for at jeg faldt over den i starten af min graviditet. Det er så befriende at du tør at skrive alt det ingen tør sige og det har gjort at jeg pakker den evige dårlige samvittighed væk når jeg lidt er en lortemor – TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din fine kommentar! Er glad for du gider læse med 🙂 alle lortemødre er velkomne!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Jeg er en pige i slut 20’erne. Mor til en søn på snart 2 år og venter en mere til december. Jeg er lige startet med at følge dig efter, at jeg læste din fødselsberetning, måske via Emili’s blog, eller måske jeg bare faldt over den?! Efterfølgende faldt jeg over din kærestes beretning og morede mig gevaldigt over hans funktion, som saftevandspusher under fødslen – SÅ godt beskrevet i forhold til min fødsel. Nu ser jeg bare frem til, at lære dig og din familie at kende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Haha, er også vild med hans beretning!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er 29 og mor til 8 mdr gamle uplanlagte, men ønskede, N. Jeg opdagede at jeg var gravid tirsdag efter Roskilde, skrev specialet færdig mens jeg brækkede mig i stride strømme, knækkede mig også inden forsvaret men fik dælme 12 alligevel:) Flyttede umiddelbart efter til Afrika hvor min kæreste arbejdede i den periode (ingen til at holde håret de første 3 mdr som jeg husker som ren rutefart mellem computeren og toilettet/håndvasken), fik drømmejobbet hos FN, mistede det igen da jeg fortalte at jeg var gravid, tog tilbage til DK og fødte 6 dage efter hjemkomst – 5 uger før tid. Var indlagt 10 dage på Riget. Helt vildt kaotisk. Helt vildt overvældende. Og jeg tror faktisk først det er nu jeg er ved at komme mig over chokket. Først nu jeg er begyndt at føle mig som en god mor.

  Jeg kan virkelig godt lide at dit univers ikke er så lyserødt og ordenligt. Fordi jeg selv er meget lidt lyserød og ordentlig. Jeg har ret få veninder med børn og jeg har haft (og har nok stadig) vildt meget behov for at bearbejde denneher sindssyge omvæltning i mit liv. Og det er din blog blevet en del af, sammen med feks ‘Hjælp vi skal føde’ på DR og en masse andre ting. Jeg kan relatere mig til din sarkasme, vi er ca samme alder og jeg bor også på Nørrebro.

  Jeg kommenterer ikke så tit da jeg primært læser med fra min smadrede mobil – men jeg følger dig på bloglovin og elsker dine indlæg.
  Tak fordi du deler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Virkelig dejlig kommentar, Maja! Og vild historie!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gülsah Nielsen

  Hej!
  Jeg er en 26 årig, mor til 2:) jeg fik mit første barn da jeg var 17, uplanlagt siger vidst sig selv! Jeg husker at jeg sad på kundetoilettet i Føtex hvor jeg lige havde købt en graviditetstest, og så de to streger og tænkte FUUUUCK! Faren og jeg var ikke sammen mere, men jeg kunne ikke få mig selv til at få en abort, jeg havde lægen i røret, lagde på og tænkte det går nok væk af sig selv! Og jeg GLEMTE det faktisk lidt, eller fortrængte det, indtil jeg en dag lå på ryggen på sofaen og pludselig var der en lille bule, og det var som om et lys gik op for mig og jeg igen tænkte “nå ja, du er gravid, FUCK FUCK FUCK!!”
  Resten af min omverden inkl mine forældre fik det først at vide da jeg var 6 måneder henne og ikke længere kunne skjule min mave! Men han kom, han er en dejlig dreng på 9 nu, og vi har sku klaret os meget godt! Jeg er nu gift med en dejlig mand, og vi har fået en dreng mere som nu er 2! Og har endelig fundet overskuddet, (både økonomisk og psykisk) til at starte på mit drømmestudie, så startede på jura på SDU her i september:) Jeg startede i gymnasiet da min første søn var 9 måneder, og tog min studenter eksamen, som enlig mor, samtidig med at jeg arbejde fuldtid! Og efter jeg blev student købte vi hus og så har jeg bare arbejdet for at betale regninger! NU gør jeg noget for min egen skyld og det er FEDT! Skide hårdt, med 2 børn, mand, hus, job og jurastudie, men det føles fedt!
  Jeg følger din blog, fordi jeg synes det er fedt at du er så ærlig, at du tør at sige at det at være mor ikke altid er så skide fedt. Ikke fordi man ikke elsker sine børn, for det gør man jo! Men ingen synes det er fedt, med minus søvn, eller at blive sprajet med tynd babylort over det hele kl 4 om natten fordi man har en syg unge!
  Alle siger, “skal du ikke have flere børn? Du er jo så ung?” Jaja! Men jeg har altså haft børn i 9 år, jeg elsker dem, men jeg glæder mig da også til de bliver voksne så jeg kan prøve at tage ud og rejse med min mand uden børn, eller tage i biffen uden at det skal planlægges lang tid i forvejen:) Jeg glæder mig til at have den frihed jeg ikke har nået at have inden jeg fik børn! Jeg har overhovedet ikke ondt af mig selv, eller forventer andre skal have det, overhovedet, men ærligt så er det da ikke altid at man bare ELSKER at være nogens mor..! Så derfor, synes jeg det er super fedt at du tegner et realistisk billede af det at være mor, på godt og ondt:)
  Selvom man ikke er en eller anden overskudsagtig super mor der bare kan alting på en gang og samtidig se godt ud! Nå men du fik en mindre roman, det er jeg ked af:-)
  Men keep writing, det godt det du har gang i:)

  Kh
  Gülsah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Du er da en sand helt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gülsah Nielsen

   Jeg er ikke nogen helt, jeg synes bare det er dejligt at jeg ikke er dem eneste der godt kan grine af min børn når de er lidt bøvede 😉
   God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Men synes da det er godt klaret, at du har nået så mange mål 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gülsah Nielsen

   Jeg er også stolt af de ting jeg har nået, på trods af de udfordringer der følger med når man får barn som 17 årig. Men jeg tror bare på at det handler om at fokusere på det man GODT kan, fremfor alle de ting man ikke kan.
   Og at indrømme overfor sig selv, at man ikke når ALT det man vil, men hvis bare man når lidt, så skal man også være tilfreds med det, og at ens mål for hvad man vil ændrer sig hele tiden.
   OG indse – at folk, som har rigtig travlt på job, osv. Men stadig har børn uden pletter på tøjet, eller et hjem uden spor af nullermænd – må være fra en anden planet, og det er ikke nogen man skal måle sig selv med 🙂
   Glædelig jul 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Trine 🙂
  Jeg er 22 år og drømmer om at få børn inden jeg bliver 30. Jeg har læst til journalist, men har netop besluttet mig for at droppe det. Jeg interesserer mig enormt meget for bøger, og blogger også om dem, så håber jeg måske kan få fedtet den interesse ind i en uddannelse.
  Sammen med min kæreste har jeg katten Arnold, som lidt er vores lille baby pt. – omend mindre krævende end jeg forestiller mig Alfred er det 😉
  Jeg følger dig, fordi du er ærlig og har en enorm personlig vibe i dine ord. (Anbefalede dig også til mine læsere forleden ;)).
  Tak fordi du deler ud af dine kvaler!
  Gitte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for omtale på din blog! Det passede da lige med at Alfred skrev et indlæg samme dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gjorde det nemlig, det var helt perfekt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej,
  Jeg er 23 år, bor i Aalborg og færdiguddannet pædagog om knap 3 mdr. Jeg er single og bor med min lille kat lige midt i byen. Jeg har været single i ca. 6 år, og jeg har haft det utrolig godt med bare at være mig selv, sætte mine egne regler og være rigtig meget sammen med mine fantastiske veninder. Jeg er helt ny læser af din blog, trykkede “follow” på bloglovin igår eller i forgårs. Faldt over et billede af din smukke søn under “Popular posts” og så måtte jeg ind og lure. Jeg interesserer mig meget for mennesker og elsker at følge lidt med, især hos nogen med et helt anderledes liv, end jeg selv lever. 🙂 Ser frem til at følge med her fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din fine kommentar! Er glad for du gider læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej 🙂
  Jeg er en purung medicinstuderende på 23 år, jeg bor sammen med min kæreste og vi har ingen børn endnu. Jeg har fundet dig gennem min veninde cand.mor. Jeg er vild med din ærlighed, og tjekker flere gange dagligt om der er nye oplæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din fine kommentar! Er glad for du gider læse med, Cecilie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære ” Lortemor”
  Tak for en hudløs ærlig blog skrevet med et glimt i øjet.
  Skvattede over din blog for et par mdr siden og ret pjattet med den.
  Er 37-mor til 4 skønne unger, arbejder på en kræft afd og er gift med min skønneste mand.
  Elsker ord og livets finurligheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din fine kommentar! Er glad for du gider læse med, Maria 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Katrine, 30 år, bosat i Odense og nybagt mor til 3 uger gammel baby – den lækreste i verden selvfølgelig. Tror, jeg har tudet hver dag siden 😉 Synes, det er ubeskrivelig hårdt at være nogens mor, selvom jeg er fuldstændig vild med min datter, og derfor er jeg glad for at læse med hos dem af jer i blogland, der ikke lægger fingre imellem. Jeg kan ikke huske, hvordan du dukkede op her hos mig, men det har helt sikkert været navnet, der har fanget mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er 24, og læser noget langhåret noget på uni. Jeg læser med lidt på samme måde som en ung teenager læser bladene for de lidt ældre piger – for at se hvad der kommer. Jeg er i fast parforhold og børn venter inden for de næste par år. Jeg synes mange blogs virker misvisende ift. hvor røvet det også kan være at have børn, og hvor ligegyldigt det er med de rigtige on trend prints på hagesmækken når bølgerne går højest. Der synes jeg, at du er en MEGET sundere rollemodel! Det andet er ikke til at holde ud, for som læser ved man godt, at det er et stort, fedt, poleret glansbillede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Nybagt mor, 27 år, bor sammen med min kæreste og nyder mit liv, har fået en datter der nu er 8 uger! Elsker at være mor, elsker men datter og tiden med hende….. men jeg elsker ligeså højt den tid med mine veninder, middage, biografture og alt det imellem, der ikke indebære at være tidligt hjemme og ikke kunne snakke med, når veninderne har været i buen! 🙂
  Jeg sluger din blog råt og elsker alle dine indlæg.. Du skriver det alle tænker men ikke tør sige højt i frygt for at folk tænker “lorte mor” 🙂 glæder mig hver dag til at læse er nyt indlæg og kan kun smile 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia Mandal Mortensen

  Kære Trine – Lortemor 🙂
  Jeg har kommenteret et par gange på din blog og du er helt sikkert en af mine yndlingsbloggere! Jeg har selv to drenge (fra oktober ’10 og september ’12) og jeg har selv blogget siden feb. 2011. I starten fulgte jeg mange ‘hausfrau’-blogge, da jeg syntes bolig og mad inspirationen var at hente meget hos dem (og når man er på barsel er det noget af det man BESTEMT går op i 😉 ).
  På et tidspunkt fik jeg, på en eller anden måde, lidt knopper over de her mange mødre-bloggere, der evigt og altid strålede af selvtillid, overskud osv. og det skal de selvfølgelig have lov til (som en engang sagde, så er det et vindue udadtil- lidt ligesom en butik), men da jeg ikke selv føler, at det at blogge handler om et perfekt billede udadtil, savnede jeg nogle mere ærlige bloggere. Jeg har heldigvis fundet et par stykker, men du er helt sikkert en af dem jeg har savnet mest. Som jeg engang skrev til dig, så siger du ofte det, vi andre tænker.. og tak for det 😉
  Min egen blog er min ‘digitale dagbog’ som jeg kalder den. Jeg har ikke så mange læsere og bliver aldrig inviteret til blogger events mm., men det gør mig ikke spor.. det er ikke det jeg bruger min blog til, det er blot til egen fornøjelse 🙂
  Hvis jeg lige skal sige lidt mere kort om mig selv, så er jeg 28 (på fredag), læser til jordemoder i Ålborg og bor i Århus med min kæreste og (som skrevet) to børn. Jeg er ikke decideret familiemenneske og har aldrig været fan af (mine) spædbørn.. andres er søde! Dog elsker jeg at de vokser sig større og kan flere og flere ting.. Og nu græder den mindste… IGEN!!!

  Mvh Kia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg læser med fordi
  – vores babyer er næsten lige gamle (med få dages mellemrum)
  – vi er vist også næsten lige gamle (jeg 28)
  – jeg genkender nærmest hver og en situation eller følelse, du skriver om
  – jeg kommer fra din hjemby (men kender dig slet ikke “rigtigt”)
  – jeg elsker og genkender din ironiske tilgang til tingene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  38 år , chefsekretær med en travl hverdag.
  Gift, hus, mand, 2 biler, lille hund og en søn på snart 9 år.

  Læser flere forskellige blogs, men kan bedst lide din og dem som er i samme stil. Ikke en masse mode, dyre tasker osv.
  Er nysgerrig på andre folks liv, og elsker at høre om hverdagsting, og på den måde blir mindet om hvordan det er at have barn/børn 🙂

  Og så hedder din blog noget sjovt – det faldt jeg for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Navnet er Pia (jeg er en silent reader). Alderen er 28 år.
  Jeg bor i skønne Århus C (insistererpå at skrive det med Å) og jeg er læge.
  Min veninde ledte mig på sporet af dig – jeg er vild med ironi og billeder af dit skønne barn, selvom jeg endnu ikke har børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din fine kommentar! Er glad for du gider læse med, Pia 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  25 årig studerende vesterbroer. Er ikke selv mor, men glæder mig som vanvittig til dagen kommer.
  Følger med for at få det nuanceret billede af virkeligheden. Til trods for dine lortehistorier, glæder jeg mig nu alligevel 🙂 Skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tusind tak, Sara 🙂 du kan godt glæde dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Stochholm

  Hej Trine.

  Jeg hedder Line, er 22 år og gift med Mads på 28. Sammen har vi en datter der hedder Vida, hun er 10 måneder gammel. Vi bor i Randers. Jeg læser til pædagog på 4. Semester og min mand er indkøber i et slikfirma.

  Jeg faldt over dig via instagram, hvor jeg også følger dig. Det var i forbindelse med din amme demonstration. Siden har jeg fulgt med i dit liv, og det gør jeg fordi jeg synes du er pisse sjov og pisse ærlig.. Og så elsker jeg din måde at formulere dig på:-) Elsker folk med selvironi 🙂

  Hilsen Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie // retro_mor

  Jamen jeg siger da også gerne hej, selvom jeg generelt er den usynlige, men faste læser, der lydløst nyder at følge med i dine barselssandheder her og på Instagram!
  Jeg er såmænd bare en anden nybegynder-mor, som har fulgt med på bloggen, siden jeg fik min vidunderlige søn for 6 måneder siden – og jeg er stor fan af din hudløst ærlige facon og søde Alfred og hans narrestreger!
  Selvom jeg hverken tør, kan eller vil erkende mig selv helt som lortemor, så læser jeg troligt med og nyder at komme helt tæt på en anden mors selvironiske tanker og ærlige barselshverdage! Som 23-årig mor, der virkelig elsker livet på barsel og drømmer om at blive hjemmegående til en flok på fem, er jeg måske nok ret usædvanlig og forskellig fra dig – MEN som mødre deler vi jo alligevel de der lortesandheder, som det altså er pissefedt at læse om, når man befinder sig der i livet, hvor lort bare er noget, man casual slynger om sig med; heldigvis dog mest i overført betydning 🙂
  Stor beundring og tak for smil, grin og tankevækkende skriverier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din fine kommentar! Er glad for du gider læse med, Julie 🙂 og tillykke med barnet! Det er vildt, ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå men hej – jeg hedder Alice og jeg er 30 år på papiret og 88 år inden i. Gift, hus, 2 biler, kat og møgunger. Hører P3 når jeg ikke lider af søvnmangel og P4 når jeg kører bil (det er her de 88 år kommer ind i billedet). Jeg er sucker for dårlig realitytv (her er jeg nok kun 22 år egentlig..).

  Jeg er her fordi jeg elsker ærlighed og ligefremhed. Jeg har Ebbe på 2 mdr og Ludvig på 2 år. Det er pikke hårdt og jeg tør godt skrive det.

  Jeg opdagede din blog ved et tilfælde. Jeg skrev selv engang på en lortemor blog på wordpress – men fik ikke rigtigt brugt den. Den dag jeg ville slette den kom jeg forbi her ved en fejl og jeg hænger ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din fine kommentar! Er glad for du gider læse med, Alice 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Lortemor
  Jeg er 26 år og bor med min kæreste i en lillebitte lejlighed på Nørrebro. Jeg har endnu ingen børn, men vi arbejder på at lave om på det faktum, og derfor synes jeg det er interessant at læse om andres forældreerfaringer. På dette punkt er din blog et forfriskende input med din ærlighed og sarkasme… og så er det dejligt at kunne følge en mor der bor i samme kvarter som jeg selv.
  Jeg elsker din blog, selvom jeg sjældent kommenterer, så bliv endelig ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Mor til to lækre fantastiske Møgunger øhhh jeg mener børn =) På henholdsvis 20 mdr (sover aldrig er hysterisk men skide dejlig!) 3,5 år (AKA Kongen af trods og tidlig selvudnævnt debbatør!)

  Jeg er 26 år igang med en udd som kontor assistent, Øko elskende LCHF spisende og TRÆT =)

  Elsker lige at kigge forbi til et ærligt indlæg i modsætning til mange andre pussenussede blogs !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Man er godt nok træt, ja!!! Er glad for du vil læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Andersen

  Maria, 21-årig psykologistuderende ved Århus Universitet. Jeg faldt som en del andre også over dit fantastiske navn, men blev så på grund af ironien, humoren og den til tider skjulte (men klart mærkbare!) kærlighed, der er i dine indlæg og også på din Instagram 🙂 Jeg nyder simpelthen at følge med! Hav en dejlig søndag og tak for gode grin flere gange om ugen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din fine kommentar, Maria 🙂 det glæder mig at du vil læse med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Hej 🙂 Jeg er 21 år og har snart arbejdet i vuggestue i 2 år, men føler snart for lidt forandring. Jeg vil gerne ud at rejse i det nye år, sådan i flere måneder agtigt, så der er mine tanker for tiden.
  Jeg elsker at læse med her og beundre din fængende skrivestil og dit smukke barn. De er nu dejlige i den alder (og selvfølgelig er det også pisse hårdt), men der sker bare så meget med dem så hurtigt. Pludselig kan de alt muligt – det er altså sjovt at følge med i.
  Bliv ved med at være som du er og skrive som du gør! Kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette-Marie

  Hej!

  Altsååå. Jeg er en pige på 20 år. Jeg har ingen børn, ingen kæreste der vil lave et med mig og faktisk har jeg absolut ingen planer om at blive ung mor. Jeg tror jeg fandt dig, ved at jeg fandt din kæreste på instagram (via monte carlo drengene) også så han havde den sødeste (tykke) lille baby. Ehehe. Og så fandt jeg din insta- og derefter din blog. Jeg tror jeg blev hooked, fordi jeg synes der et noget spændende og livet med en baby fascinere mig. tja.. ellers er jeg bare en helt normal, studerende københavner. ak ja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg læser virkelig mange blogs, det er min “me time” i sær det sidste år efter jeg er blevet mor. Men jeg kommenterer aldrig. ALDRIG. Men din blog har jeg så nu alligevel præsteret at kommentere på op til flere gange, hvad sker der for det? Nå, men nu har jeg i hvert fald gjort det igen!
  Jeg er 26, mor til en etårige, fattig studerende (både mor og far), jeg er hende der er vild med vuggestuen og vil med at barnet nu er så gammelt at jeg kan drikke mig fuld med mine veninder igen eller gå i Netto helt alene og kigge ALLE rodehylderne igennem, mens far og barn sidder hjemme og undrer sig over hvor jeg bliver af. Men barnet kan endelig klare sig uden sin mor i længere tid og jeg kan få lov at blive i netto så længe at jeg rent faktisk glæder mig til at komme hjem til de to bøffer igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Guuuud hvor er jeg vild med dine Netto ture!! Det kunne sagtens være mig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er 18 år gammel, og som nogle af de andre er jeg heller ikke mor – men bliver dog moster om en måned 😉 Jeg læser med fordi jeg synes det er helt vildt fedt at du er så hudløst ærlig og bare siger tingene som de er, i stedet for at pakke det ind i ih og åh så mange fine ting! Selvom du nævner en masse trælse ting osv, er man aldrig i tvivl om, at du jo alligevel selvfølgelig elsker din søn over alt på jorden. Så tak for gode grin og godt læsestof 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 27 (og 50 uger) og har en datter på otte måneder. Hende kan A glæde sit til at charmere sig ind på i vuggeren, for det lyder som om det er den samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg hedder Cille. Jeg er 22 år og kommer fra Aarhus. Jeg har ikke noget barn og har heller ikke planer om at skulle have det foreløbeligt. Men jeg elsker børn. Jeg synes faktisk, at de er noget af det fineste. Specielt Alfred. Han er en ret nice lille gut. Jeg følger med hos dig, fordi jeg godt kan blive træææt af indholdet på andre blogs. Og så minder du mig om Maren fra marensblog, og hun er jo en wonderwoman,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Mide

  31-årig eksil-jyde og barslende mor til Saga på 4 måneder hér, p.t. boende (i alt for lille 2’er) på Vesterbro, men er på vej hjem til Jylland inden for et par måneder (vi har netop solgt alt-for-lille-2’er i dag – yay!). Med graviditeten fulgte et pludseligt jydefamiliesavn, og efter måneders tårevædet, hormonel bearbejdning lykkedes det mig at overtale Hr. Kæreste, som iøvrigt er inkarneret og indfødt københavner, til, at Aarhus er S.T.E.D.E.T for vores lille familie. Så nu håber jeg satme ikke, at den skuffer, vores nye by, for så aner jeg seriøst ikke, hvor vi så skal slå os ned, når nu ingen af os rigtigt er fynbo-typerne..

  Jeg læser med på din blog og følger dig på IG Trine, fordi jeg ELSKER den måde, du skriver på, og så ELSKER jeg, at du kan få mig til af grine så højt, at jeg ender med at tvinge Hr. Kæreste til at høre på, jeg læser højt af dine indlæg (han synes heldigvis også, at du er OK-sjov for det meste ;). Det ER bare fedt at læse om andre, hvis børn også er lidt for tykke, som konsekvent sover psykopatkorte lure på 30-40 minutter, som ikke vil ligge i barnevognen, og som ruinerer deres mor og far, fordi de har måttet købe sig fattige i slyngevugge og strækvikler i håb om, at utaknemmelig baby bare for h*lvede da vil lægge sig til at sove uden hysterisk gråd – bare en enkelt gang…

  Din ærlighed er fantastisk, og dit skrevne sprog ligeså – en eller anden burde samle dine indlæg og udgive dem som bog. Eller endnu bedre: Lave en film!! “Lortemor – The Movie” – det stiiiinker af succes allerede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeg hedder Gry, følger dig også på IG. Kan godt lide din ærlighed 😉
  Er på barsel med Magne, til om en måned når jeg starter job igen. Bor med min mand og vores 4 børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg hedder Louise, og er 25 år. Jeg har ingen børn, selvom jeg efterhånden er ved at være en smule skruk. Jeg aner faktisk overhovedet ikke hvordan jeg faldt over din blog, men jeg elsker den! Jeg syntes at det er befriende at du ikke stiller et glansbillede op, men derimod er hudløs ærlig (det virker du ihvertfald til). Skide godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hej,
  Jeg hedder Birgitte.. Jeg ulig mange af de andre ikke mor.. Jeg er 25, snart færdiguddannet socialrådgiver og bor sammen med min dejlige kæreste på 8.år.
  Jeg følger din blog fordi jeg synes du er megasej. Jeg elsker at du ikke pakker dine holdninger ind og prøver at virke perfekt, for hvem er det, når det kommer til stykket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er 32- bor i Silkeborg og mor til en basse på (snart) 11 mdr. Jeg elsker ham så højt- men jeg har haft svært ved at omfavne det at blive mor og jeg har aldrig turdet sige det højt. Det gør du. Du fortæller hvordan det OGSÅ er at blive mor. Og det er dejligt befriende. Og sjovt:-)

  Og nu praktiserer jeg ærlighed, til alle det gider at lytte. (Takket være dig.) Jeg fortæller hvor skønt det er, men også hvor svært og hårdt det er. For jeg synes mange (mødre) maler et rosenrødt billede og så får man sgu et chok når det gør pis-hamrende ondt at amme og baby skriger de første 3 måneder og på en dag kan skide 11 gange.

  Så når jeg efter en laang dag, endelig får 5 minutter for mig selv, så bliver de blandt andet brugt på dig. For så ved jeg at jeg ikke er alene og at man også er en god mor, selvom man nogle gange er en LORTEMOR:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er 28 år, mor til en dreng på tre måneder og bor i Brooklyn i NY. Her er der ikke som sådan arrangerede mødregrupper som man kender det i Danmark, så jeg læser lidt (meget) mor blogs for at høre om andre mødre og om hvordan de gør det. Det lød nok lidt mere ensomt end jeg egentlig føler mig… Men det er også fordi at alle de modeblogs som jeg læste før (og stadig følger lidt) hele tiden handler om nyt tøj. Og her er der fandme bare gylp på tøjet hele tiden og ikke lige penge til at købe en masse nyt tøj til mig. Også bare som om man kan få en hel del baby tøj i størrelse cute for samme pris som en voksentrøje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg er 26 år og mor til 2 drenge, Malthe på snart 3 år og Oskar på 3,5 mdr. Jeg er pædagogstuderende, bor i KBH og er gift med børnenes skønne far. Jeg har fulgt dig i et pænt stykke tid, også på IG, og har kommenteret lidt her og der 🙂 Jeg synes, ligesom de fleste andre, at du er skøn at læse, fordi du er så befriende ærlig! Især dine indlæg om de ambivalente følelser, man har som mor, har været gode! Og så er du også bare sjov og har en dejlig selvironi 🙂 Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 26 år ung 😉 mor til vildbasse Marcus på 3 år, og gravid med lillesøster.
  Pt er jeg sygemeldt, men når jeg ikke er det arbejder jeg på kontor.
  Er gift med faren mine børn, og bor i et midt vestlige Jylland.

  Faldt tilfældigvis over din blog, og nyder at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 26 år ung 😉 mor til vildbasse Marcus på 3 år, og gravid med lillesøster.
  Er åbentbart bare vildt dårlig til at være gravid, såPt er jeg sygemeldt, men når jeg ikke er det arbejder jeg på kontor.
  Er gift med faren mine børn, og bor i et midt vestlige Jylland.

  Faldt tilfældigvis over din blog, og nyder at følge med. Er vild med din ærlighed, og din ligefremhed.
  Er selv ret ny i blogverden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S.

  Jeg er 31, mor til heller ikke helt planlagte Filippa på 15 måneder, udflyttet fra 2200 til Rødovre i hus og have og nu også gift med barnets far. Gisp – det er som at leve en andens meget voksne liv, som jeg dog ikke desto mindre elsker. Finder det svært at balancere arbejde og mor-livet – hvilket i kombination med en arbejdsplads der havde uendelig lidt forståelse for at ny institution = nye bakterier –> mor/barn syg ret ofte, har resulteret i en sygemelding med stress og at jeg siger mit arbejde op (i morgen!) uden at have fundet et nyt. Mit helbred og fungeren som mor er trods alt vigtigere end økonomi. Men det har været en dum tid og en svær beslutning.

  Jeg læser glad med fordi jeg elsker din humor, velskrevet og sort. Og fordi det er så befriende at du er hudløst ærlig omkring det sure såvel som det søde omkring (mor-)livet. Mine veninder har ikke børn, så jeg har savnet og opsøgt fællesskaber med andre i samme båd. Og det giver du. Tak for det.

  PS. Ammer stadig om natten og deler seng med den lille røv – hun fylder og møver og en dag lærer hun vel at sove for sig selv, så jeg igen kan kramme min mand i fred… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har læst med ca. siden amme-demonstrationen.
  Selvom jeg kun lige akkurat er gammel nok til at tænke på at skulle have børn, så æææælsker jeg mama-blogs.
  Elsker at følge med i din blog i godt og ondt, elsker den måde du skrive på, og så synes jeg at din unge er lækker.
  Tror jeg kommer til at følge med meget længe, og måske begynder jeg at kommentere mere? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  31 år og mor til Aiko på 16 mdr. Jeg læser troligt med hver dag helt fra Bangladesh:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg har fulgt dig længe, fra før du blev gravid. Jeg er selv mor til to voksne tøser, 56 år og pædagog i et stort fritidshjem. Jeg elsker din måde at skrive på, jeg syntes du har en dejlig måde at se verdenen på og den vækker genklang hos mig og så elsker jeg din ironi og sarkasme, og lige netop den der med at alt ikke er så “øndigt” når man er mor, de er fandme også nogen røvhuller de der små krapyl, indimellem, og jeg kan sagtens huske det fra jeg var nybagt mor.
  Tak for næsten daglig underholdning
  Krams Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Trine

  Jeg er 28 år, ph.d. studerende og forlovet (!!) med min dejlige kæreste gennem 8 år. Vi har ikke børn endnu, men jeg nyder alligevel et glimt ind i hverdagen med de små kræ gennem din blog. Din Alfred ser så skøn ud selvom jeg også kan sætte mig ind i, hvor hårdt det må være med sådan en lille skabning. Jeg elsker at læse med her!

  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Som tidligere telefoninterviewer blev jeg ofte spurgt om folk ikke blev skide sure, når jeg ringede midt i maden.. En sjælden gang i mellem jo, men folk ELSKER at fortælle om sig selv og derfor var jeg pftest velkommen – det har du vidst også lige fået bevist her hva’!! Du skal bare bede os fesne, ikke-kommenterende læsere om at skrive om os selv og så kan vi fandme finde ud af at kommentere! Og det gælder da i den grad også mig selv! -Nå, siddespring men også lidt fnis og undskyld herfra.
  Jeg er 26, har altid haft et super romantiseret forestilling om det at blive mor. Pludselig hørte jeg små skrækhistorier og jeg måtte vide mere, så jeg var.. Hmm.. Forberedt måske? Da jeg ved et tilfælde faldt over din blog, fandt jeg et godt sted at blive forskrækket, på den trygge og sjove måde og derfor hænger jeg ved, selvom jeg er uden børn.
  Hvorfor plejer jeg så ikke at kommentere? Som mange andre skriver er det besvææærligt når man læser med fra iPad og iPhone.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hedder Søs, jeg er 27 år gammel og er gravid med barn nr. 2 – Konrad Anker! Har I forvejen Peter Sylvester på 13 måneder, som er mit et og alt. Udover at være kronisk gravid, så læser jeg til handelsøkonom og så blogger jeg på hyggeplan – fordi det giver mig ro! Jeg bor i sunny forstads-Aarhus i et gult rækkehus og så elsker jeg min 2 meter høje mand! Jeg elsker at læse med hos dig, fordi du er en af få bloggere som tør, at være oprigtig og hudløst ærlig! Det er befriende, at du ikke kun maler pastelfarvede portrætter af virkeligheden, for engang imellem er hverdagen altså bare lortebrun! SÅ TAK 🙂 De bedste hilsner, Søs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jamen goddag så! Jeg er 30, mor til Det totalt planlagte uplanlagte (det tog 5 år at få hende, hun kom da vi havde givet op…) ønske barn Rosa på 2 <3 elsker din ærlighed og din humor og så har bassen jo de skønneste tykke lår;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Jeg faldt over din blog ved et tilfælde. Læste et par indlæg, og grinte herligt for mig selv.
  Jeg er pt. ufrivillig barnløs og er igang med hormonbehandling osv.
  Alle blogs om graviditet og ønskebørn er bare så sukker-søde, og da jeg så faldt over din blog åndede jeg lettet op.
  Det hele behøver sgu ikke at handle om hvor fantastisk det er, og hvor planlagt det er:)
  Du er et godt afbræk fra min hverdag hvor det fylder meget at være U.B – 😉
  Bliv ved med at skriv, positive og knap så positive indlæg. Der mangler flere af
  “dig” i Blogverden – hvor det hele efterhånden handler om “Se hvor meget jeg træner” , “Se hvor hamonisk min familie er”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor til Arthur på snart 13 mdr. Har bloggen http://cphlive.wordpress.com som desværre ikke bliver opdateret så tit som jeg ville ønske. Elsker New York og har derfor også bloggen http://daneinny.wordpress.com/

  Følger med her pga. din fantastiske humor og ironi som lige er mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv en mere eller mindre forsømt blog og en absolut ikke forsømt knapt 2-årig. Følger med både her – indmellem – men mest på instagram, hvor jeg også selv er langt mere aktiv. Både med billeder og kommentarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er VILD med dine ord og ærlighed! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Puha en masse du skal læse 🙂

  Nå, jeg hedder Sascha, er 27 år og mor til Anton fra d.13/3-13 🙂 Læser med fordi jeg synes du er pisse sjov 🙂 Blev opfordret til det af min veninde Kathrine Mikkelsen efter jeg blev mor, hun har gået på efterskole med dig i Rønde og fortalte om dig 🙂 Har læst hele bloggen, selvom jeg først begyndte at følge dig i sommers 🙂 Du er hudløst ærlig og skriver tingene som de er, det kan jeg godt lide, da jeg heller ulslev altid synes det at være mor er en dans på roser 🙂 Bor i Randers med min kæreste gennem snart 8 år, Anton var planlagt og selvom han er pain in the ass nogle gange, så er han sgu oz det dejligste drengebarn 🙂 Kommenterer ikke ret tit, fordi jeg ofte har for meget på hjertet og derfor bliver afbrudt inden jeg kommet i gang med at skrive 🙂 Som nu hvor A er vågnet fra lur…… Så Hej Hej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jana Sasikumar

  Hej jeg hedder Jana og er lige fyldt 30 og bor i Viborg med min mand. Jeg er uddannet jurist. Jeg har en dreng på snart 2 år. Elsker at læse din blog da ærligheden er på yderste kant. Det er ikke alle der har lyst til at beskrive sig selv som lortemor, men det er vi jo alle af og til. Mange vil gerne fortrænge at vi ikke gør det hele perfekt, og tingene for mig er faldet lidt på jorden efter at jeg læser blogge som din 🙂

  Jeg læser primært blogge for at blive inspireret til mad, børneleg, gaver, tøj, indretning.

  Har på et tidspunkt delt din blog på min facebook, og så var min veninde din venindes veninde…eller noget 🙂

  Bliv endelig ved med at skrive gode indlæg om virkeligheden 😀

  Jana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Rosenkilde Mølgaard

  Kære ‘Lortemor’

  Jeg er 31 år gammel, bor i Ringsted og arbejder i Kbh. Jeg fik en søn, Wigge, sidste år i august. Jeg syntes ligesom dig heller ikke at det var det ubetinget fedeste der var sket i mit liv, at jeg var blevet gravid. Jeg havde det fedest job Offshore for Maersk, og var væk hjemme fra i 2 uger eller mere ad gangen… Og den positive graviditetstest fik jeg på en ferie i NYC hvor vi skulle have et brag af en nytårsaften (Det blev der sjovt nok lagt en lille dæmper på)
  Jeg faldt også over din blog tilfældigt, og tænkte at det var da fantastisk at der var nogen der havde det ligesom mig…Nu læser jeg trofast med, omend dette er min første kommetar til noget du har skrevet.
  Fed blog… Keep up the good work 🙂

  /Ann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du sætter ord på nogle af de crazy ting, som sker når man bliver mor, er mor, er på barsel osv. Har selv to fantastiske unger på henholdsvis 3 år og 1 år. Det er sindsygt hårdt, men også vidunderligt, sjovt, hyggeligt og meget andet. Glæder mig til at høre mere om Alfred og hans mor (og far).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina sylvest noer

  Pænt Go’ Dag.
  Jamen hvorfor ikke læse med.
  Din blog er humoristisk, ærlig og omhandler tit og ofte nu engang meget af det der fylder meget i min egen bobbel. Ærligheden og den humor du har er helt klart det der gør jeg er blevet fast læser.
  Det hele startet på IG . Fik det i små bider og blev ret hurtig vild med din til tider hudløse tone og igen humor. Derudover har du et øje med sans for detalje og det tiltaler mig meget.

  Personligt ja .. Jeg er københaver, eller frederiksbergperker. Har haft fast senge / lagngymestikspartner / sparringspartner og ja sidst men ikke mindst … Klippen. Men han har ellers været fast i små 6 år og fik for 3 år siden lyst til at sætte en ring på mine pølsefingre.

  Og ja .. Udover ringen så blev vi bundet yderligere sammen efter jeg fik skreget af ham i små 11 timer og mere eller mindre klemt hans hånd halvt i stykker kom Aksel til verden. Min mand er ydersttoldmodig og åbenbart ret glad for mig og det her familiehalløj så han var frisk på at gøre Aksel til storebror og nu får vi lillebror Carl til verden om små 12 uger. Er selvfølgelig selv i den vilde trance og er mere eller mindre dansede af glæde . Thats me 🙂

  Pænt god dag .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hardetgodt

  Sidder her i sofaen med sulten baby knappet på, og fråder en lille smule chokolade imens jeg venter på en chance for at få morgenmad. Overvejer om baby eller jeg stinker mest af gylp.
  Er nybagt mor til lille bitte Bjørk på tredje uge. 31 år, og bor i Silkeborg, men drømmer om en dag at rykke tilbage til Århus. Hader sushi og tandlægen, elsker frihed og sukker!
  Faldt over din blog ved en tilfældig googlesøgning i starten af min graviditet. Var hooked med det samme, og smuglæste alle tidligere indlæg i løbet af et par arbejdsdage. Æææælsker din sarkastiske tone, og din tilgang til hverdagens udfordringer. Du er ærlig og jeg nyder hvert et indlæg på både blog og IG – dejligt at du viser andet end de evindelige blomster, stilleben og opskrifter!
  Hurra for Lortemor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Karen, 27 år, mor til Johanna på et år. Snart alenemor – vi bor stadig sammen, og venter bare på at jeg overtager min nye lejlighed d. 15/2 14 (!!!) (heldigvis er vi stadig gode venner, så det er ikke helt så slemt som det kunne være. Men slemt nok!)
  Jeg er ved at skrive speciale i virksomhedskommunikation på Århus Universitet og faldt tilfældigt over dig, da jeg på mystisk vis ramte petit podiums hjemmeside midt i en overspringshandling. Selvom Johanna er lidt ældre end din Alfred, kan jeg virkelig genkende mange af dine tanker – både fra dengang J havde samme alder og nu hvor hun er fyldt et år, og jeg synes det er SÅ fedt at have fundet en, der deler noget af min frustration over pludselig at skulle være nogens mor. Samtidig med at man elsker det lille monster over alt i verden. Og når det så oven i købet er velskrevet, så er det jo bare et ekstra plus. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lortemor.
  Da jeg var gravid blev jeg anbefalet at tjekke din blog ud, så det gjorde jeg. Den dag, du postede billedet af fødselsdagsmorgenmaden. Så jeg kom til lige i en periode, hvor det var ret så spændende 🙂 Jeg gik tilbage og læste og det var så skægt! Spot on! Så jeg har fulgt din blog lige siden 🙂 Min datter er 6 måneder og det er faktisk rart at kunne følge dit barn, der lige er nogle måneder foran. Jeg elsker også jeres stil, så det er også inspirerede, synes jeg.
  Jeg er jo så også førstegangsmor. Kan ikke koncentrere mig om at læse bøger længere, så er blevet stor tilhænger af at læse blogs og tegne mig til underholdning (se min blog). Bor på landet, så elsker at jeg kan få lidt by-stemning herinde 🙂 Er lærer, musiker og kunstner.
  Mange hilsner fra “kaffekællingen”, Didde Sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hejsa 🙂

  Jeg fandt dig via Instagram, i forbindelse med amme demonstrationen og så har jeg hængt ved siden. Din humor, ærlighed og dejlige skrivestil er jeg vild med og så er det bare så dejligt befriende at læse din blog. Vil dog gerne undskylde at jeg er så sindssyg dårlig til at kommentere…
  Jeg har selv to små børn – Asger på 3 år og Ida på 11 mdr. – som jeg elsker overalt på jorden, ingen tvivl om det, men nogen gange er de altså billigt til salg. Jeg er distræt, kronisk træt og en af de mødre som altid glemmer et eller andet….
  Jeg elsker cola, kaffe og serier, så jeg er med på BH90210 vognen:-) Og så er jeg en mester i overspringshandlinger.

  Ps. Din lille Alfred er altså så sød og så elsker jeg når han skriver indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂

  Jeg er 27 år, bor på islands Brygge og har en datter på snart 1 år. Jeg starte med at følge dig da jeg ved et tilfælde læste et af dine indlæg. Du skrev om din søn, ja siden har jeg fulgt med.
  Jeg arbejder i IKEA Taastrup til dagligt og så har jeg min egen blog, http://www.mummylife.dk, hvor jeg skriver om mit liv med min datter 🙂

  Forsæt endelig med din ærlige, sjove og dejlige indlæg.

  Hilsen Natascha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej 🙂
  God idé! Det mangler da bare at jeg (vi ) giver dig lidt tilbage 😀

  Jeg opdagede dig på Instagram, da et par af mine veninder fulgte dig og jeg blev nysgerrig.

  Mit navn er Lotte. Jeg er 30 år gammel og lærer på en lilleskole i Aalborg. Jeg er ikke selv blogger, men nyder at andre giver af sig selv og at jeg får lov til at følge med.

  Selvom jeg endnu ikke har børn, så synes jeg at det er befriende med en knap så rosenrød skildring af dét at blive og være mor, da det for mig er troværdigt og dermed langt nemmere at forholde sig til.

  Tak for en god og sjov blog – jeg nyder at få lov til at følge med 🙂

  Kh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Jeg er 25 år og førstegangsmor til Nor Emil på lige godt 6 måneder.
  Mit første “møde” med dig var på Instagram hvor jeg straks blev fanget af dit navn – jeg synes det er SÅ sejt, og jeg føler mig også selv som en rigtig lortemor til tider. Så begyndte jeg at følge dig her på bloggen og jeg elsker at du med humor og ironi beskriver hverdagen som nybagt mor for første gang. Jeg har selv skrevet en masse tanker og bekendelser ned efter jeg har fået min søn – mest af alt som selvterapi for at få afløb for nogle af de ting jeg føler, men ikke tør sige. Sådan noget som at jeg nogle gange har lyst til at smide mit barn ud af vinduet bare for at få ro. Eller at jeg kan være misundelig på min kæreste over han stadig har et liv når jeg bare skal gå hjemme og pille navle og dikkedikke. Eller at jeg synes det er svært at få mit barn passet af min svigerfamilie, men ikke min egen. Eller at jeg slet ikke synes det at være mor har været særligt sjovt de første 6 måneder af hans liv. Sådan nogle ting – det sætter du ord på, og det synes jeg er super sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej:). Nye læsere kan begynde her…. Det er 2. Gang, jeg er inde på bloggen. Så den via en anden blog og blev tiltrukket af navnet. Er selv mor til to. Lidt sært at skrive det eftersom ‘to’ prædikatet er 9 dage gammelt og ligger og sover på min ømme mave. Ellers er jeg bosat, men ikke indfødt i Nordjylland, elsker chips, øl og at sejle stærkt. Og så ville jeg ønske, at jeg ku finde ud af at tá de der lækre instagram-billeder. Glæder mig til at lære dig nærmere at kende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ja, jeg er også alt for dårlig til at kommentere, indrømmet!
  Ikke desto mindre så synes jeg du har en fantastisk blog med masser af gode, sjove tanker som man kan identificere sig med uanset alder.
  Jeg har fulgt dig på instagram og bloggen siden A var helt lille.
  Men jeg er ikke selv mor, men du tiltrækker mig ved at være en anderledes mor-blog som ikke laver de der sponsorerede indlæg omkring det helt “rigtige” (hundedyre) økologiske babytøj og udstyr, da det virker så kunstigt, men at du er meget mere dig selv og nede på jorden, og fortæller hudløst ærligt om op- og nedture. Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sørensen Langfrits

  Hejsa
  Jeg er 34 år og mor til 2 dejlige drenge på 1½ og 3½. Jeg er ph.d.-studerende og din blog er (en af flere daglige) overspringshandlinger foran computeren. Jeg er næsten lige begyndt at følge dig og jeg faldt totalt for dit ærlige sprog. Mine drenge er vildt dårlige til at sove, så jeg føler mig også alt for tit træt, slet ikke overskuds-agtig “lortemor”!!
  Vh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Faldt over din blog i starten af januar. Sad og var højgravid og MEGA træt af det,
  Hylede af grin over din måde at skrive på og elsker din ærlighed og humor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Synes du er modig… Stort at du lader ‘os’ følge med i dit livs op og nedture! Er ret tosset med din humor og ærlighed, og din blog er et tiltrængt pusterum når hverdagen flyver afsted! Tak fra en ydmyg ‘LORTEMOR’-fan, som ud over at være fan, også er 29 år, sygeplejerske og single, og som endnu kun er ‘tante’ til ret mange guldklumper, men ikke selv har prøvet det der mor endnu! PS. Drengen din er jo virkelig en lækkerbisken…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Trine,

  Jeg faldt tilfædigvis over din blog i tidernes morgen, husker egentlig ikke hvornår eller hvorfor, da jeg hverken har børn eller i snit til at få det, men er i bund og grund rigtig godt træt af modeblogs, som får i hoved og r.. , og som mangler substans. Det er der hos dig. Big time. Og selvom at det ofte handler om Alfred (selvfølgelig), så nyder jeg at læse med – både her og på instagram. Hold op, hvor føles det ligepludselig som om, at jeg er en super underlig stalker! Haha.. nej, men bottom line – din ærlighed er jeg fan af – keep up the good work.

  Andet info: 28 år, fra Vesterbro (Falster oprindelig) og har anbefalet Petitesse til flere veninder med småbørn 🙂

  Ps. Dine billeder er meget grynet, opløsningen virker ikke helt korrekt… måske du har lagt mærke til det?

  God mandag til dig og lille Alfred.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  28 år, og mor til Lina på 19 mdr.
  Jeg læser troligt, men er elendig til at kommentere…
  Tror jeg har fuldt dig siden lidt før “amme”-eventet, hvor jeg gerne ville have været mede, men desværre var syg… æv bæv.
  Bosat i Herlev sammen med Carsten, vores to katte Zim og Phoebe, kongepythonen Lemmy. og ja, selvfølgelig bor terroristen Lina her også <3
  Hende kan man sq ikke komme udenom – et stk bølle, som tit er skyld i at jeg er træt… meget træt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke Madsen

  Hej Trine aka Lortemor 😉

  Jeg er pæd. studerende, som lige pt er i gang med sidste uges barsel – YAY og snøft!

  Jeg ef en af de daglige læser der altid læser med her og på instagram – men som ikke får kommenteret. Primært fordi jeg aldrig synes jeg får mine kommentare udgivet, så jeg har vel givet op – men prøver igen, for hey, det kunne jo være det funker denne gang OG muligheden for at vinde noget (som aldrig sker :P) er også ret så lokkende – spiseligt og læseligt, jo TAK!

  Jeg har to fantastisk dejlige (og møgirriterebde, tiltider) piger på hhv. min lille brille-prinsesse på 3 år, som virkelig har styr på trods alderen og min lille tykke bolle, Frederikke på 10,5 mdr (som muligvis også snart bliver en brille-prinsesse, ØV, for mine dårlige gener)
  Vi bor i en lille kedelig by, sammen med deres far (som jo også er min kæreste) Kasper og vores lille hund Abbie.

  Knus fra Lykke

  PS. jeg ELSKER at du på Lortemor, siger alt det jeg tænker! Jeg har en lidt kedelig tendens til kun at dele det positive, for det lyder jo bedst. Måske jeg skulle sadle om og lave en kombi af god/dårlig info om moderskabet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hejsa, må indrømme at dette indlæg er det aller første jeg læser – så ved faktisk ikke engang hvad du hedder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth

   Øv øv havde skrevet et langt indlæg, men kun dette kom op???
   Jeg fandt dig på instagram hvor du havde kommenteret på en anden bruger og jeg faldt over dit navn og begyndte at følge dig. I dag skrev du i et oplæg at du havde en blog og jeg tænkte fedt mand og skyndte mig herind. Nu glæder jeg mig til at læse mange af dine indlæg.

   Jeg selv er lige blevet mor til Silja for 5,5 md siden. Jeg synes det er noget skønt, mærkeligt, bekymrende og hårdt noget alt sammen. Jeg elsker at være blevet mor – men hold op hvor er det anderledes end jeg havde forestillet mig.

   Jeg er lige blevet 27 år og bor i storkøbenhavn. Efter min barsel skal jeg tilbage til mit studie i sprogpsykologi og lave mit speciale.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg er 34 år. Journalist. Mor til to bindegale piger på 2 og 4. Bor i Odense og undres over, at jeg ikke er død af stress for længe siden. Én ting er dog sikkert: Jeg har flest dage, hvor jeg ser 10 år ældre ud end min reelle alder.

  Jeg er helt vild med, at der (ser det ud som om) ikke bliver lagt fingre imellem på din blog. Der er ikke så meget laden som om og ‘Nu rydder vi lige op i tyve minutter, for jeg skal lige have et billede af mit perfekte hjem, tihi’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hm. Hvem er jeg?? Henriette, 30 år, 176 cm. Høj og en vægt der alarmerer om at jeg stadig mangler 3 kilo og 13 til min ønskevægt, på barsel, har Agnes på 7 måneder… (Som i øvrigt også snart starter i vuggeren!!!,!!)
  Jeg faldt over dig på IG da jeg var gravid og fandt så ud af at du havde en blog. Hyggede mig med at læse den, kom til at grine højlydt af et indlæg du havde skrevet og kunne se mig selv i SÅ mange af dine tanker og situationer så jeg blev bidt af “dig” og nyder stadig at læse op for kæresten en gang i mellem. Han synes i øvrigt også at du er sjov. Men ja, på barsel,starter snart på job igen som kontornusser hos politiet i Roskilde. Glæder mig, samtidig med at jeg er meget spændt på at få mit barn passet af fremmede mennesker :((((( Elsker bøger, mad, slik, kage, alt med sukker, bolig, alt der koster penge, dullegrej og… Nåh ja, min dejlige pige selvfølgelig og min uundværlige kæreste gennem 7 år.
  Folk der kender mig tror ikke på at jeg kan blive sur, så jeg må have et pænt ydre. Men i virkeligheden er jeg en der godt kan smække døren til toilettet og skrige når jeg bliver rigtig vred og frustreret (hvilket man gør, ikke tit, men alligevel en gang imellem, når man -jeg- har fået en lille) og må knytte hænderne for ikke at smadre noget. Stædig, doven, motionist (fordi jeg bliver nødt til det) kan ikke klare hvis der roder omkring mig og så misunder jeg folk der er krea!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg hedder Kristina og er 24 år gammel. Bor sammen med min søde jydemand, og studerer på Uni. Vi går snart i gang med det dér baby – og jeg nyder at læse om dig, som er nået skridtet videre! Så jeg “låner” erfaringer på forhånd, og de er allerede en stor hjælp i forbindelse med mine tanker, bekymringer og fremtidsudsigter om at blive nogens mor.
  Derudover er du velskrivende, sjov og uhøjtidelig! Dét er såååå dejligt!

  Tak for blog!
  Hilsen Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Jeg er 31 og blev mor for første gang for 31/2 mdr siden. Jeg er forholdsvis ny læser, jeg fandt din blog via denormale og jeg eeelsker din måde at skrive på 🙂 fortsæt endelig med den stil;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Tusind tak for en dejlig, befriende blog Trine!

  Jeg er 31 år, uddannet fra RUC, bor på Nørrebro med min kæreste og er mor til Elliot på 4 måneder. Faldt oven din blog engang i sommer da jeg desperat stod og rokkede barnevognen på altanen og prøvede at få min søn til at sove. Som jeg stod der i min flotteste barselsuniform (læs: udtrådte joggingbukser og fedtet hår) kan jeg huske jeg tænkte at der da for pokker måtte være andre mødre derude, der, lige som jeg, synes det der mor-tema var hårdt og knap så lyserødt som størstedelen af blogland gør det til…Lykken var stor da jeg fandt din blog for nøj hvor kan jeg kende mig selv fra meget af det du så velfomuleret skriver. Og så elsker jeg din sarkasme og ærlighed!

  Din blog er blevet en fast del af min barselsrutine og det er dejligt at følge dig og Alfred i alle op og nedturene. Selvom min søn var planlagt kom han hurtigere end jeg havde regnet med og jeg synes det har været hårdt at få mit liv vendt op og ned i det omfang sådan et lille barn gør netop det. Selvom man jo på ingen måde vil bytte med sit gamle liv alligevel:)

  Jeg håber du vil blive ved med skrive – for det gør du virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 31, mor til 1 snart 2, selv blogger..
  Jeg tror jeg faldt over dig på IG, og deraf blev ledt til bloggen. Jeg læser med fordi du er sjov, interessant og ikke lægger fingre imellem, og også selvom vi slet ikke deler meninger/holdninger hele tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er 26, arbejder som produktionsleder, og er tyk og tung going on 6 months, med et ikke planlagt ønske barn! 🙂

  Jeg er en sucker for den terminsgruppe jeg er med i på Facebook, og for alle de indlæg jeg kan opdrive på minmave.dk. Helst dem hvor de skændes helt vildt over selvlysende sutter (baby får jo kræft), fyldet i en ammepude (krøyer kugler er åbenbart skabt af satan selv), eller om man skal være glatbarberet når man skal føde (ja, det kan sagtens blive en diskussion).
  Jeg æder det råt og det er min eneste graviditets craving so far.
  Jeg bruger aaaalt for lang tid på at læse alle deres opslag, og nåede lidt at blive helt i tvivl om, om jeg kunne bevare mig selv efter lillepigens ankomst – ville jeg pludselig gå helt bananas og smide min elskede fatboy ud, pga frygt for krøyer kugler????

  Din blog er også et ikke planlagt ønskebarn 🙂 Jeg ledte ikke efter dig, vidste ikke at du manglede, men pludselig var du der! Og nu læser jeg med næste dagligt (Og bliver dybt skuffet hvis der ikke er nyt indlæg).

  Dette er et befriende forum, hvor jeg bliver mindet om at der er håb for Sara, post baby! 🙂
  Og det er sgu da egentlig meget rart!

  (At jeg så ikke behøvede sammenligningen mellem fødsel og at få en kassevogn hævet ud af skrævet, er så en anden sag. Men men, man kan ikke vinde hver gang! 🙂

  Jeg er godt tilfreds og har nu to graviditets cravings! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Krøyer kugler er det bedste i hele verden. Min ammepude er den ting jeg har brugt allermest de sidste hundrede måneder. Krøyerkugler RULES!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Øh, JA! 🙂

   Jeg har to ammepuder – en til den fede og en til baby. Man sover pokkers godt med det skidt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • catharina

  Jeg er 25 og bor selv på Nørrebro i kvarteret omkring Guldbergsgade og så skal vi være forældre til lille Elly til januar! Det har været dejligt at følge med i dine tanker igennem din graviditet og se, om der var noget jeg kunne genkende.

  Nå ja, og så skal vi rejse til Paris og bo i 6 måneder når Elly er et halvt år. Der skal kæresten så skrive PhD mens jeg skal skrive speciale (jeg læser jura). Spændende om man kan det med baby!! Jeg bliver helt sikkert også en lortemor nogle gange under det ophold. Især i vores 18 kvadratmeter store lejlighed midt i det gamle latiner-kvarter. Men jeg glæder mig også! Og moren og faren skal (forhåbentlig) skiftes til at være ude af huset og skrive 😉

  Og tak for tippet med Petitesse i Møllegade! Jeg er stor fan! Og så en kaffe og croissant på kaffebaren overfor bagefter.. croissanter ryger der mange af her de sidste 3 måneder. Blamer lidt 7/11 vilde tilbud de sidste par uger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Ana

  Hvem er jeg.. faktuelt? personligt?

  Jeg er 23-årig lesbisk fynbo, der er bosat i Århus hvor jeg studere til socialrådgiver og er færdig til sommer. Jeg har ingen børn og ingen tanker om at få det foreløbig. Da der mange aspekter i det.. og jeg overvejer at adoptere når jeg engang når der til. Jeg er en kvinder, der ikke ejer et par bukser, men som til gengæld har 70-80 kjoler og 10-14 nederdele.. jeg er meget lige ud af posen, plat og realist.

  Der nok pga jeg er meget realist at jeg elsker dine oplæg, fordi er realistiske og hvad man kan forvente at en normal tilværelse og ikke bare en ydre glansbillede.. Der jo ingen der oprigtigt jubler hver eneste gang ens lille guldklump ørler ned at ryggen på en når den har spist eller pisser en i lige i face når man skifter ble 😉 Så hvorfor ikke være ærlig og så gøre det med en omgang sarkasme.. tak for en fed blog som er realistisk trods det kunne være rart med et glansbilede i ny og næ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt J

  Jeg hedder Maibritt, er 21 år, uden børn (eller planer om sådan nogle), læser på det dersens uni og så er jeg nok ikke din typiske læser 😀 jeg er en sucker for ironi og god tekst og derfor læser jeg med her. Og så er Alfred jo lidt af en lækker type må jeg indrømme.Jeg har et soft spot for mor blogs (virkelig underligt når man egentlig ikke gider have børn) men ja din er altså en af de bedre!

  Bum bum hvad er der mere at sige? jeg kan lide chai latte, neglelak og KAGE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen jeg vil da gerne præsentere mig.

  Jeg hedder Gitte, er 31 og mor til to piger på henholdsvis 9 år og 17 uger. Vi bor sammen med yngstepigens far og min kat Lille på lidt over 6 år.

  Jeg læser mest med hos dig fordi jeg kan relatere til en del af det du skriver om. Lorte-delen, der hvor man nogle gange får lidt sort samvittighed. Og så er det sq rart at få bekræftet at man ikke er den eneste der har det sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  23-årig pige fra Aalborg, dog oprindeligt fra Vejle.
  Jeg faldt over din blog på grund af dit navn og har hurtigt fundet ud af at det er fantastisk blog, fordi du er så hudløs ærlig på områder og emner, til forandring i blogverdenen (og hele medieverdenen for den sags skyld), hvor alt efterhånden ellers fremgår fejlfrit og perfekt. Jeg er vild med din måde at skrive på og elsker at læse dine forskellige indslag!

  Jeg er selv flyttet fra min hjemby på grund af min kæreste. Jeg startede helt forfra for knap halvandet år siden i Aalborg med at opbygge nyt netværk og det er til tider meget svært. Vi er begge studerende, men har dog også snakket meget om at stifte vores egen lille familie (Som dog skal vente lidt endnu). Der er dog mange bekymringer fra min side om man nu kan klare det i så ung en alder, så langt fra familie og vante omgivelser, økonomisk og så mange andre bekymringer man nu har, selvom man også ønsker det rigtig meget.

  Kort sagt, så elsker jeg at følge din blog, som kan give mig et rigtig godt grin, men også lidt ro i sindet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara H

  Jeg hedder Sara, er 23 år og skal være mor for første gang til januar.. Og jeg læser med fordi jeg ikke kan lade være! Din blog og de ting, du skriver om og tager stilling til tiltaler mig på en rigtig rar måde, i og med at jeg selv snart skal være mor og faktisk ikke aner en kæft om noget som helst og også har nogle ret tossede ideer om alt muligt 🙂 Du må aldrig stoppe! Din blog er nærmest blevet en slags bibel for mig… Og så er du pissesjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er 22 år og fra Odense. Har ingen børn, og er heller ikke tæt på. Men når man er færdig med at læse om Balenciaga tasker (som andre fandme altid har råd til), evige ture til Sardinien, samt se på hår der altid sidder pænt, og litervis af skyr, og ens selvtillid kan ligge på knæet af en lus, er det nu dejlig at læse, ikke kun ærlige, men også helt hysterisk morsomme indlæg. Af hjertet tak – for en blog, hvor man ikke føler sig utilstrækkelig efter læsning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Jeg hedder Ninna, bor i Hørsholm med min kæreste og venter vores første lille ønskebarn til januar 🙂 Faldt faktisk over dig på instagram og har fuldt din blog siden. Elsker at læse dine indlæg og får ikke sjældent et smil på læben – det er skønt når man kan følge med i livet med en lille mand – en slags forberedelse til hvad der venter mig om tre måneder 🙂 Og som bonus er din lille Alfred noget nær den sødeste fyr jeg nogensinde har set 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  32 år, mor til R på 3 år og K på 5 måneder. Arbejder med PR og kommunikation og bor på Amager. barsler den pt og fråder blogs. Ved knapt nok hvad der sker ude i verden – men bloglandskabet er jeg opdateret! Læser dig for din ærlige tilgang til (lorte)moderskabet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg er 22 år, og bor i Købehavn med min jyske kæreste på 27 år. Jeg har ingen børn, men glæder mig (og frygter lidt) den dag, det bliver min tur. Jeg læser jeg til socialrådgiver, og regner med at tage en kandidat i social arbejde. Jeg elsker at spille saxofon, gøre gode teaktræs-handler i den blå avis, swedish hasbeens, passe mine kaktusser (de kræver ikke det store, men er alligevel altid en succes!), spise wienerbrød og bruge en masse tid på mine venner og familie.

  Jeg læser med på din blog, fordi jeg ikke kan lade være. Bum. Ganske enkelt. Du formår at skrive, så jeg kan klaske mig på lårene af grin, men samtidigt sætte tanker i gang hos mig. Jeg sætter pris på, at du ikke er som de andre bloggere – både dem med mode og øko-klid-børn. Man får fornemmelse af, at du er et rigtigt menneske (hvilket jeg somme tider har svært ved at gennemskue om andre bloggere er, når jeg får forvildet mig ind i blogjunglen, der ofte består af aaaaaalt for dyrt tøj og pæn morgenmad). Jeg holder meget af din ærlighed og ironi – gerne sammen.

  Så derfor, stop ikke med at blogge. På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fandt frem til dig via en på instagram og var solgt til dine sjove kommentarer, formuleringer og billeder.
  Og jeg bor selv på Nørrebro og synes det er hyggeligt at følge med i at du bevæger dig rundt i vores lokalområde. Og så er der lækre billeder af Alfred 😀
  Jeg laver selv grafiske tryk i hånden med gamle typograf bogstaver og jeg er 25 år og om uger 14 uger færdiguddannet pædagog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Superloppen

  31 år gymnasielærer i dansk og geografi og mor til Karla, som bliver 1 år i morgen(!). Har kommenteret et par gange også under Maria, men får desværre gjort det for sjældent pga. iPhone. Da jeg var på barsel var blogs min daglige overspringshandling, mit vindue ud mod verden og (hemmelige, de andre vidste det nemlig ikke) virtuelle mødregruppe sammen med et flok på IG. Fanget af dit blognavn, din umiddelbare tone og en artsfælle som også synes at de måske godt nok er nuttede som små, men det bliver jo kun 100 gange sjovere jo større de bliver og jo mere de kan:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej lorten ..
  Jeg begyndte at læse med omkring jul. Jeg var selv gravid – lidt over halvvejs. Jeg fik din blog anbefalet af en veninde.. Som synes du er skide sjov.
  Og hun havde ret! Jeg fandt den også rigtig sjov! Og læste alle dine indlæg som en slags bog.. Og t følge en blog er fedt.. Det er fedt at følge en udvikling.
  Desuden er din blog den første jeg nogensinde har læst og fulgt (!). Så tak for at du tog min blog-mødom 😉
  Og tak for god blog.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 23 år (læs: gammel sjæl, jævnfør min omgangskreds) og bor på Nørrebro. På Lundtoftegade – lige ved Borups plads. 🙂
  På nuværende tidspunkt er jeg studerende (administrationsøkonomi) og deltidsjobber (hos Lagkagehuset). Dog færdig sommeren 2014, hvor jeg også skal giftes med min søde kæreste. 🙂

  Jeg faldt over din blog tilbage under hele ammedebatten. Jeg fulgte flittigt med debatten i medierne og måtte også finde mig selv harm over cafeernes fravalg af ammende gæster. Jeg blev hængende, da jeg elsker at folk engagerer sig og blander sig i debatten.
  Dernæst elsker jeg din måde at skrive på. Din ironi og sarkasme er jeg stor fan af. Så har du jordens sødeste dreng, og så er jeg ærlig talt ret skruk. Så jeg må indrømme, at jeg elsker at læse om børn. 🙂

  Jeg er bonus mor til en dejlig dreng på 3 år og er ufattelig skruk. Glæder mig til at det bliver min egen tur, på trods af alle formaningerne om hvor hårdt det er. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg er mor til Emalia på 4 år og studerende på AAU hvor jeg læser en kandidat i kriminologi. Jeg faldt over din blog ved et tilfælde og siden har jeg ikke kunnet slippe den. Faktisk tager jeg ofte mig selv i at læse højt fra sin blog for min kæreste 🙂
  Jeg er vild med din sarkasme og ærlighed – for hold nu kæft hvor er det ikke altid en dans på roser at være mor – og hvem siger nogensinde dét højt?? Jeg elsker at læse med, fordi du tør sige alting højt – og det er bare pisse inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg er 39 (noget ældre ned dig 🙂 ) og har en datter på 6 og et håb om at få en mere…

  Først faldt jeg over din blog hos en anden blogger – og blev fanget af navnet 🙂 men blev hængende fordi du skriver så godt og ærligt om det at være mor – selvom jeg er noget længere i forløbet, kan jeg stadig huske mange af de følelser du skriver om og har til dels nogle af dem stadig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  15 årig single pige, baby og børne elsker (på den ikke pedo agtige måde…), har babysittet en dreng fra han var 8mdr. til at han idag er 15mdr., går i 9. klasse, skal i praktik i en børnehave/vuggestue i uge 45, kan ikke fordrage ost, pastinak, persillerod, risengrød, mælk og få andre ting, har ikke noget i mod at skifte en ble, følger ca. 250 på instagram fordi at de har en eller flere baby’er eller er gravid. Er kæmpe fan af Svenne, og Alfred (især den der video af Alfred på Insta hvor han vælter af grin.. Det er simpelthen så cute!!) Glæder mig til at jeg bliver mor, kan simpelthen ikke vente. Også selvom at det er hårdt. Og at jeg nok til tider vil være en lortemor. Siden jeg fandt din blog, har den været på min top 24 mest besøgte. Kan simpelthen ikke få nok af dig og din deeejlige lille familie!
  Det var lidt forskellige, tilfældige facts om mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er Julie på 15 år. I hverdagen går jeg i 9 klasse og er barnepige hos en familie med 4 børn (nr. 5 er på vej). Jeg er vild med blogkonceptet og læser mange forskellige blogs. Lige fra familiebolgs (din, miss Jeanett, emili) til fashionblogs. Hvorfor jeg lige læser din blog, ved jeg faktisk ikke. Jeg har jo ingen børn eller noget der ligner, men det fanger mig alligevel. Jeg tror, at det er din ærlighed og din dejlige tone (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er 25, ingen børn, kan godt lide mørk øl og læser til sygeplejerske. (Okay, lød det lidt for meget som en kontakt-annonce?)
  “Faldt” over din blog fordi jeg fulgte meget med i amme-debatten dengang den var hot, og synes du havde en spændende vinkel og generelt en fed holdning til livet. Flere af mine søstre og veninder har børn og jeg er lidt allergisk over for alle de regler som “det er kun os der må holde hende” eller du må ikke spørge til min graviditet, for det er meget privat”. Så jeg kan nok bare ret godt lide at du er så ærlig og lige til og bare – ja – dig. Ingen fingre imellem – om så det handler om sex, dårlig mave eller bare genbrugsfund. Jeg læser din blog hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nicolajsen

  Hej lortemor ☺️
  Jeg hedder Christina, er 24 år. Jeg bor i Aalborg sammen med min mand og vores datter, Iben på 16 mdr.
  Jeg læser med, fordi jeg ELSKER, at du altid er så hudløs ærlig! Du kommer med nogle super gode indlæg, om tabuemner, som omhandler det at være mor. Jeg får tit en følelse af, at jeg ligeså godt kunne have skrevet det, du skiver. Super dejlig blog!
  //Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hejsa! Jeg er 28 år og fra Frederiksberg. Jeg er gravid i 14. uge med mit første barn og er begyndt at følge din blog da jeg synes, at du skriver godt og underholdende! Så tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Hej herfra
  Har to drenge, venter en tredie om ca 4 mdr, skolelærer, dovenlars, madelsker, supermor – nogen dage…lortemor – andre dage, men først og fremmest MOR. Tak for din ærlighed, genkendelige situationer og tanker omkring liv og levned som jeg ofte selv tumler med :-). Har fulgt dig i godt en måned nu, ledte efter en blog med en balance mellem familieliv, mode, karriere og livet generelt ( det er der vel egentlig aldrig helt balance i, er der? I hvert fald ikke her :-)). Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Nu skal jeg ellers love for at du fik en håndfuld kommentarer 😉
  Herfra skal lyde: 27 år og studerende, mor til en lille pige på 9 måneder og hovedet fuld af bekymringer, glæder og ikke mindst frustrationer over den nye identitet. Jeg har fulgt med i nogen tid, og bliver tit fanget af de mere tabuprægede eller personlige indlæg du smider ud. Senest da du skrev om at blive ufrivilligt mor. Jeg tilhører nemlig den anden side af bordet, der prøvede i flere år før det skete. Lang historie kort: Jeg synes din blog er tankevækkende og inspirerende, men sætter lige så stor pris at du giver mig et smil på læben, uden at falde i “endeløs-fremvisning-af-kager-og-sponsoreret-legetøj-og-andre-bloggere” kategorien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Louise, 27, gravid og sat til foråret – og så bor jeg på Nørrebro lige i nærheden af dig 🙂 Din blog er rigtig underholdende og det er skønt at kunne følge med i dine erfaringer med både graviditet, baby og barsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er Stine, netop fyldt 29 (den alder jeg forventer at bevare resten af livet, medmindre jeg sidenhen opdager, at fx 30’erne er det nye sort), bosat i stuen til højre i Valby med kæresten gennem 5 år og lille N (for Nellie), som jeg blev mor til for snart 1 år siden. Jeg er født og opvokset på Falster, hvor familien fortsat bor, men jeg flyttede til byen for at læse og finde nye udfordringer. Til dagligt er jeg lærer med liv og sjæl, og jeg elsker det (til trods for alle fordommene og det at vi konstant er i politikernes og mediernes søgelys). Desuden er jeg et rodehoved (selv om jeg elsker orden), uden talent for kreativitet, men jeg elsker nips og dimser, og så er jeg daglig indtager af en voldsom mængde kage og chokolade, ups!
  Jeg læser med, fordi jeg er dig – eller det kunne jeg have været. Da jeg blev mor ændredes alt; alt var pludselig anderledes, og alligevel var jeg jo bare mig, eller er jeg? En verden af “redebyggeri” åbnede sig for øjnene af mig – og pludselig fandt jeg vej til blogverdenen, IG mm. En aften, hvor jeg havde været særlig lortet (husker ikke hvorfor, men lod vel den lille se TV eller noget i den dur), googlede jeg for sjov “lortemor”, og der var du.
  Jeg blev overvældet af din evne til at sætte ord på “mine” følelser – både når det gælder om afsavn til familien, følelserne omkring moderrollen og alt derimellem, og din evne til at skrive med en selvironi, sarkasme og ærlighed ud over det sædvanlige, giver ofte smil på læben. Come on, hvem andre end dig kan slippe afsted med at bande voldsomt over stakken af rudekuverter og latterlige bankmænd i cyperspace? 🙂
  Havde jeg kunnet skrive som dig, havde jeg gjort det – nu nøjes jeg med at læse med (dagligt), og jeg gør det med største fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simonea

  Du har da fået lidt at læse op på nu kan jeg se! 🙂

  Hvem er jeg? Hm, godt spørgsmål! -Overordnet set kan jeg vel beskrives som en 23-årig pige bosat i en al for lille lejlighed med den værste roommate i København, så jeg søger desperat efter en lille fin lejlighed hvor der er plads til… MIG! Udover det læser jeg til dagligt til fysioterapeut, og er i fuld gang med tredje år..
  Jeg jonglerer med at finde ud af livet som single, som studerende og som hende der ikke er på jagt i byen, men bare ser sig for 😉

  Jeg startede med at læse din blog mens jeg stadig var sammen med min daværende kæreste gennem fire år -primært fordi din måde at skrive på fangede min interesse, du er så lige ud og siger hvad du tænker (sådan føles det ihvertfald!) -sådan en der træder ind i folks hjerter med træsko på! Og så fordi jeg hurtigt tænkte “Dét der! Det kunne meget vel være mit liv om meget kort tid; fast forhold, fast bolig og et barn på vej” -sådan blev det ikke, men til gengæld har du givet mig og en masse andre læsere et fantastisk indblik i op- og nedture der følger med at få et barn -og hvilket barn! Skønne skønne Alfred!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg er en af dine ældre læsere. Tæt på fyrre og går hjemme på barsel med barn nummer tre. Jeg faldt over din blog i foråret og har siden været trofast læser. Jeg kan genkende rigtig mange af de ting du skriver om, og synes du skriver utrolig underholdende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej! Jeg er mor til to og på barsel (lidt endnu) med den yngste 8 måneder.
  Jeg “faldt over dig” i forbindelse med hele amme-miseren og “din” demonstration i foråret. Det var ret sejt, syntes jeg, så tjekkede din blog ud og følger nu trofast med her og på insta. Du siger det, som det er – at blive mor er ikke altid det fedeste i verden. Selvom blade, bøger og andre kvinder forsøger at bilde os det ind! Det er en sammensværgelse! Men nu er den afsløret! Bl.a. takket været din blog.
  MEN; dit nye format/host eller whatever er pisse irriterende på IPhone og pt kan jeg ikke se, hvad jeg skriver fordi der bla. står petit podium i et stort sort felt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg læser med, fordi jeg kan identificere mig med det du skriver og med den måde du fortæller om dit liv. Du er så befriende ærlig omkring mor-rollen, hvilket er en kæmpe hjælp under min egen barsel. Det kan være pissehårdt at være mor til et minimenneske, men det bliver på en eller anden måde lidt nemmere, når jeg kan læse at andre også synes babyer kan være nogle besværlige væsner.

  Og så læser jeg med, fordi jeg elsker at høre om andres kærlighed til en kop kaffe 😉

  Jeg er 30 år, mor til Nora på 8 mrd., bor i Aarhus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Fle

  Nå… Hej Trine.
  Jeg læser med hver dag – primært over bloglovin. Sgu da også på insta. Jeg kommenterer aldrig rigtig – overvejer det tit, men får det aldrig gjort. Jeg tjekker for nye opslag mere end hvad godt er (!)

  Jeg er 17 år, og jeg elsker at følge med. Jeg er typen der poster alt på insta (men går op i hvordan billederne ser ud i forhold til hinanden – ikke altid let) drømmer om at blive jordemor, læser fødselsberetninger, følger kommende insta mødre og nybagte mødre på diverse blogs, og ellers lever et normalt terenage liv – prøver at finde mig selv og alt det pis der. Du ved.

  Synes du er så skide morsom, og er så fascineret af, at du er så ærlig og bare skriver tingene ligeud. Det er noget jeg ved jeg kan lære noget af. Ærlig talt så lader jeg selv til, at mit liv er skide godt og perfekt – det er det også set i perspektiv, men mit hovedet er fyldt op med lort! Så elsker, at du fyrer den af med dit brok og at du ikke pakker noget ind. Det at blive mor og være gravid tænker jeg som noget lyserødt, men forhelvede da hvor tager jeg fejl. Tak for at gøre mig opmærksom på det! Føler næsten jeg kender dig. Det sgu lidt uhyggeligt!

  Vil lige slutte min første kommentar (lover det ikke bliver den sidste) af med, at fortælle dig hvor smukt et barn du har. Hvor er Alfred fucking smuk og fræk at se på – og han er sødest i genbrugstøj 😉

  Bliv ved!

  Vil gå så langt, og sige KNUS fra
  Caroline F

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg tror faktisk jeg faldt over din blog på Instagram – så dit nick, og så var jeg nødt til at se hvad du var for en. Siden da er jeg kommet forbi din blog hver dag, for at få mit lortemor-fix. Er selv 22-årig kommende lortemor (højgravid, hysterisk og pisse hormonel), så det er fantastisk at kunne læse om det skønne barselsliv uden at det hele bliver malet pænt og rosenrødt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  31 år, bosat i Oslo pga utrolig dårlig planlægning (hvem er det lige der finder kærligheden i det kolde land?!). Arbejder med misbrugere, men har egentlig ofte lyst til at gå hjem og drikke en stor kold øl når jeg har fri. Måske er det et hint om at jeg ikke egner mig til den branche..?
  Og så er jeg gravid. Fuckfuckfuck! Og yay 🙂 Skal føde i starten af det nye år.

  Så den der mor-del af bloggen kan jeg pludselig (næsten) relatere mig til. Og så er du jo bare ret hyggelig at læse med hos!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hej
  Jeg er selv 26, på barsel med vores første barn på snart 8 mdr. Er vildt dårlig til at være på barsel og fandt din blog en af de utallige dage hvor jeg søgte på lidt andet læsning omkring det her “moderliv” end det som er lyserød og ihhhh så vidunderligt… Syntes det er skønt at læse med fordi du rammer plet med mange af de følelser jeg har. Og skriver du i en fed og sjov tone.

  Tak for super læsning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Jeg er 38, bosat i Valby og venter mit første barn til jul 🙂 Det bliver en dreng, og han skal hedde Bille. Det er en rigtig mirakelbaby, vi venter, da han er lavet økologisk efter tre opslidende år med fertilitetsbehandling, der blev afsluttet uden resultat. Måneden efter tog vi til New York for at komme os lidt ovenpå det faktum, at vi sikkert aldrig ville blive forældre – og på ferien fandt vi ud af, at jeg var gravid helt naturligt. Jeg faldt for ganske nyligt over din blog og læser med, fordi den er finurligt skrevet (jeg er journalist og lidt kræsen) og forfriskende ærlig. Og så handler den jo om alt det, jeg selv skal til at opleve lige om lidt. Bliv ved at skrive; du gør det virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Mor til Marius Emil på 3, er selv 21 år og studerende med bopæl i Odense. Planer om at studere medicin og trang til at fremstille mærkelige illustrationer og prints. Med risiko for at gentage de 245 andre kommentarer, sætter jeg pris på din ærlighed men MEST af alt din sarkasme. Det kan vi alle bruge noget mere af. Jeg elsker det. Keep up the good work.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dubai-mum

  Mor på 30 år til frøken Agnes på 1 1/2 år. Jeg lærte din blog at kende efter en af mine venner anbefalede din blog, og jeg har fulgt med lige siden og ELSKER dig 😀 Vi flyttede fra Frederiksberg til Dubai i februar 2013, da min mand fik tilbudt et spændende job hernede. Ja, jeg måtte jo så sige mit fede job op og er pt fulltime MUM i palmelandet og skal til at finde ud af hvordan jeg enten får et job eller på anden vis kan pleje mine hobby’s udover et fjernestudie, tennis samt ny vennekreds. Elsker virkelig dine indlæg og anbefaler dig til mange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke mange kommentarer! Du er virkelig heldig;)
  Jeg læser lidt med engang imellem. Elsker din hudløse ærlighed omkring alt. Jeg er ikke altid enig, men derfor er det sjovt og underholdende at læse alligevel, og det giver mig en masse nye vinkler på moderskabet:) Tak for det!
  Jeg blogger selv på khmor.com. Jeg er 28 år, hjemmegående og passer selv vores to børn. Jeg kunne ikke forestille mig det anderledes lige nu. Det giver os en masse tid og ro i hverdagen. Kig gerne forbi:)
  Kh. Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg startede med at læse din blog, da jeg så et billede af din skide søde søn på Instagram, og siden hen har jeg fulgt dig her på bloggen. Jeg er vild med din ærlige og realistiske beretning om det at blive mor. … Også selvom jeg slet ikke er målgruppen. Jeg er 21 år, læser på uni og bor sammen med min kæreste. Og slet slet ikke gravid. Jeg tror dog min kæreste kan blive lidt bange, når jeg stalker dig (og din kæreste) på Instagram, og viser billeder og videoer af Alfred, og siger: ”Ej skat, SE lige. Han er SÅ sød.” Hæhæ!
  Men tak for 10000000 timers overspringslæsning, du gør det skide godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Liv

  Jeg fik din blog anbefalet af en veninde. Vi er begge lige blevet mødre, og hun sagde hvor dejlig ærlig du skrev og hvor meget hun tit grinte. Siden begyndte jeg at læse med, og ELSKER det. Hvor er det bare fantastisk at læse noget som man så godt kan se sig selv stå i, og dermed vide at man ikke er alene om at føle sig som en “lorte mor” nogle gange.
  Jeg er 25 år, blev i sommers uddannet som sygeplejerske, men gik direkte på barsel. Nu er jeg mor, og det er meget overvældende, udmattende og fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Nybagt mor til Emil på 5 uger… Faldt over dig på instagram for nylig, så er ny “follower”. Men jeg elsker den gode måde du skriver på. Elsker din ærlighed, din sarkasme og dine holdninger. Dine indlæg har allerede nu hjulpet mig “på-vejen-til at- blive-mor”, da jeg ikke synes det har været hverken nemt eller særlig fedt… Så det har været en hjælp at kunne følge en ærlig mors op- og nedture. Så ved man, man ikke er den eneste der til tider har det F… hårdt og at det hele nok skal gå alligevel:o) For man elsker jo de små sataner alligevel…! 🙂

  Derudover har jeg haft nogle gode grin over dine indlæg – du skriver virkelig godt og humoristisk. Så tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Trine!

  Jeg er Tina på 23, som kommer fra Østjylland. Jeg stødte på din instagram, og derfra har det nok egentlig taget fart. Jeg elsker at du er så ligeglad og somme tider politisk ukorrekt 😉 Med en kæreste som arbejder 14 timer i døgnet handler det om at kunne finde ud af at beskæftige sig selv, og min livline til omverdenen er blogs. Jeg har hverken børn eller hvad der kunne minde om det, men du, og sine beretninger om hverdagens “glæder”, giver mig nu alligevel et smil på læben.

  Hav en dejlig dag, med øllebrød nok til alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni

  Er 25 og mor til Vito på lidt over 2 år.
  Jeg startede med at besøge din blog (for nyligt) fordi jeg følger med hos sneglcille og hun linkede til dig. Jeg synes indlægget var godt og begyndte derfor at læse flere af dine indlæg. Nu besøger jeg dig dagligt. Jeg er langt fra enig i alt du skriver (særligt dit indlæg om babymad fik mig op af sofaen! Ik så meget din egen måde at gøre det på, men sprogbruget ang. Dem der gør det anderledes) Dette gør dog ikke noget for mig! Jeg synes det er okay at være uenig og det gør ikke din blog mindre ægte, hudløs, ærlig, sårbar og MEGET lidt sponsoreret hvilket jeg er fan af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er gæsteblogger på min veninde Cecilies blog. Hun er fashion og morblogger til 5 med 2 tvillingepar 🙂 Kig gerne forbi: http://blog.fashionmom.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Jeg er en 25 årig fysikstuderende fra Aarhus, ingen børn, men håber på at få nogle inden jeg bliver 30.
  Jeg tror, jeg fandt din blog, fordi en af de andre blogs, jeg fast læser, linkede til dig, og så har jeg været fanget lige siden. Jeg kan som så mange af de andre godt lide dit sprog, din humor og din ærlighed, og det er fedt at få et lidt mere realistisk billede af, hvad der kan vente en, så man er forberedt på, at det hele ikke er sukkersødt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Trine

  Jeg er nybagt mor på Nørrebro til lille baby Kaj, og har brugt de sidste par nætter på at gennemlæse hele “Lortemors” historik fra nu og tilbage til januar, imens baby har spist. Altid dejligt at kunne spejle sig i andres erfaringer.
  Er dog flere gange kommet til at kalde min søn Alfred, så det kan godt være jeg skal til at tage en slapper 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Trine.
  Er mor til en lille dejlig pige på 7 mdr. 27 år og til daglig Jordemoder.
  Faldt over dig på instagram. Nyder det daglige afbræk med at læse din blog. Elsker, elsker, ELSKER dine ærlige oplæg om at være mor. Elsker min pige over alt og nyder min barsel nu, i starten var jeg dog ved at bide hovedet af folk til sidst når alle sagde det bare var en fantastisk tid og man virkelig skulle nyde det og det kunne jeg bare ikke altid. Så TAK for din skønne blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Trine,
  er en pige på 20 år, med ingen planer om børn pt, men er vild med din skrivestil; humor med indhold. Håber at du fortsætter skriveriet, vil bestemt følge med uanset hvad emnet bliver – ja, fantastisk skrivestil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Wraae

  Hej :). Hold da op der er mange der allerede har skrevet men jeg er også fast læser af din gode blog. Jeg er en 26 årig som er mor til 2 piger, en på snart 2 år og en på 5 måneder så der er fart over feltet og absolut ikk tid til at stå og lave den økologiske grød og man føler sig total smadret og jeg elsker din blog fordi du netop siger det!!! Jeg er en a de mødre der står og storsmiler og pædagogisk snakker til min datter der smider sig ned og skaber sig i Brugsen mens jeg bare har lyst til at smide hende over skulderen og hjem i seng men synes ikk at man burde gøre sådan (selvom det er endt sådan efter 10 min mislykket pædagogik). Synes det er rart at læse dine humoristiske indslag om at være en “LORTEMOR”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tina her!
  Jeg mindes ikke, hvordan og hvorfor jeg startede med at følge med på bloggen – men nu er det efterhånden blevet en fast rutine.
  Jeg fik mit første barn i januar, en dreng. Var netop flyttet fra Aarhus til mindre by pga. kærestens arbejde. Barselslivet har ikke været rosenrødt, nærmere trivielt og til tider meget ensomt… Bloggen har været den hyggelige daglige rutine, som både har frembragt smil, genkendelighed og anerkendelse. Mange tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kære lortemor!
  Først og fremmest, så kommentere jeg aldrig fordi jeg kun har min iPhone og ti fede pølefingre, som konstant kommer væk fra det jeg har gang i. Den dag jeg får en computer, der har jeg meget st kommentere! 😀
  Jeg faldt over dig på IG og blev total chokeret over dit navn, men lov mig at du aldrig skifter det det er jo fantastisk og man bliver så nyskærrig. 🙂 jeg elsker at læse med hos dig fordi du er så hudløs ærlig og viser alle os andre hvordan livet er inde under alt det lyserøde. Også gør du det jo på en fantastisk sjov måde.
  Jeg selv er 22 år gammel og pædagog medhjælper (jeg er den heldig der har alle jeres helt fantastiske uger i deres aller bedste timer (tak fordi I selv tager dem om natten (; )
  En af mine størreste drømme er selv at få børn en dag og du har langt fra skræmt mig væk med dine ærlige udmeldinger med derimod givet et indblik i hvordan en hverdag med lortebleer også kan være, så tusinde tak for det!
  Det jo lige før jeg vil være en lortemor når jeg bliver stor. 😉
  Fortsæt endelig med din skønne blog og de dejligste billeder på IG af din smukke Alfred jeg følger trofast med! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det noget der kan spises til kaffe? Jeg er i sukkerunderskud nemlig. Big time. Og jeg elsker mine fri onsdage hvor Arthur er i Dagpleje og jeg kan stirre ind i væggen med kaffe og ingenting, hvis det er det jeg har brug for. Man må gerne nyde sine fri-timer.
  Jeg bor over på http://www.solespointofview.com, men det ved du jo 🙂
  Men bonus info kan være
  – jeg bruger str 35 i sko
  – en kaffedate med min papa kan slå mange andre tilbud om dates af kalenderen. Er klart en papas pige
  – jeg læste hele ‘det lille hus på prærien’ – serien i 3 klasse. Flere gange.
  – jeg er dødbange for nisser

  Kærligst Lone Sole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Jeg er forholdsvis ny læser på din blog, fandt dig da jeg var gravid. Den graviditet endte desværre med en spontan abort, men jeg blev ved med at følge bagefter. Mest fordi dine indlæg er virkelig sjove, selvironiske, ærlige og så synes jeg faktisk at livet med baby virker ret romantisk på trods af mange lortesituationer og tidspunkter. Og det inspirerer mig at følge med.
  Ellers er jeg 26 år, studerende og gift med en dejlig mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er Trine og mor til en stor Alfred på 3 år og en (næsten) ny Vigga på fire måneder. Jeg fandt pludselig din blog (faktisk din IG profil) og har læst med lige siden (og manglede din blog da jeg var på barsel med min Alfred!) Tak for mange, mange grin – du skriver fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Det var dog en god ide, blogland er et fedt sted, og jeg suger til mig… bruger dog ikke min egen blog særlig meget, men det er vel i bund og grund fordi jeg ikke har en skid forstand på hvor og hvordan jeg skal lave en fed blog!!!

  Lidt om mig!

  Jeg er en “gammel” mor, der fik sit første barn som 40 årig, og nok også det eneste ;-(
  Jeg er dog ikke mere gammel end at jeg ikke føler mig som hende der er på vej til at blive 42 idnen for det næste halve år.
  Jeg er daglig pædagogisk leder i en aldersintegreret daginstitution i Esbjerg, holdt barsel/ferie i 11 mdr, og har ELSKET HVERT SEKUND…. Har været så heldig, at min mand har været på min sidelinje hele vejen, så jeg har ikke oplevet barslen som ensom.
  Jeg elsker at være kreativ, men har af gode grunde ikke den samme tid til det mere, dog håber jeg at jeg kan få tiden til det igen inden længe!
  Min søn er nu snart 13 mdr., og han bliver indtil videre “passet” hjemme hos far, og hvor er det bare fedt at se hvilket bånd de to får, og ikke mindst at jeg kan tage tryg afsted om morgenen fra mand og barn der sover sødt!
  Nyder at læse dine hudløst ærlige indlæg, omend jeg ikke altid er enig. Men det er jo det fede ved livet, at blive inspireret af andres meninger og holdninger!!!

  Keep up the good work, og held og lykke med jerres nye tilværelse med vuggestue start!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg faldt over din blog for lidt tid siden og har kigget med siden! Er 25, mor til Ava på 10 uger, og så ser det ud til, at vi har samme rute her på Nørrebro: Coffee Collective, (brunsviger) hos Meyers og så lige en tur på Assistens!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kigger faktisk mest med via instagram, hvor jeg går og hÅber på at jeg virker lige så sej og uærlig udadtil. Jeg har dog jævnligt læææænge putteritualer hvor telefonen bruges en del og så tager jeg lige en omgang læsning herinde. Jeg kan li dig, fordi du spiser kage, drikker øl, har alenetid med din mand og ikke er bange for at råbe til verden at livet som mor, til tider er lort! Og så er han Alfred jo en lækkermås og han er lige så gammel som min lille (læs: store) My. Tak for ærlighed og et godt grin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold nu kæft jeg er træt… Beklager stavefejl – og IKKE Uærlig… Men ærlig! Christ!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er 30 år og indehaver af et barn på snart 18 mdr og en mand . Bor langt langt fra dig, nemlig helt derovre i det der Nordjylland, hvor det hele ganske rigtigt er noget med villa, vovse og Volvo. Mangler dig stadig hunden for at kunne sige tjek til dette, men arbejder på sagen. Jeg har faktisk fulgt med på din blog fra start af men kommenterer dog yderst sjældent. Slet ikke fordi jeg ikke gider eller ikke har noget at kommentere men din blog er for mig blevet der, hvor jeg lige klikker forbi mens frokosten indtages. Ja jeg tilstår jeg læser din blog i min arbejdstid men gør det i frokostpausen så derfor er det vel ok. Eller har jo ikke lige spurgt chefen og gør det nok heller.. Derfor læser jeg så tit som muligt din blog – faktisk er jeg lige et smut forbi hver dag i hverdagene og for mig er det et tiltrængt positivt afbræk fra stramme deadlines, lange møder og strategiplanlægningsbeslutninger.. Tit har jeg lyst tilsat kommentere men når det simpelthen ikk – skal jo spise min mad samtidigt – men havde der været en synes godt om knap ved dine indlæg, så havde jeg sgu liked dem alle. Tak for din altid ærlige facon og for at kunne bringe et smil på læberne og få mig til at nikke anerkendende der foran computeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej MEGA seje Trine!

  Jeg er en af dine gaaaamle følgere.. kommenterer aldrig, fordi jeg egentlig bruger blogs som hyggelæsning, afkobling og som en lille privatezone.. og nå ja, så fordi jeg læser medievidenskab og generelt er blevet lidt for overstimuleret, mediewise 🙂 Jeg elsker din blog, din humor, din skrivestil og jeg har kæmpe respekt for dig og for din måde at være LORTEMOR på – lad aldrig bloggen ændre sig til en pæn, poleret og perfekt tøjblog med ligegyldige poses og dagens neglelak.. det kan jeg få så mange andre steder, men jeg kan ikke få LORTEMORS indhold andre steder! Du rocker min bloghverdag, og så er du jo Silkeborggenser som jeg selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nielsen

  Århusianer årgang 83, med en søn fra september 2012.
  Jeg synes det er skønt at følge med i dine oplevelser og tanker omkring “mor-livet” og alt hvad det indebærer!
  Hudløs ærlighed tilsat herlig ironi, gør det til en stor fornøjelse. Det er dejligt at følge en der kan sætte ord på- og vellykket beskrive- hvordan det er at blive mor for første gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg hedder Emilie, er lige fyldt 25, er kæreste med Daniel der er Premierløjtnant i Den Kongelige Livgarde, han var i Afghanistan sidste år, kom hjem efter ca.7 måneder, blev gravid ugen efter og så blev jeg mor til William (som er SÅ pissehamrende sød altså) D.2 juni i år…. Vi bor i et dejligt hus i Helsingør sammen med vores søde (møg)tæve Molly på 3 år.
  Jeg læser til pædagak og har et år tilbage af min uddannelse. Jeg tegner og maler når jeg ikke tørrer røv på og ammer nogen. Jeg skal starte op til feb 2014 igen og syntes tiden på barsel er fløjet!

  Jeg startede med at følge dig, da jeg fik din IG profil og blog anbefalet af min veninde- og jeg har nydt at følge dig og din familie. Jeg er selv “meget lige ud af posen”…hvilket ofte ender i akavede situationer… Så selvfølgelig har jeg lyst til at følge en anden mor der også kommer til at kalde sit barn for en “pik”… Men samtidig er forholdsvis normalt velfungerende og omsorgsfuld…

  Tusind tak for alle de gange du har givet mig gode grin og en følelse af at man er god nok som mor… Også selvom man syntes ens barn kan være kæmpe møgnederen. MØSH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg har læst med siden før lortemor og hoppede selvfølgelig med herover. Elsker din ærlighed og humor og træthed! Jeg er i mellemtiden selv blevet mor til Villum for 10 uger siden og det var rart at kunne læse tilbage på bloggen for barsel med en baby er sgu hårdt, kedelig, skønt og trættende og super fantatisk. Tak lortemor og nyd barn i vugger 🙂 mit barn skal starte i pasning 2 måneder før min barsel slutter hmmmm måske det faktisk er en god beslutning så jeg kan nå at sove ud oven på det hårdeste job jeg nogensinde har haft….sov godt Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla her. 35 år og har en datter på 22 måneder. Blogger selv lige her: Olinesmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Hej Trine,
  Kommenterer sjældent (som i: aldrig), men læser hver dag..
  Er 29 (en måned endnu) og mor til 7 mdrs pige og for nylig rykket ud af Århus C til forstadsdanmark..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Trine,

  Læser med, med tror aldrig jeg har kommenteret før. Begyndte at læse din blog, da ammedebatten var på sit højeste. Lidt om mig:
  34 år og bankrådgiver!! Bor i Århus (Danish fo progress åbenbart….) Er mor til Elliot på 5 mdr – den dejligste dreng, men samtidig det menneske, som har kunne hyle mig mest ud af den (specielt når søvn er en mangelvare)…..
  Elsker at læse med, fordi du rammer spot on mht mine følelser omkring barsel. Synes det kan være meget ensomt og det kan i den grad bringe mit pis i kog, at min (søde og forstående) kæreste kan gå ud af døren hver morgen og at han kan bruge en stor del af sin dag sammen med andre mennesker. Han kan gå i byen og drikke sig fuld, dyrke motion som det passer ham og i det hele taget gøre en masse ting, som jeg ikke kan pt. Når det så er sagt, så vil jeg på ingen måde undvære ham den lille baryler, der endnu ikke har lært at sove igennem og heller ikke vil sove om dagen !!!
  Elsker din ironi og ligefremhed – det er derfor jeg læser med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg læser med fordi jeg ææælsker dit take på livet med børn. Jeg er 27 år, bor selv på nørrebro og arbejder i en vuggestue. Jeg er vild med dit sarkastiske sprog – at du ikke er bange for at fortælle at livet med børn ikke altid er en dans på roser – og så er jeg vild med Alfred. Han er lækker – og har humor.
  Og så er det i øvrigt første gang jeg har kommenteret på en blog – selvom jeg er flittig læser af mange forskellige blogs. De bedste Hilsner fra Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Toya

  Min første kommentar på en blog nogensinde!
  Jeg er en ung pige på 21 år fra Frederiskhavn, og jeg har ingen børn – men glæder mig til den dag det sker. Jeg følger dig på instagram, hvor jeg elsker dine indlæg. Også selvom det ofte er babyrelateret til en verden jeg endnu ikke er så bekendt med, så griner jeg med og bliver underholdt. Jeg er ikke “fast læser” af bloggen, for det er jeg faktisk ikke af nogen, det har aldrig sagt mig så meget med de blogs der.. Til gengæld er din blog den jeg besøger mest og finder mest interessant. Jeg tager nogle gange mig selv i at tænke, at nu må jeg hellere lige gå ind på bloggen og se hvordan det går med jer.. Haha hvor stalkeragtigt! I øvrigt bruger jeg dit link på instagram, så det må du aldrig slette!!
  Jeg har kæmpe respekt for din hudløse ærlighed, det er så inspirerende. Selverkendelse er en vigtig egenskab, og blandet med din selvironi sænker du forventningerne og skaber et virkeligt billede af livet som både ung og forældre. Det er godt!
  Hilsner fra Toya 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Nu er det godt nok over 48 timer siden du postede det her indlæg, meeen du får lige lidt af mig alligevel. Af hvad jeg synes jeg kan læse, så er jeg nok en af dine yngre læsere – 20 små år. Jeg kæmper mig igennem hundredtusindvis af sider på uni i håbet om at blive jurist (please) en dag. Og så er jeg vanvittigt skruk (hint til den pæne mand jeg bor sammen med!)
  Jeg elsker at læse med på grund af dine hudløst ærlige beretninger, og så er jeg vild med din klumme-agtige skrivestil, det er virkelig god afveksling fra forvaltningsret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Uhrenfeldt

  Jeg er lige begyndt at følge dig, fordi mine veninder altid snakker om dig, når vi er sammen! Om hvor sjov, selvironisk og direkte du er 🙂 Så blev jeg nysgerrig og startede med at følge dig på instagram, og kan kun give mine søde veninder ret – du er så underholdende! Så nu er jeg hoppet på bloggen også 🙂 Juhu! Jeg er 25, i fuld gang med at blive sygeplejerske og nyder livet! Har ingen børn og det har min omgangskreds heller ikke, men det er så sjovt at følge din hverdag og se hvad der venter 😉
  Tak for din ærlighed omkring alt og ingenting – det er fængende!
  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det er over 48 timer siden men tænker det er ok lige at svare alligevel (:
  Jeg er 24 år bor på Frederiksberg med min fantastiske kæreste. Jeg startede med at følge med herinde da jeg var arbejdsløs. Nu har jeg fået job og er desværre lidt skidt til at få læst blogs nu her.
  Det skal siges at jeg hygger mig med at snage i din hverdag og omgås din “ligeudhed”, den måde du kan skide på hele verden og måden du omfagner bandeord og din über lækre søn! At hverdagen er virkeligheden og at den hverken kan gemmes, glemmes eller forsvinde som en dårlig drøm. Jeg er typen der er bange for at miste al den kærlighed jeg har til min kæreste og føler et eller andet sted at den frygt er okay sammen med alle de andre jeg har omk emnet Barn/børn/gravid.
  Tak for tillid, tryghed og ligeudhed, tak for billeder og indblik i den virkelige verden – uden stiletter, overskud og brunch hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger med fra Boston via instagram. Fantastisk navn og lækker lækker drengebasse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor til 2 drenge, flyttet til Sønderjylland fra Dragør. Er i gang med at læse alle dine indlæg i kronologisk rækkefølge, SÅ hyggeligt! Som en bog der fortsat bliver opdateret – me likey! Fandt frem til dig via Svenne’s instagram (Svenne har jeg fulgt siden de glade MonteCarlo-dage på P3). Fortsat god skrivelyst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AD.