S Å !

DET FEDE VUGGESTUE-LIV.

Eller måske det UFEDE vuggestue-liv.

Alfred er stadig syg. Med feber. Med lidt af hvert.

Mit overskud er lig nul og det må godt snart begynde at lysne lidt.

Alfreds far er atter taget afsted, og kommer først tilbage igen tirsdag nat. Det er jo ikke lang tid han er væk, og vi kan heldigvis se frem til nogle gode dage sidst på ugen. Men for HELVEDE det trækker tænder ud herhjemme.

Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal skrive, ville nok bare lige ind og pippe lidt. Sådan al’a ER STADIG I LIVE. Men der er ikke tid til meget blogging… Måske jeg bare siger godnat for i dag.

 

Jeg mangler stadig at trække en vinder i den der konkurrence, og jeg mangler også at spise og komme i bad.

Sååååeh. Jeg spiser lige, og tager et bad og så ……. Zzzzzzzzz……………

Skriv en kommentar

 • Malene

  Eeelsker dine indlæg…. Men nogen har det sku’ værre end dig… Blev gravid med min søn 4 dage før barnets far blev stormet af politiet… Fandt godt nok først ud af, jeg var gravid, næsten tre mdr senere… Men fra den dag af, har jeg været alene om alt… Og jeg er det stadig… Min søn er snart 8 mdr. og lige nu er der mere rod end du kan forstille dig… Ikke kun i vores hjem, men desværre også i vores liv! Ligenu er du højdepunktet i mit liv, så tak Lortemor… Præcis, som jeg føler jeg er 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Selvfølgelig er der RIGTIG mange der har det værre. Men min verden er jo min verden 🙂 og den er hård lige pt. Selvom man er to om et barn, så har man stadig off-dage, uger eller måneder. Det er hårdt at se ens barn være syg og sløj!

   Tak for din kommentar 🙂 er glad for du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Liv

   Og hvad så? Der er også folk der har det værre end dig, så må du ikke sige, at du synes det er hårdt eller hvad?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Åbenbart ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Stakkels dig….det trækker tænder ud,når bebser er syg,især når farmand heller ikke lige er der til at tage over.

  Får din søn noget der kan styrke imunforsvaret??
  Ellers kan jeg varmt anbefale Biostrath dråber, som netop styrker imunforsvaret så de små poder ikke samler alle baktusser og virusser op.

  alle mine 4 unger har fået det i et par måneder inden opstart i dagpleje og så hellers hele vinteren stort set til de skulle i skole, og de har virkelig ikke været ret meget syge.

  Rigtig god bedring med bebser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

   God bedring med ham Alfred-drengen!

   Og ja, du beder jo egentlig ikke om råd, men vil bare bakke op om de der Biostrath dråber. Hælder dem også på mine børn herhjemme med stor succes indtil videre. Min datter fik dem sit første år i vuggestue og nu får min søn det også, som lige er startet på sin institutionskarriere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KRAAAAAAM til dig. Og til det sløje barn. Øv altså en sur start på det ellers fede liv som insti-barn med gode legekammerater (og aflastning til mor!) Hvis I stadig er sløje onsdag, men trænger til lidt frisk luft, så kom forbi Strut; jeg giver en kop kaffe, og der er en legetøjskuffert i butikken til at underholde/distrahere A. Der er åbent fra 11.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  FÅÅÅÅÅRRRRKKKK det er hårdt at være dig lige nu. Er imponeret over, at du ikke lænker faren til komfuret. Var selv alene med kolik-barn i 6 uger, mens mand sejlede. Det var et sandt mareridt. Det er bare en bedre ide at være to. Så jeg føler med dig og krydser fingre for, at det snart letter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det lyder pisse øv det dér. Sikke meget man har at se frem til…
  Lige nu sidder jeg og pjevser over, at min datter har fået tre måneders vaccine. Har lige indset, at det ingenting er i forhold til. Håber I er ude på den anden side snart! God bedring fra en Nørrebro-mor til en anden!
  http://lykkeholm.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

S Å !